Jump to content
  • Popular Now

• Topics

• Kimse biyere gitmez meraketme o sunucu 5 ay kılçıksız pk attık 2 ay degıl sonra dusmeye başladı sebebinide 50 kere anlattım anlamıyorsunuz 5 saat farm atıp anvilde yuzde 90 ı yanarsa bazende hepsi otomatik sogutuyor ztn upgrade oranları uskoyla aynı olmalı +9 ve +2 açılmalı canlı bir pazar için bu şart ufak tefek dokunuslar serverin min 1 sene pk attırır kimsede bırakıp gitmez 1 çantadan 8 basamayan yeni oyuncu bırakıp gidiyor farm atan bırakıyor dusmenın sebebi bu anvile ayar gerekli 9 istemenın sebebide farmla urasmayıp para basanlar bu adamlara amaç vermezseniz 8 seti fuller gider cunku yapacak işi kalmıyor sadece upgrade için bu oyunu oynayanlar var  prof hiçbir zaman farmcı serveri olmadı ztn genie yok farmcıya ihtiyacımızda yok ztn anvile ayar gelsin kimse farmdan cıkmaz ztn 
    • Aralıkda bekliyoruz yeni sunucuyu hadi bakalım 
    • Relaunch gelsin ki şurada sabit kalan üç beş oyuncu da Usko'ya kalıcı olarak gitsinler, Profko da tarihe karışsın. Gördük işte 2023 sonunda açılan sunucuyu, daha 2 ay dolmadan aktif oyuncu sayısı 1000'den 200lere kadar düştü,o 200'ün de yarıdan çoğu pazar char + farmda trina gelsin diye oturtulan yatış charları.  Adam gibi başlangıç itemi verilse yeterli şu anki server için. Herkesin dilinde "ağğğğbiiiii, uzun ömürlü myko serrver kalmadı yaaa" lafı dolaşıyor, ama bakıyoruz ki bunu diyenlerin kendisi uzun durmuyor. E normal, instagram'da tiktokta 5 saniyede bir video kaydırmaktan beyni pelteye dönmüş bir insanlık var artık, emek ve dikkat gerektiren işler sıkıcı geliyor, kaçıyorlar.  Farm serverların kaderi belli: başta bir hype olur, çoluk çocuk dadanır, sonra sıkılır bırakırlar, onların gittiğini gören ve aslında uzun süre oynamaya niyeti olan insanlar da kişi sayısı azaldı diye morali bozulup bırakır, server'ın ruhuna el fatiha. 
    • Bilmeyenler için söyleyeyim: bu Hawzen denilen arkadaş 1den fazla pc ile oynuyor, cz'nin muhtelif yerlerine mage char bırakıp oradan oraya tp yapmak suretiyle farmer kesiyor. Yani ben de çok muhatap oldum zamanında kendisiyle, ama koxp diyemem. Çünkü sağa sola sakladığı mage charlarını çok defa kesmişliğim var. Bir yanda diğer pc açıkken HPsi düşünce oradan bir tuşa basıp çekmek zor iş değil, buna koxp diyebilmek için delil lazım. NPT falan gibi ithamlar hakkında yorum yapamam, denk gelmedim. Ama sinir bozucu bir vatandaş olduğu kesin. 
    • Böyle kapat-aç kapat-aç yapmaktan bu serverın sabit oyuncu kitlesi dağılıyor her relaunch esnasında. Kaç tane dostum var USKO oynuyorlar şu an. Neden? "O kadar emek verdik, sil baştan bir daha mı kasacağız? Kasmayız, gideriz USKO oynarız" dedikleri için. Sizin gibiler de münasip yerlerine kına yaksınlar. Bu serverın eskiden bitmiş halinde 60 vs 60 pk dönerdi, şimdi 60 vs 60 olunda kalabalık diyoruz. 
  • Create New...