Jump to content
  • Topics

• kardeş, asıl senin bir halt bilmediğin belli. bu server hep 1000 kişi ile açılır, sonra 200-300 kişi kalır, 2-3 sene böyle gider, ne zaman o 200-300 kişi "artık yeter, relaunch gelsin" der, öyle gelir. Ben de geri döndüm, ama senin gibi ağlamıyorum. 3 pc farm yapıyorum. Yani burada oynamak zorunda değilsin, git başka yere madem güçsüz hissediyorsan. Benim de ne biçim itemlerim vardı yurtdışına taşındığım için bırakmak zorunda kaldım, şimdi sıfırdan başlıyorum. Asıl sen bu serverı bilmiyorsun, ağlamaktan başka da bir halt yapmıyorsun. Yahu bu serverın en başında oynadım ben. 1000 küsür kişi ile açıldı, 3-4 haftada sayı 500lere düştü, bir 3-4 hafta sonra 200lere düştü. Sizin gönlünüz olsun diye sürekli relaunch mu yapacak bu adamlar? Adam gibi oynayın o zaman, bırakmayın, kaçıp başka serverlara gitmeyin?    Sizin gibilerin niyeti belli: Kış geliyor, biraz gb kasalım yolumuzu bulalım, 3-5 hafta pk yapıp oyunfor'da ne var ne yok satıp gidelim, sonra 1 sene sonra "server ne halde" diye tekrar bakalım, milletin başını alıp gittiğini görünce "relaunch gelsin" diye ağlayalım kafası bu kafa. 
    • Full item adam bile itemlerini bedavaya bırakıp gidiyor cunku pk ölüyör şu anda pk atıosanız eski oyuncuların açmayacak heralde deyip geri donmesinden 2 3 ay once cz de 10 kısı bıle yoktu kendinizi birboktan anlayormus havasına sokmayın bu serverin ağası siz değilsiniz az once girdim oyuna 20 kısı kendı arasında pk atıyor başka birşey yok bırakıp gidenler dediginiz bu serverin kemik kadrosu ztn memnunsanız nikosda sizle aynı kafadaysa bokunuzda bogulmaya devam edin anca farmcı yada yenı baslamıs item yapmaya calısan adamları kesersiniz ztn :))))))))))))
    • the degeneracy is real 
    • Eski clanlar  olarak  sıfırlanmasını bekliyoruz.tekrar eski günleri anmak FairPlay içerisinde savaşmak istiyoruz @nikos32 saygılarımla
    • Yeni oyunculara güzellik yapmak için ne yapılabilir? Mesela bravery award sayısı arttırılabilir çünkü kanat için çok fazla lazım. +8 görünümlü ama aslında +7 olan başlangıç seti yerine gerçekten +8 ama rare itemler verilebilir. Zaten elemental essence ucuz, yani "bdw ring pahalı" diyenler daha 4-5 ay önceki fiyatları bilmeyen tipler. Belki shard raptor mirage dagger chitin gibi itemlere çok düşük bir oranla +9 basma özelliği getirilebilir bu sayede bu itemler de sadece yakmalık item olmaktan çıkıp şansını denemek isteyen kumarbazların elinde +9'a denenebilir , bu da pazarı canlandırır. Hatırladığım kadarıyla 2 yada 3 db önce mirage dagger için bu yapılmıştı, benzer uygulama bu sefer grade 1 high class itemleri de (shell,raptor,shard,mirage sword vesaire) kapsayacak şekilde tekrar yapılabilir.    Zaten şurada uzun ömürlü Myko server sayılı kaldı, birilerinin keyfi olsun server 3-5 hafta kalabalık görünsün diye relaunch yapmak akıl işi değil. Benim çözüm önerilerim bunlar, ama oyuna geri dönen ve 2015'ten beri Profko oynayan birisi olarak relaunch'a şiddetle karşıyım. 
  • Create New...