Açıkcası oyuna zarar verici programlar kullanıyorlar biz bu sunucuyu güvenilir adil diye tercih ediyoruz bu iki çocuğun hakkında defalarca suç duyurusunda bulunmuş ve hiç bir şey olmamış sizin bu gibi çapulcu zevzeklere ihtiyacınız yok açıkcası, dahada sizleri bu konuma getiren oyuncu kitlesine saygısızlık yapıyorsunuz incelemenizi ve gerekeni yapmanızı istiyorum. Bu şahıslar illegal program kullanıyorlar sizin sunucunuzda. Eğer görmezden geliniyorsa bizde açalım serverı bitirelim ?
I only have problems to log in on MerchantBro char everytime i try to log in i get disconnected from server message immediately, tried on other chars and its fine.
edit: i tried character debug from control panel and it seems like its solved
LadyArwen main account Orc he register bdw human account 1 minute play 1 minute afk no use scroll can u look inventory just play Humans lose Alt f4 bdw fnish i try pm he fast quit offline ttps://hizliresim.com/gamtmsjt https://professionalko.com/?page=char&id=ladyarwen
evimde 2 pc var birini oglum oynuyor birini ben oglumun oynadıgı pc de bloke var neden blokeli hiç bir illegal program yok macro yok benim oynadıgım pc de charlarıma girebiliyorum oglumun oldugu pc de bloke oldugundan girilmiyor neden bloekeli?ivedelikle acılmasını istiyorum