Jump to content
  1. ProfessionalKO

1. [Announcements] - [Anuncios] - [Duyurular]

Everything you need to know about the server, in here.

2.7k
    2. KO Panel   (188,158 visits to this link)

2. Support

1. 1.7k
    2. [Game Support] - [Soporte Del Juego] - [Oyun Destek]

Ask for in-game support including lost items, negative coins etc. 

2.5k
    3. [Technical Support] - [Soporte Técnico] - [Teknik Destek]

For technical issues including problems for installing or downloading the game, using the launcher, game crash, connecting to server

950

1. General Chat

General chatter about ProfessionalKO

1.3k

Get organized here and slay that monster or call your enemy on the battlefield for and epic battle

16
    5. [Fan Art] - [Medya ve Eğlence Alanı] - [Arte de Fan]

Creative minds can display their work here starting with images and ending with videos

2.5k
    7. [Off Topic] - [Tema Libre] - [Konu Dışı]

Talk about things which are not related to ProfessionalKO or KO

79

1. El Morad

El Morad players look no further

189

Karus players look no further

225

• Topics

• You have a Farm Cr Going on , Half of that are secondary accounts .  
    • Balance is crazy but i enjoy killing the cows and its easiest way of farm iv ever seen in myko https://ibb.co/Z6NGvNzs    
    • I don't understand why my character was banned. I was just playing normally like everyone else, and one morning I woke up to find my character banned. Can you help me get my ban lifted? Character name: ShekerimChekerim
    • What an English level amk. Anyways, it will be better to write my comment in Turkish, and you can translate it to your own language.   "Bak koçum, özellikle son 4 günde ağzınıza yüzünüze vuruyoruz. 5 parti ile geliyorsunuz, 2 partiden dayak yiyorsunuz. Bunu hem CZ'de hem de RLB haritasındaki sıralama tablosunda görebilirsin. Belki sen göremeyebilirsin çünkü muhtemelen o esnada program kullanarak 8 karakter ile farm peşindeydin. Şimdi bundan sonrasını dikkatli oku, tarafsızca yazacağım: Herkes mükemmel oyuncu olmayabilir. 5 parti ile 2 partiden dayak yiyor olmanız bizim tarafın daha iyi oyuncu olduğu anlamına gelir. Niyetim kimseyi küçümsemek değil; çünkü sen de biliyorsun ki ne kadar eşyan olursa olsun kullanmasını bilmiyorsan bir işe yaramıyor. Ben kendim de çok iyi oyuncu değilim ama takım içinde hareket edebildiğim için bir şekilde bu durum telafi oluyor. Hazırsan daha kötüsünü söyleyeyim, senin müttefik dediğin adamlar her türlü programı kullandığı halde ölüyorlar. Kaldı ki burada mesele ölmemek değil; çünkü o program kullanan bazı arkadaşların öldüklerinde analarının sikileceğini düşünüyorlar ama bizim seks algımız şuanda baktığın ekrandan dışarı çıkmaz. Kimsenin anasını sikmek gibi bir derdimiz yok o yüzden rahatlıkla ölebilirler, program kullanmayı da bırakabilirler. Emin ol ki anaları güvende; ne kadar onların anasıysa o kadar da bizim anamız."   Ağzımı merhametimi sikeyim, clan ismini OE yapan adamın kendi anasına saygısı yokken ben sahip çıkmaya çalışıyorum...
    • Edit, talked with sexy and he said it was the very bad Internet connection and i believe him for what it is worth.
  • Create New...