Jump to content
  • Topics

• My little glady888 took them away when he is leaving
    • server 1000 kısı acılıp 200  e duser sonra 2 3 sene boyle gider demenden belli ne kadar eski oldugun hiçbir zaman böyle birşey olmadı her sene relaunc olurdu bu server 3 pc farm yapmandanda kimin gb ci oldugu belli tek pc oynadıgımız için bole seyler yapmadık farmcıda değiliz 1m npyi 4 ayda farmlayarak da yapmadık bak babashoper dedigimiz adamlar bile server dustu diye itemleri bedava başkasına bırakıp gitti server suan hala ölü ve boşuna inatlaşıyorsunuz başka bir serverda da oynamadım bu zamana kdr. itemleri satıp gitmişsin boş serverda farm atıp para kazanması daha kolay tabi sende haklısın neden tekrar basladıgında buradan belli oluyor bu arada genie yok 3 charla nasıl farm atıyorsun onuda anlamadım  
    • kardeş, asıl senin bir halt bilmediğin belli. bu server hep 1000 kişi ile açılır, sonra 200-300 kişi kalır, 2-3 sene böyle gider, ne zaman o 200-300 kişi "artık yeter, relaunch gelsin" der, öyle gelir. Ben de geri döndüm, ama senin gibi ağlamıyorum. 3 pc farm yapıyorum. Yani burada oynamak zorunda değilsin, git başka yere madem güçsüz hissediyorsan. Benim de ne biçim itemlerim vardı yurtdışına taşındığım için bırakmak zorunda kaldım, şimdi sıfırdan başlıyorum. Asıl sen bu serverı bilmiyorsun, ağlamaktan başka da bir halt yapmıyorsun. Yahu bu serverın en başında oynadım ben. 1000 küsür kişi ile açıldı, 3-4 haftada sayı 500lere düştü, bir 3-4 hafta sonra 200lere düştü. Sizin gönlünüz olsun diye sürekli relaunch mu yapacak bu adamlar? Adam gibi oynayın o zaman, bırakmayın, kaçıp başka serverlara gitmeyin?    Sizin gibilerin niyeti belli: Kış geliyor, biraz gb kasalım yolumuzu bulalım, 3-5 hafta pk yapıp oyunfor'da ne var ne yok satıp gidelim, sonra 1 sene sonra "server ne halde" diye tekrar bakalım, milletin başını alıp gittiğini görünce "relaunch gelsin" diye ağlayalım kafası bu kafa.    Ha bu arada şunu da söyleyeyim: Nikos bu işi para pul için yapmıyor, elbet üç beş birşeyler kazanıyordur ama buradan gelen para onun umurunda olacak bir para değil. Adam Gamers4Life komünitesini bir arada tutabilmek için bir nevi gönüllü olarak yapıyor bu Professionalko işini. Haliyle adamın işi var gücü var, herkes hayatsız gibi oyun ile ilgilenmek zorunda değil. Hile hurda koxp olmadığı sürece GM'e de pek gerek yok açıkçası, kaldı ki böyle şeyler zaten yok bu serverda. Event yok diyorsunuz, aç takvimi bak adam daha ne yapsın? Her hafta boss event olacak diye bir kural yok, adam zaten bowl'a koymuş isiloon felankor hepsini. Ha güçsüzüm beni partiye almazlar diyorsan da welcome to farm bro. Farm yapacaksın, farm server burası. Beni de defalarca kesiyorlar, gidip başka slotta devam ediyorum. Slot basanlar her serverda var, olmaya da devam edecekler. Slot basıyorlar diye şikayet etmek çok çocukça. 
    • Full item adam bile itemlerini bedavaya bırakıp gidiyor cunku pk ölüyör şu anda pk atıosanız eski oyuncuların açmayacak heralde deyip geri donmesinden 2 3 ay once cz de 10 kısı bıle yoktu kendinizi birboktan anlayormus havasına sokmayın bu serverin ağası siz değilsiniz az once girdim oyuna 20 kısı kendı arasında pk atıyor başka birşey yok bırakıp gidenler dediginiz bu serverin kemik kadrosu ztn memnunsanız nikosda sizle aynı kafadaysa bokunuzda bogulmaya devam edin anca farmcı yada yenı baslamıs item yapmaya calısan adamları kesersiniz ztn :))))))))))))
    • the degeneracy is real 
  • Create New...