Jump to content

Recommended Posts

Yeni damage düzenlemeleri hakkında Oyun Mage servere döndü tamamen.

0 item yeni acilmiş bir mage 

100 GB civarı itemli bir varıor priest üzerine vurulan damageler ve warior mageye vurdugu damageler resimde.

RESİMLER EKTE;
https://hizliresim.com/m1u17R 
https://hizliresim.com/ZIwMJs
https://hizliresim.com/15Zo6M
https://hizliresim.com/f6PO5B

Link to comment
Share on other sites

Merhaba;

1. Test bu şekilde yapılmaz. En az 30 skill R'siz vurulur, ortalaması alınır, en az 30 R vurulur ortalaması alınır.

2. Test çift el silahla değil, tek el silahla yapılır.

3. Test yapan warrior 224 STR değil, 255 STR ile test edilir.

4. Test en iyi ve en kötü senaryo olmak üzere yani; full STR, full TANK olarak yapılır.

5. Testte malice değil, torment kullanılır.

Biz bu testleri yaparken şuanda livedeki karakterlerin ve itemlerin kopyasını aldık, o şekilde yaptık. Bizim gördüğümüz değerler tormentsiz; 2358 AP'li warrior ile 463 - 570 aralığındaydı ki bunlar da selfname +7si, FT seti, chitin +7 seti, master 5'i olan bir priest için gayet normal. (R hariç)

Size oyundan da söyledim. Damageler şuanda olması gereken ayarda. Kaldı ki; abarttığınız kadar kötü olsaydı şuana kadar forum birbirine girerdi. Şuanda tek şikayet sizden, diğer arkadaşlara kendim bizzat sordum, gayet memnunlar.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, QuAva said:

o zaman size iyi oyunlar mage team geçelim anlaşıldı ..

Tabi ki hangi class sizin için makul duruyorsa onu oynayabilirsiniz ama yaptığınız test size doğru sonuç vermeyecektir. 48 saatlik süre boyunca @GM_Thanosile birlikte tek tek tüm hasarları denedik ve bu gördüğünüz düşük hasarların sebebi kullandığınız warrior classın statlarının düşük olmasından kaynaklanıyor. 

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle GM'ler mahalle ağzıyla konuşmayı bıraksın, t*şş*k geçecek yerler ve kişiler vardır ama hemen hemen her konu da t*şş*k geçiyorsunuz.

İkinci olarak konuyu açan arkadaşım, warrior ataker elinde spear mevcutken, quest yani anti spear defans a sahip bir kalkana damage atıyor. Bu sebeple damage doğal olarak az olacak. Bir de mageler genelde karakterleri gereği fazla vurup fazla damage yerler. Dün mage partiye Priest lazım olduğu için Healler olarak partideydim, mele girince kağıt yırtılır gibi yırtılıyordu parti.

Link to comment
Share on other sites

abi bu magelerden ne bekleniyor anlayamadım doğrusu. tüm server dilin e bir tabir ; ben 100 150 gb lik char diziyorum 10 gb lik char beni kesiyor. siz bu oyun u kaç yıldır oyuyorsunuz ? normal de manipule der susarım. bu oyunun da magenin de doğası budur. item var da mageler mi kullanmıyor ? wood staf 8 li mageyi de sen kesemiyor isen bu senin sorunun. ne bekliyorsun ? mageler cz de BOT gibi gezecek sen de bu joblar dan np mi kasacaksın ? nova dediğin şey tamamı ile mp ye dayalıdır. mp veren bir mage paper harici item kullanamaz. paper kullanan magenin defans ı düşük olacağı için ve warrior gibi def skilleri olmadığı için rol rom tarzı itemler yerine yüksek hp veren itemlere özen gösterir. ne kullanır ise kullansın db geldiğin de 2 skill ile kill verir. server da ne güzel mele party ler var. assasin e descent attırıp taktiksel oynadığın da en az 4 kill alıp çıkıyor. ki şu an sağlam olan mele party ler item resistansları dolayısı ile kolay kolay kill vermiyor. verse de party boyutun da değil. party kill verse de bu tamamı ile magenin attığı pusu veya taktiksel oyunu ile alakalıdır ki bu da benim görüşüm tebrik almalı.

item durumundan bahsetmişsin. düşün ki şu an normal derece bir warrior un karşısın da complete set li 7 lr erenion lu bir mage dursun. elit itemli. çok eminim ki warrior yarı HP ile kill alacaktır. 

yni bu yorumların alttan üstten tutulur bir tarafı yok. mage oyun tarihi boyunca hep böyle idi böyle olmaya da devam edecek. her mele 2 arkadaşını yanına alarak pk ya çıkabilir. ama mage ekip olmadan tehdit oluşturmaz. lütfen biraz araştırın ve şu mageler hakkın da oyun maddiyat ı odaklı olan düşüncelerinize bir son verin. yoksa gerçekten bir zaman sonra pk atacak oyuncu bulamayıp server a isyan etmeye başlayacaksınız. kendiniz bu durum a getirdiğinizi düşünmeden...

Link to comment
Share on other sites

İşiniz gücünüz şerefsizlikten başka bişey değil. Hani magenin 1200 meteoru göstersene. Bir magenin prieste 1200 vurması imkan ve ihtimal dahilinde değil. Sende gözüken 1200 ise magede 1320 olur yok daha neler. Serveri karıştırmayı bırakın.En baba magede 5 k hp var. Torsuz 800 ile 1 k arasında yiyorlar 700 civarı defansı olan mageler. Staf damageleri 500 den yukarı değil. Tekli meteor mage mageye 1200 vuramıyo sana nasıl vurur. Priestlerde gördüğümüz en fazla damageler 800 bilemedin 850. İyi niyetli değilsiniz.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Artı olarak; CSW açılır mage olmadan kale almak zor dersiniz. cz de pk atar mageleri arkamıza alalım rahat oynayalım dersiniz. bifrost gelir mage taşıın başına vursun da biz keselim önce biz girip farm yapalım dersiniz. aslın da kendiniz de magenin ne olduğunu her önüne gelenin oynayamadığı gibi ne kadar zor oynandığını. tamamı ile oyun ve taktiksel zeka gerektirdiğini iyi biliyorsunuz. işinize yaradığı zaman da mutlu oluyorsunuz. ama her seferin de bu tür yorumlar ile yere gömüyorsunuz. gerçekten şu oyun maddiyat ı olan ve damage boyutlu yorumları ilk kez bura da görüyorum ve bu gerçekten hayret verici. lütfen biraz araştırın ve objektif düşünün. artık gerçekten gülünç olmaya başladı...

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, QuAva said:

o zaman size iyi oyunlar mage team geçelim anlaşıldı ..

Valla bu dramalardan sıkıldım ama gerçek siz mage geçin biz melee dönelim damageler hakkındaki veryansınınız tersten devam edecek. Dün warriorlardan rsiz 1000 ile 800 damage yedim tormentli 1500-1800 arası damage yedim ki bence bu damage gayet başarılı ayarlanmış. (Yani 3 warrior aynı anda bana vurursa ölüyorum ama bunu yapmayıp hepiniz ayrı target alıp vay amk mageler düşmüyor diyorsunuz.). Şuan çok az organize oynayabilen melee magein direkt içinden geçiyor. Mage sadece güzel bir pusu yakalamış ve prinin dalgınlığını yakalayabiliyorsa kesebiliyor. 

Ayrıca oyun hakkında ufak bir bilgi vereyim 1h dual silah taktığında anti defler ikisine ayrı ayrı işlediğinden daha fazla damage düşüşü olur. Örneğin sen mage e toto impact ve raptorla hemen hemen aynı vurursun ancak priye vurduğundan en az 100-150 damage raptor daha fazla vurur fakat diğeri de daha seridir. Bu damagelere ağlayan arkadaşların oyun hakkında ciddi olarak biz neyi yanlış yapıyoruz diye düşünmesi gerekir.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

dün akşamki cr de gözlemlediğim kadarıyla warrior ve asas ap dengesi olması gereken seviyedeydi. evet magelerle ilgili belkide mele olarak hepimizin şikayet ettiği zamanlar oldu. ama bencede biraz abartılıyor. partimi 10k alıp kurtarabiliyorum hatta mage partinin içine sokabiliyorum. item/oyunculuk dengesi nedeniyle kayıp verdiğimiz kill aldığımız oluyor zaman zaman. sadece sanki staffla çok vuruyorlamı desem yada koordinasyonlu olup aynı anda staff çevirdiklerinden de olabilir tam emin değilim yakaladıklarında affetmiyorlar :) burda önemli olan mesele şu karus tarafında dün akşam en az 3 parti mage vardı 10k bi sefer kurtarıyor ama ikinci mage gelince işimiz bitiyor. 2 heal pri oynayan partiler bu noktada ayakta kalma noktasında daha şanslı. bence meleyi item bakımından güçlendirmeli playerler mageden şikayet etmek yerine.  belki human/karus mage dengesi (tabiki oyuncuların tercihleriyle) sağlanırsa dahada zevkli olur gibi. ama yinede genel olarak anlamsız bi dengesizlik var gibi. cz bowl sadece belirli saatlerde karusların belirli saatlerde humanların eslantı gibi :D hani oyuna girince bi bowla bakalım deriz genelde herkes yapar bunu bir kaç düşman görüp öldürmek için ama şuanki muhabbet belki bişeyler düşer bowlu gezelim şeklinde. herkese keyifli oyunlar zevkinizi almaya bakın zevk alamadığınız zamanlarda bence biraz ara verin ölmek öldürmek en iyi olmak bunların hepsi hepimizin başından önceki sw lerde geldi geçti. çok takılmamak lazım. 

Link to comment
Share on other sites

Buradaki sorunun QuAva'nın sadece magelerle ilgili sorunu olduğunu düşünen arkadaşlar ciddi mi gerçekten? Ben ve arkadaşlarım da server'a sonradan geldik ve geldiğimizde en çok hoşumuza giden şey Job'ların damage konusundaki eşitliği olmuştu. Bundan dolayı burada kalmaktan keyif alıyorduk. Bir warrior olarak ilk zamanlarda vurduğumuz damage bence ortalamaydı, sonraki patchle beraber biz de melee'lerin fazla vurduğuna hem fikirdik, fakat dün gece yapılan patch tam olarak "vur dedik öldürdün" ayarındaydı. Herkes anti spear vs. gibi QuAva'nın da burada demek istediği diğer jobların damageleri değişmiyorken, neden warriorlar serverın en başındaki zamandan bile daha az vuracak hale getirildi?

Bu konuyla alakalı QuAva'ya ekip olarak katılıyoruz,  hali hazırda server'dan ayrılan arkadaşlarımız oldu fakat biz server'dan bu damage'ler dışında memnunuz ve ayrılmak istemiyoruz. O yüzden en azından Warrior damagelerinin ilk zamanki haline getirilmesini talep ediyoruz. Bu serverdan istemeden ayrılmayı istemiyoruz, sesimize kulak verin. Burada Warriorlar için ekstra ayrıcalık istemiyoruz, eşitlik istiyoruz.

 

Bu konuda da yalnız olduğumuzu düşünmüyorum, her ne kadar sizin dışınızda herkes memnun deseniz de serverın önde gelen çoğu warrior arkadaşlarımızla konuştuğumuzda pek çoğu bu durumdan ciddi derecede rahatsız. Umarım sesimize kulak vermeyi tercih edersiniz de biz de serverda kalıp keyifle oyunumuzu oynarız.

 

ManOwaR.

Link to comment
Share on other sites

bence sizin değerlendirmelerinizde sıkıntı var. warriorların gücünün ilk halinin de gerisine çekildiğini zannetmiyorum. önceki patchde %30 buff geldiyse şimdi onun %20 si geri alınmıştır gibi birşey oldu muhtemelen yani ilk geldiğiniz zamandan hala daha fazla vuruyor. kesin bilgiyi gm ler verir tabi bu benim tahminim

Link to comment
Share on other sites

QuAva 'ya katılıyorum. 

Warior prieste 400 vurcak mage gidecek 1200 vuracak böyle saçma birşey olamaz.

+7 shell set +7 selfname 255 str wariorum takılarım full str priestlere 500 den yukarı vuramıyorum. 

Önceki güncellemede wariora yüzde10 arttırıldı. Arttırılmış hali ile titana maliceli 3200 3000 arası vuruyordum.

Şu an yine maliceli 2100 1800 arası vuruyorum.

Yüzde 10 arttırdınız sonrasında yüzde 40 düşürdünüz damageleri.

Full str bir warior diyorsunuz ben full str statlarım 255 str takılarım dual roc oradan fr resist gelmesine rağmen bile mageler deli gibi vuruyor.

Magelere torment bile düşse 1k vuramıyoruz. Tormentsiz saymıyorum bile zaten şu sw de görenler bilir kgg ler biraz daha itemli diğer magelere göre.

Benim wariorla kgg lerin magesine tormentsiz vurduğum hasar 350-400 nasıl bu kadar fark olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Guclenem ıle titana vurulan damage 3300 cıvarından 2000 lere dusuruldu ortalama %32 %33 bır kayıp var eskı halındende geriye çekildi buradan gm arkadaşada sunu demek ıstıyorum ful str bir warıor 2 pt heallı bır pt mage 2 nowa 10k tuttugun halde hata yatıyorsa str olan warıorlar denge gerçekten muthıs ben demıyorumki magelerın damagelerı dusurulsun warıor %30 yerıne %15 atak attırımına gıdılmelıydı bir baff verıyorsun %30 evet aşırı fazlaydı fakat boylede aşırı az bir mele pt kafa kafaya gırdıgınde 1dk 2dk suruyor bir ataker hata yapınca anca oluyor sacma olan bu dunki cr de human olarak evet mage team yok karuslarda 4 mage team var buna da bır sey demıyorum fakat ornek KGG ler pt cc li tek heallı oynuyor torment dustugunde dırek cc gelıyor o karanbolde 1 kısı bıle olmeden cıkıyor don basta en az 2 kısı dusuruyor benım anlatmak ıstedıgım prıestım 200 300 vuruyor db lı ıken 500 vuruyor carda talia kolluk botluk antı def yokken damageler bu halde doğru damageler mı sızce ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...