Jump to content
  • Topics

• i also sent a message on discord about that matter nikos - so please take action, i saw players got punishment less then that  
    • Why anyone does not take action yet? Or is it allowed to swear someone? @nikos32 if it is, let us know and be ready to hear swearings that has never been said so far. If not, then what is the point you did not take action since last 12 days? You or any of your GM?  
    • It has been 8 years and you still do not know how to talk English. If you went a course for English instead of killing bosses here or using illegal programs for farming, or selling GBs, you could talk better. You could gift a life for you. I will write in TR again. Translate it to your own language.   "Öncelikle o VS değildi, 2 kişi programla beni kestiniz. Derdim de kesilmek değil, senin gibi kolsuz programsız oyun oynayamayan adamların kullandığı programa karşı ölmek. Dert NP değil, dert ölmek de değil. Zamanında baban ananın amına eksik boşalmış, kolsuz doğmuşsun program kullanıyorsun sıkıntısını biz çekiyoruz. Aslında hata babanda. Ananın amına eksik boşalacağına dışarı boşalsa şuanda bu muhabbet yoktu.   OE'nin türkçedeki anlamı Orospu Evladı demek. O clanda Türkler de var ve kafasında OE yazıyor. Adam da OE yazısına rağmen hala daha oynayama devam ediyor. Bu nasıl bir çelişki amk  Adamın kafasında OE yazıyor ustaaaaaaaaaaaaaaaa Olm merak ediyorum, kaç paraya satın aldın? Mesela o Türk dediğiniz ki ben şüpheliyim onların Türk olduğuna, kaç paraya sattılar şereflerini? Kafasının üzerinde OE yazmasına nasıl razı geldiler?   Sana özelden yazıp item istediğimi kanıtlamayanın anasını bütün server siksin. Ya kanıtla, ya da ananı hazırla. Bunun da üstüne yatarsan ruhsuz rezil bir orospuçocuğu olarak kalacaksın burada.   Denge problemi var doğru, 5 parti gelip 2 partiden dayak yiyorsunuz, 2 partiniz de bowlda boss kesiyor. Mesela dün akşam şu yaşandı. 1 partiniz bowlda boss keserken diğer 3 partiniz 1.5 partiden dayak yedi. Bu nasıl bir hayatsızlık amk? İtem diye ananızı siktireceksiniz ki dün bu da yaşandı :D"
    • as far as i saw you refuse to believe there is balancing issue, so if you are so sure there is no balance issue why bother replaying here ? cuz other then saying "TOR got 5 parties on CSW" you didnt said anything useful, so if you do care about the server and also believe there is balance issue - feel free to post any idea,
  • Create New...