Jump to content

yunuz0000

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Everything posted by yunuz0000

  1. @Schwarzkopf You're a beggar bag of shit. When you get a mini isilion drop, you remain silent, but when someone else gets a gold bar, you chase it for 2 weeks. You are a beggar, hungry, dirty person. Everyone knows that before defeating a boss, you are the one who constantly buys garbage items so that it is your turn to box. You're a smelly cornhole . The server is almost shut down but there is still a +4 shield on it. I have never met such a greedy creature before.
  2. https://resimlink.com/yuklendi/1a0cb1607bcab64a44a6702c30166475/
  3. Problem that may be caused entirely by the game brother . You also understood that I was innocent. thank you for that .
  4. 1 dakikalığına özel ihtiyacımı gidermek için afk kalmam gerekti. Gelince bowla daha seri ulaşmak için Charı random bir yere tıklayıp gittim. Geldiğim de ise karakteri yine ağacın içine girmiş bir şekilde buldum . Aynı arkadaş beni bulunduğum yerde görüp Rrr damage atıp video çekmiş büyük ihtimal . Artık bu şekilde kaza kurşununa kurban gitmek istemiyorum . Arkadaş Artniyetli olduğu için Yine dışarıdan r vurup skill failed alarak, büyük ihtmal video çekip foruma atma telaşındadır https://resimlink.com/2EmHLXRW Videoda göründüğü gibi ağacın içine rahatça girilebiliyor. Dışarıdan damage failed versede ağacın içine girip damage atılabilir. Bug'un düzeltilmesini talep ediyorum teşekkürler.
  5. Amacım polemik değil . Saldırılara ve hakaretlere cevap vermeyeceğim sadece adil bir oyun istiyorum .
  6. https://resimlink.com/yr7oQsRYv_0 Asas'a vurup charı ileri yürüttüğü için Priest'e vuruyor olarak görmüşsün @GM_Thanos Dikkatlı bakarsan tek skil atıyo oda warrior'a. @nikos32
  7. Daha düzgün bir üslup kullanmayı tercih edersen, Sana cevap verme tenezzülün de bulunabilirim.
  8. Video kırpılmadı short olarak kaydetmişim 7 saniye sonra kapandı zaten . Akıl sağlığı yerinde olan herkes video'da bug yapıldığını açık şekilde görür. Son çırpınışlarınız sizi de anlıyorum .
  9. Bahsi geçen arkadaş orada ölmüyor town atıyor, bunu sizde çok iyi biliyosunuz. Yalana hakarete gerek yok . Ölse bile orada kim olsa o kadar rr damageye dayanamaz zaten Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor zaten.
  10. Montaj bu (!) Videoda rahat şekilde görülüyor ki atackerler skill vuramıyor hepsi rr damage atıyor . Sadece legal bir oyun istiyorum hakaret etmeye gerek yok, Yalan soyleme de utanmıyorsun loglardan bakabilir orada ölmüyor 20 kişinin içinde rahatca town atabiliyor
  11. Akıllı oynamak mı ? birader taşın içinne girmişsin. Pt de ki warriorlar skill bile vuramıyor sen oyunun açığını kullanmayı akıllılık mı sanıyorsun ?
  12. Yazdım yazdım sildim . Açıklamaya gerek yok, gerekenin yapılacağını düşünüyorum. Teşekkürler. @GM_Thanos @
  13. Eee benim attığım video da; şahıs, düz saldırıda hasar alıyor mu arkadaşım? Hayır almıyor. R bile atamıyorum . ''Ama karakteri düz yürütmekten başka bir şey yapmanıza gerek yok o nesnenin üzerine çıkmak için''. Bende düz yürüttüm karakteri, içine de girmedim, dışındaydım. Yine aynı şekil tevilin belini kırmaya devam ediyorsun. Senden cevap beklerdim yine konuyu başka yerlere çekmişsin. Yok eğitim videosu yok karakter yürütme dersi vs.. Seviyeyi ad hominem'e kadar indirgemeye gerek yoktu. Benim ban yediğim pozisyon şu arkadaşın yaptığının 20 kat daha masumuydu . Art niyetli olduğunuzu düşünmemeye çalışıyorum ama gösterdiğiniz tavır bundan öteye gitmiyor. Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin, sizi adaletten saptırmasın, adil davranın Maide/8
  14. Game master thanos arkadaş ilgili videoda hiç bir bug göremiyorum Oyun açığı kullanmadan da o yıkılmış heykel yüzünün üstüne çıkabilirsiniz demiş . Beni 2 saniyelik videoyla banladigin videoda ki konuma herkes Bug kullanmadan mouse sol click yardımıyla girebilir . Sadece mouseyi ağaca tıklamak yeterli . Konu bir baskasi olunca neden tevilin belini kırıyosun ? Şimdi hangi durumda bug oluyor onu bı kesinlestirelim . Objenin içine girince mi üstüne çıkınca mi yoksa yanında durunca mi ? Sadece içine girine yaptırım uygulariz demişsin ben ağacın yanında durdugum için ban yedim bu etik bir davranış mi ? Arkadaşın avantaj sağlaması için daha ne olması gerekiyor ? Rrr bile vuramiyorum 7 warrior skil bile vuramiyor video da açık şekilde gözüküyor daha ne olması gerekiyor tam olarak ?Herkesin bug kullanmadan çıkabileceği bir obje yasal oluyorsa ben neden ban yedim ? Çifte standart uyguluyorsun. Ben pt nin toplanması için bowlun dışında afk beklerken ban yedim . Adam aktif PK alanında bu bugu yapıyor ve 6-7 kişi adama damage atamıyor . Bu kadar mobbing uygulanmaz. Çık delikanlı gibi sizi bu server da görmek istemiyoruz oyunun huzurunu kaçıyorsunuz sizden nefret ediyorum de itemleri yakıp çıkalım bu kadar basit
  15. Çocuk muhatabım sen değilsin kaybol şuradan . Cezamı çektim, suç olduğunu öğrendikten sonra 1 kere bile yapmadım. Charı Random bi yere tıklayıp afk bıraktığım halde suçum olmadan ceza yedim . Sen vasıfsız kolsuzun tekisin seni ciddiye alanın kendısıne saygısı yoktur
  16. Uyarmama rağmen hala aynı şeyi yapmaya devam ediyor . Aç once ''speed h*ck'' varmış gibi uçtuğuna bütün party şahit oldu . Bunun 20 katı daha masum bir durumda AFK iken 1 gün ban yedim . gereğinin yapılmasını talep ediyorum .
  17. Her bdw bu eleman yüzünden kaybediyoruz . Genelde afk kalıyo afk kalmasa bile npc gibi ortalıkta dolanıyo . şu kan emicileri uzaklaştırın artık oyundan .
  18. Hesapların yasaklarının kaldırılmasını talep ediyoruz . Teşekkürler
  19. Gm onaylı olmasa sw de ban yemeyen user kalmaz . %95 mouse macro kullanmıyor mu zaten ? Kimse Gm tarafından torpilli değil töhmet altında bırakmıyoruz olanı söylüyorum.
  20. "Hile yapanı görmezden geliyorlar demek ki" Abi allah aşkına neresi hile bunun ? Hile yapan adam avantaj sağlamak ister damage yiyince neden çıkayım oradan ? Farkında olmadan yapsanız bile ceza diyosun oyunun açığının cezasını neden biz çekiyoruz ? Fixleyin kimse yanlışlıkla giremesin o zaman abi .
×
×
  • Create New...