Jump to content
  • Topics

• lan mal oğlu mal, siktir git amk. yeni server gelsin diye burada karı gibi toplaşıp ağlıyorsunuz. ben 1-2 hafta içinde yine bok gibi para döküp full + full char dizeceğim, sen de "yeni server gelsin, eskiler babashopper olmuş, biz ezik kaldık, bizi de aranıza alın" demeye devam edeceksin. çok beklersin, nah alırsın amın oğlu seni. farm falan da atmıyorum amk senin sikik laflarından sonra dün akşam vazgeçtim full para babashopper devam edeceğim, şu an sadece gb topluyorum, charımı 1-2 haftaya full +1 dizeceğim. sen de karı gibi "relaunch gelsin, bu haksızlık" demeye devam edeceksin. siktir git ötede zırla amına koduğumun eziği    ayrıca yarrak 4-5 dbdir yokum. 2019da Apex clanı ile (Zone myko Redemption clanı ekibi, astsubay Uğur'un tayfası) oynadım sen neredeydin yarrağım? 2020 Aralık'ta açılan DB'de Anarchist nicki ile oynadım, senin gibi ezikler "talia çok güçlü, bizim 1.5 milyon paramız yok acid pot almaya, talia nerflensin" dediği için ve talia konusunda karı gibi ağlaşanlar galip geldiği için bıraktım aç bak hala tartışmalarda yazdıklarım duruyor forumda. 2023 Aralık'ta açılan sunucuyu da Blessed Clanı yani benim 8 senelik arkadaşlarım bırakıp gittiği için ve senin gibi bir sürü dalyarak çekip gittiği serverı bomboş hale geitdiği için bıraktım, sonra geri döndüm, sonra taşınma işleri falan çıktı, taşınma masrafı da öyle 1-2 bin euro değil muhtemelen senin gibi bir amelenin 6-7 aylık maaşına denk gelen bir para ödedim. Şimdi geri dönüyorum, sana da bok yemek düşer. Bu servera yakın zamanda relaunch gelmeyecek. Hele sizin gibi "kışın oynarım, bahara doğru satar siktir olur giderim" tayfasının keyfi olsun diye hiç gelmeyecek.   Hadi siktir git şimdi amın oğlu seni  
    • And always was What a difference between Hitler and Truman, many innocent people died in Nagasaki and Hiroshima almost the same way like jews in europe Nazi ideology never lost, and the Soviet Union never won against the nazists,  Actually humanism, true and ethics are raped by a wars and hiding nazi ideology behind a tolerance and freedom. We live in the nazi world, but how long time? the human race is on the brink of disaster
    • 1 post atıyorum 3 postla cevap veriyorsun zavallı kımın oldugu belli satmış gitmiş paraya ihtiyacım vardı dio ulan teneke herkesin paraya ihtiyacı var ki satıyor kendı soylemlerınle çelişen zavallının tekisin euro kazanıyorum ihtiyacım yok sonra 3 çar farm atıyorum ya bi sgit yalanlarınla kendini kandırırsın anca boş slotlarda rahat rahat gb kasıyorsunuz server yenıden acılırsa en cok sızın ısınıze gelmiyor o nikide bilirim son 4 5 dbdir piyasada yoksun server aktifken piyasada olmayanlar ölünce gelip millete bırakmayın diyor birde satmış gitmiş euro 50 tl ya mk şakamısın nesin bir sgit itemlerini satan giden adam tekrar başlamış farm atıyor millete bırakmasaydınız diyor tam o nike yakısır bir hareket 
    • Kimse biyere gitmez meraketme o sunucu 5 ay kılçıksız pk attık 2 ay degıl sonra dusmeye başladı sebebinide 50 kere anlattım anlamıyorsunuz 5 saat farm atıp anvilde yuzde 90 ı yanarsa bazende hepsi otomatik sogutuyor ztn upgrade oranları uskoyla aynı olmalı +9 ve +2 açılmalı canlı bir pazar için bu şart ufak tefek dokunuslar serverin min 1 sene pk attırır kimsede bırakıp gitmez 1 çantadan 8 basamayan yeni oyuncu bırakıp gidiyor farm atan bırakıyor dusmenın sebebi bu anvile ayar gerekli 9 istemenın sebebide farmla urasmayıp para basanlar bu adamlara amaç vermezseniz 8 seti fuller gider cunku yapacak işi kalmıyor sadece upgrade için bu oyunu oynayanlar var  prof hiçbir zaman farmcı serveri olmadı ztn genie yok farmcıya ihtiyacımızda yok ztn anvile ayar gelsin kimse farmdan cıkmaz ztn 
    • Aralıkda bekliyoruz yeni sunucuyu hadi bakalım 
  • Create New...