Jump to content

Karakterimin Banlanması Hakkında.


Recommended Posts

konuyla bir alakam yok ancak bir şeyi merak ettim. arkadaşların GB aldığı için banlandığı ve bunun yasak olduğunun oyun kurallarının 6. maddesinde yazdığı söyleniyor. ancak orada yazan kurala göre GB veya diğer şeyler hakkında SATICI'nın cezalandırılacağı ve sadece SATICI nın karakterlerinin ban yiyeceği yazıyor. gördüğüm kadarıyla alıcılar hakkında belirtilmiş bir ceza yok. ayrıca ilk seferde uyarı verilmesi gerekiyor ama ben strike listte gb alışından ban yiyen arkadaşın ismini uyarı verilmiş olarak göremedim. bu yorum oyun kurallarında bir boşluk oluşturuyor.

sonuç olarak insanlar GB veya item aldığı için banlanacaksa bu kurallara yazılmalı, aksi taktirde verilen cezaların hukuken yanlış olduğunu düşünüyorum. 

  • Like 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Quote

ilk seferde uyarı verilmesi gerekiyor ama ben strike listte gb alışından ban yiyen arkadaşın ismini uyarı verilmiş olarak göremedim. bu yorum oyun kurallarında bir boşluk oluşturuyor.

Hocam Gb alım satımından Dolayı mı ban yediler olaya tam hakim değilim farklı birşeylerde olabilir belki de Alenen Gb alım satımı yapmanın yasak oldugunu zaten biliyoruz . Gm majesty bi önceki postunda uyarının kesin yapılmasının Gm insiyatifi oldugunu söyledi yani kesin uyarılacak diye bir durum yok sanırım .. Ama cidden hiç bir baglantısı olmadıgını söyleyen arkadaslar varmış olayların iç boyutunu bilmiyorum fakat LOG'larda eger ki trade alışverişi dahi olmayan charlarda ban yediyse o zaman bu konuda onlara bir imtiyaz tanınması kanaatindeyim tabi yine kararı Nikos falan verecektir Sonuçta sunucu kendisinin ve kararları kuralları belirlemek de onun bileceği iş.  

Bu arada 2014 Yılında bende arkadaş kurbanı olarak ban yemiştim :)

Link to comment
Share on other sites

@showmachineOlay sadece 1 karakterin GB almasından kaynaklı ekstra bir durum söz konusu değil LOG’lar tekrar kontrol edildiğinde diğer ban yiyen karakterlerin suçsuz olduğu ortaya çıkacaktır. Uyarı falan istemiyoruz. İllegal olan durumu sadece bir karakter yapıyor diğer karakterlerimiz bu karakterle trade girmesi illegal bir durum değil. Altına çizerek tekrar söylüyorum trade girmeyen karakterlerimiz dahi ban yedi. Bizim istediğimiz tek şey adil bir karar. Suçsuz olan karakterlerimizin banı açılmazsa bu adaletli bir yaklaşım olmayacaktır. Umarım @nikos32bu durumu el atıp mağduriyetimizi giderir.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...