Jump to content
  • Topics

• Relaunch gelsin ki şurada sabit kalan üç beş oyuncu da Usko'ya kalıcı olarak gitsinler, Profko da tarihe karışsın. Gördük işte 2023 sonunda açılan sunucuyu, daha 2 ay dolmadan aktif oyuncu sayısı 1000'den 200lere kadar düştü,o 200'ün de yarıdan çoğu pazar char + farmda trina gelsin diye oturtulan yatış charları.  Adam gibi başlangıç itemi verilse yeterli şu anki server için. Herkesin dilinde "ağğğğbiiiii, uzun ömürlü myko serrver kalmadı yaaa" lafı dolaşıyor, ama bakıyoruz ki bunu diyenlerin kendisi uzun durmuyor. E normal, instagram'da tiktokta 5 saniyede bir video kaydırmaktan beyni pelteye dönmüş bir insanlık var artık, emek ve dikkat gerektiren işler sıkıcı geliyor, kaçıyorlar.  Farm serverların kaderi belli: başta bir hype olur, çoluk çocuk dadanır, sonra sıkılır bırakırlar, onların gittiğini gören ve aslında uzun süre oynamaya niyeti olan insanlar da kişi sayısı azaldı diye morali bozulup bırakır, server'ın ruhuna el fatiha. 
    • Bilmeyenler için söyleyeyim: bu Hawzen denilen arkadaş 1den fazla pc ile oynuyor, cz'nin muhtelif yerlerine mage char bırakıp oradan oraya tp yapmak suretiyle farmer kesiyor. Yani ben de çok muhatap oldum zamanında kendisiyle, ama koxp diyemem. Çünkü sağa sola sakladığı mage charlarını çok defa kesmişliğim var. Bir yanda diğer pc açıkken HPsi düşünce oradan bir tuşa basıp çekmek zor iş değil, buna koxp diyebilmek için delil lazım. NPT falan gibi ithamlar hakkında yorum yapamam, denk gelmedim. Ama sinir bozucu bir vatandaş olduğu kesin. 
    • Böyle kapat-aç kapat-aç yapmaktan bu serverın sabit oyuncu kitlesi dağılıyor her relaunch esnasında. Kaç tane dostum var USKO oynuyorlar şu an. Neden? "O kadar emek verdik, sil baştan bir daha mı kasacağız? Kasmayız, gideriz USKO oynarız" dedikleri için. Sizin gibiler de münasip yerlerine kına yaksınlar. Bu serverın eskiden bitmiş halinde 60 vs 60 pk dönerdi, şimdi 60 vs 60 olunda kalabalık diyoruz. 
    • Yahu bir de şunu farkettim: Başlığa dadandığından beri GMlere sallamışsın, eski oyuncular çok ileriedi biz yetişemeyiz diye onları da kendi seviyene çekmek için relaunch gelsin istiyorsun. Bir defa bir serverın GM'e ihtiyaç duymadan da temiz şekilde ilerlemesi iyi bir şey, bu demektir ki sistem güzel sorunsuz ilerliyor, başında bir çobana ihtiyaç duymuyor. Ulan istemenin bile bir adabı var be. Yüz tane myko server açılıyor, git onlara madem? Ne diye Profko'ya bulaştın da ağladıkça ağlıyorsun? Senin dediğin olsun diye yaygara koparıyorsun burada 2 yıldır emek veren insanlara sataşıyorsun? 
    • Ha bu arada GBci dedin ya zavallısın. Olm ben yurtdışında yaşıyorum,masabaşı çalışıp dolarla maaş alıyorum. 30 TL'den günde 10-15 kasacağım 300-450 TL arası paraKastığım kadarını da harcadım bu arada, onu da söyleyeyim. Zaten herkes herkesin item alıp sattığını biliyor, öyle hiç satış yokmuş, alım satım yapanlar banlanıyormuş gibi kör taklidi yapmaya da gerek yok.    Sizin ciğerinizi bilirim ulan ben: "Servera restart gelsin, GB'nin tanesi 150-200 TL olsun, 1-2 ay oynayalım sonra kaçalım" kafası bu.  Sen git başka serverda oyna, burada 2 yıldır emek veren insanların emekleri piç olsun diye yaygara koparma.   Genie meselesine de cevap vereyim ne kadar cahil olduğun buradan belli: bir pc heal atıyor, diğerinden elle atak yapıyorum, öbür pc de boş oturuyor charlar. Zaten .premloot komutuyla gold premium'da oto loot var. her pc'den çift client açılabiliyor. 6 char eder. her turda 6 tane trina eder, o trinalar da basacağım itemlere lazım, satmıyorum. Yahu sen ne kadar boş bir adamsın ya. Çocuksun lan sen. Ben de 40 yaşımda sana laf yetiştiriyorum.  Ha diyebilirsin ki "madem durumun iyiydi neden satıp bıraktın?" , kardeş Euro bugün 50 tl'ye dayandı, o zamanlar da 40 civarıydı. Türkiye'den Avrupa'ya ev taşımak kolay değil, birikmiş her kuruşun, nakite çevrilebilecek her varlığın değeri var o aşamada. Şimdi durumum iyi şükür, keşke satmasaydım da kaldığım yerden devam etseydim diyorum, ama o dönemin şartlarında bu gerekliydi. Kaldı ki birçoğunu da dostlara hibe ettim.  
  • Create New...