Jump to content

yunuz0000

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

yunuz0000 last won the day on October 23 2023

yunuz0000 had the most liked content!

About yunuz0000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yunuz0000's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Conversation Starter
  • Dedicated

Recent Badges

11

Reputation

  1. @Schwarzkopf You're a beggar bag of shit. When you get a mini isilion drop, you remain silent, but when someone else gets a gold bar, you chase it for 2 weeks. You are a beggar, hungry, dirty person. Everyone knows that before defeating a boss, you are the one who constantly buys garbage items so that it is your turn to box. You're a smelly cornhole . The server is almost shut down but there is still a +4 shield on it. I have never met such a greedy creature before.
  2. https://resimlink.com/yuklendi/1a0cb1607bcab64a44a6702c30166475/
  3. Problem that may be caused entirely by the game brother . You also understood that I was innocent. thank you for that .
  4. 1 dakikalığına özel ihtiyacımı gidermek için afk kalmam gerekti. Gelince bowla daha seri ulaşmak için Charı random bir yere tıklayıp gittim. Geldiğim de ise karakteri yine ağacın içine girmiş bir şekilde buldum . Aynı arkadaş beni bulunduğum yerde görüp Rrr damage atıp video çekmiş büyük ihtimal . Artık bu şekilde kaza kurşununa kurban gitmek istemiyorum . Arkadaş Artniyetli olduğu için Yine dışarıdan r vurup skill failed alarak, büyük ihtmal video çekip foruma atma telaşındadır https://resimlink.com/2EmHLXRW Videoda göründüğü gibi ağacın içine rahatça girilebiliyor. Dışarıdan damage failed versede ağacın içine girip damage atılabilir. Bug'un düzeltilmesini talep ediyorum teşekkürler.
  5. Amacım polemik değil . Saldırılara ve hakaretlere cevap vermeyeceğim sadece adil bir oyun istiyorum .
  6. https://resimlink.com/yr7oQsRYv_0 Asas'a vurup charı ileri yürüttüğü için Priest'e vuruyor olarak görmüşsün @GM_Thanos Dikkatlı bakarsan tek skil atıyo oda warrior'a. @nikos32
  7. Daha düzgün bir üslup kullanmayı tercih edersen, Sana cevap verme tenezzülün de bulunabilirim.
  8. Video kırpılmadı short olarak kaydetmişim 7 saniye sonra kapandı zaten . Akıl sağlığı yerinde olan herkes video'da bug yapıldığını açık şekilde görür. Son çırpınışlarınız sizi de anlıyorum .
  9. Bahsi geçen arkadaş orada ölmüyor town atıyor, bunu sizde çok iyi biliyosunuz. Yalana hakarete gerek yok . Ölse bile orada kim olsa o kadar rr damageye dayanamaz zaten Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor zaten.
  10. Montaj bu (!) Videoda rahat şekilde görülüyor ki atackerler skill vuramıyor hepsi rr damage atıyor . Sadece legal bir oyun istiyorum hakaret etmeye gerek yok, Yalan soyleme de utanmıyorsun loglardan bakabilir orada ölmüyor 20 kişinin içinde rahatca town atabiliyor
  11. Akıllı oynamak mı ? birader taşın içinne girmişsin. Pt de ki warriorlar skill bile vuramıyor sen oyunun açığını kullanmayı akıllılık mı sanıyorsun ?
  12. Yazdım yazdım sildim . Açıklamaya gerek yok, gerekenin yapılacağını düşünüyorum. Teşekkürler. @GM_Thanos @
  13. Eee benim attığım video da; şahıs, düz saldırıda hasar alıyor mu arkadaşım? Hayır almıyor. R bile atamıyorum . ''Ama karakteri düz yürütmekten başka bir şey yapmanıza gerek yok o nesnenin üzerine çıkmak için''. Bende düz yürüttüm karakteri, içine de girmedim, dışındaydım. Yine aynı şekil tevilin belini kırmaya devam ediyorsun. Senden cevap beklerdim yine konuyu başka yerlere çekmişsin. Yok eğitim videosu yok karakter yürütme dersi vs.. Seviyeyi ad hominem'e kadar indirgemeye gerek yoktu. Benim ban yediğim pozisyon şu arkadaşın yaptığının 20 kat daha masumuydu . Art niyetli olduğunuzu düşünmemeye çalışıyorum ama gösterdiğiniz tavır bundan öteye gitmiyor. Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin, sizi adaletten saptırmasın, adil davranın Maide/8
×
×
  • Create New...