Jump to content

About 1 day ban of hayyaminamirra


Recommended Posts

Hile yaptığı apaçık ortada olan bir charı, namı diğer RevienT4CulOs u şikayet ettik ve banladınız diye adamın attığı saçma sapan her şikayeti dikkate mi alacaksınız ?
Hayyaminamirra ile alakalı atılan videoda ben de bulunuyordum. Partinin toplanmasını beklerken mage ağacın kenarına park etmişti. 1 warrior 1 mage gerçekten bu asalak arkadaştan korktuğumuzu mu düşünüyorsunuz? Son kısımı ingilizce yazayım.
About RevienT4CulOs shared videos, it was a break for party that we make a regroup. We were 1 warrior and 1 mage there. Why we abuse bugs for RevienT4CulOs atack? and as you see in video, hayyaminamirra left his spot when sin came there. 

Ortada yanlış bir durum yok. Hayır inatla var diyorsanız da, ilk seferinde uyarı vermeniz gerekir ban değil. Konuyu tekrar değerlendirerek banı kaldırmanızı talep ediyoruz. Teşk ederim.
Nick: King_of_Ottoman

Edited by babacar
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Dün priest arkadaşın skil sıfırlamasını beklerken mouseyle random bir yere tıkladım ve ağacın dibinde durmuş . 

Bug yapma gibi bi niyetim olsa neden atack yedikden sonra hareket edeyim ? Samimi olarak soruyorum bu ban sizcede ağır değil mi ? 

Uyarı bile verilmeyecek bir duruma 1 günlük ban etmek etik bir davranış mı ? Geceden geceye oyuna giriyorum ekmekçi, kan emici değilim. Lütfen Banımı açarmısınız ! teşekkür ederim....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gerçekten öyle cümleler kuruyorsunuz ki dışarıdan buraya bakan birisi "Hile yapanı görmezden geliyorlar demek ki" gibi bir tasarrufta bulunacak. Sizi raporlayan kişi aynı suçtan ceza aldı, cezasını çekti. Üstelik süresiz olarak sunucudan uzaklaştırılan karakterleri de var ve yine aynı suçtan.

Ortada yanlış bir durum var, karakterinize düz saldırı yapılmıyor. Bu da "Bug abuse" olarak değerlendirilir. Oyun kurallarında da bu suçun cezası GM kararıdır, ve o anda GM isterse kalıcı olarak hesap kapatabilir. Ben bunun yerine 1 günlük kısıtlama uyguladım, tıpkı diğer durumlarda olduğu gibi.

Videoda ağacın içinde bulunan karaktere düz hasar verilemiyor. Random bir yere tıklayıp bırakmış olsanız bile rakibinize karşı bilmeden de olsa "Oyun açığı kullanarak" üstünlük elde etmiş durumdasınız. Verilen cezanın yapılan haraketin tekrarı olmayacağı noktasında yeterli olduğunu düşünüyorum. İlgili karakterin 1 günlük kısıtlaması kaldırılmayacaktır.

  • Thumbs Down 2
Link to comment
Share on other sites

"Hile yapanı görmezden geliyorlar demek ki" Abi allah aşkına neresi hile bunun ? Hile yapan adam avantaj sağlamak ister damage yiyince neden çıkayım oradan ? Farkında olmadan yapsanız bile ceza diyosun oyunun açığının cezasını neden biz çekiyoruz ? Fixleyin kimse yanlışlıkla giremesin o zaman abi .  

Link to comment
Share on other sites

olaya gerçekten tek taraflı bakıyorsunuz. Adam bize vur kaç yapıyor zaten. Yunusunda söylediği gibi kendisi hareket etti ve asasa atack verdi. Bulunduğu konumdan ayrıldı. Piestin reskilini beklerken kabak gibi ortada kalmasın diye ağaç arkasında bekledi. Kendisi de atack almadığının farkında değil. ağacın kenarından ayrıldıktan sonra aynı asas 4-5 kez saldırı için gitti geldi. Pek tabi videonun o kısımlarını kesmiş. Sizin mantığınıza göre cz deki her ağaçla armıza 5 m mesafe koymamız gerekir. 
""Gerçekten öyle cümleler kuruyorsunuz ki dışarıdan buraya bakan birisi "Hile yapanı görmezden geliyorlar demek ki" gibi bir tasarrufta bulunacak.""
Yukarıdaki cümlenizle alakalı durumu açayım madem rahatsız olduınuz. KarIhawzen denen pro asas, townun içinde 10 tane kule ona vurduğu esnada 3 skill 2 r atarak afk charı kesti. Kanıt olarak fotoğraf koydum. Evet ban yedi, teşekkür ederim ama ban sebebi magesini abuk sabuk yerlere park etmesiydi. asıl şikayette bulunduğum konu ile alakalı herhangi bir işlem yapılmadı. Adamın 1 haftalık yokluğunda servera can geldi, insanlar farm yapabildi, towna charlarını bırakabildi. Hile hurda ile millete musallat olan bir adamı şu serverdan uzaklaştırmak için adamın itiraf videosuna ihtiyacımız var sanırım. Güya oyunu bırakıyordu hazret, dün yine godlike 87-88 sayıyordu. Böyle bir adam tarafından abuk sabuk bir olaya ait yukarıdaki video sebebiyle siz de ban yeseniz, bırakın banı uyarı alsanız emin olun siz de rahatsız olursunuz. Resmen yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Meselenin özü budur, yoksa 24 saat dediğiniz çabucak geçer, biz de farkındayız.
Konuyu sizin vicdanınıza bırakıyorum..

Edited by babacar
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...