Jump to content
  • Popular Now

• Topics

• Konu açıldığında değerli dostumuz "iyi yıllar" dilemiş. Bir sonraki iyi yıllar mesajımıza, iyi dilekler dilediği zamandan çok az bir zaman kaldı. Yukarda değerli dostum Big_Hunter'ın mesajına katılmakla beraber, o zamanlar bende ekiple beraber charımı dizmeye başlamıştım. O günden bu güne keyfe çok fazla item yaktım ve dağıttım. Oyun alttan verilen güncellemelerle beraber oyunda yeni başlayanı hep yukarı taşıyorlar. Özellikle benim hala legal mi yoksa illegal mi olduğunu anlayamadığım mobları bowla çekerek blood kasıp, valkrie üretip satma/basma konusu... Bu farmı yapanlar bana kızsalarda katılacaklardır. Ben yapmıyorum. Çevremdeki herkes yapıyor. Çok karlı bir iş. Bir ay içinde PK'da kalacak bir chara sahip olabilirsin ki hala beginner itemler ile pkda insanlar görebilirsin. Ayrıca eski oyuncularla sohbet ederek ve çeşitli ekiplere girerek (eğer şanslı ve geçimliysen) charını kısa sürede dizebileceğine eminim. Gel-gelelim server le-launch mevzusuna. Bu konuda "sıfırlansa da ortalık şenlense." fikrine yakında olsam sanki server bir rekora doğru koşuyor. Bu kadar uzun süre açık olan çok az PVP server görmüştüm. Hala en itemli adam bile farmlıyor, bir başka job veya elemental dizmeye çalışarak kendine bir yol çizmeye çalışıyor.  Akşam PK'larında 2şer 3'er partilik bir PK dönüyor. Oyuncular hala CSW için ekipler toplayıp, ekipler bozuyor veya yepyeni ekipler var oluyor. Serverın le-launch'a ihtiyacı var ama ben online süresi şu an oynayan oyuncular kadar olmayan birisi olarak buna "ya böyle olmalı!" diyerek yönlendirme yaparım. Bence buna oyun içinde aktif olarak oynayan insanlar karar vermeli. Bugün başlayacak insanlar için de; İstek ve şikayetlerinizi foruma yazın, Oyunda ekipler içinde yer almaya çalışın ve bazı klanları canlandırın veya siz sıfırdan bir klan kurun ve çevrenize insanları toplayın. Oynayanlara ricam ise: Şu farmerları rahat bırakın... itemliler için söylemiyorum. Adamda güvercin kanadı var, sende P3. Sal yani. Legendary'nden 1 kill de eksik olsun. Ne olacak sanki...
    • Actually, I could count these as items that could replace the Red Box obtained from the random 250-kill event. The Red Box is a really terrible item, and wouldn't it be great if these two ores were given out randomly instead? I think multi-macro farmers would lose his mind with joy. What do you guys think?
    • Hi Nikos, Before the game crashed, I was upgrading items. I had failed 3 items I sent, but I had also successfully upgraded a Fire Garges Staff to +6. I think something went wrong around that point. Now, only 2 of my Blue Shards are left, and the Blue Shards that were in my Clan Bank (Clan: HighFidelity) have completely disappeared. My character name is TheBigDude. Is it possible for us to fix this? If it’s something that can’t be fixed, no problem at all. There might have been a time desync/rollback at that moment in the game causing an error. Thanks in advance for looking into it!
    • Nope, everyone farming shells even while if they dont want. And almost all of them getting deleted.
    • Okay silver ore was needed bcz not many ppl farming shells to smelt it and its added to cr as reward. But this time we have no ebony ores 🤔 its given in bdw yes but barely anyone joining bdw and noone faeming boroo for black chitins to smelt ebony ore 🤔 i think cr should give ebony ore too to balance ore production in server 🤔
  • Create New...