Jump to content

babacar

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    Turkey

Everything posted by babacar

  1. Sell Ring of Felankor Light. Pm me with offer here, or ingame King_of_Ottoman and SoMuchBallz It can be reforged other elemental dmgs by spending 10gbs..
  2. SELL>>BDW LIGHT, BDW FLAME, +7 GIGA , +8 IRON IMPACT BUY>> 2x BDW RING POISON. pm me here or King_of_Ottoman in game.
  3. Sorun o taş parçasının üzerine çıkmak değil, çıktık ta zaten. Ama taş parçasının üzerinde kenarında ve inişinde bir çok kez skill fail aldık. Bu dediklerimin size bir şey ifade etmeyeceğinin farkındayım. Konuyu fazla uzatmayacağım. Taş parçası artık bizim için de mübahtır diyelim.
  4. Cheater has spoken.. All buged places are easy for you, because you are a cheat king..
  5. Mage id: Cedri He is in party with jezzymuthafukker Ksc: https://ibb.co/3TMfgpW
  6. En azından bdw ringleri ücretsiz ya da tek denemede değişebilmemize imkan verin. %25 şansla tamamen kumar. 5bdw kupon 300m para 6gb tek sefer için harcamak gerekir. Kaldı ki şansın yoksa 4-5 sefer bile tekrar edebilirsin..
  7. Giga Should be +8 to compete with ascalon. We all know here how hard to upgrade +8. Ascalon +7 is far best with 184 atk, 7 str and 110 poison dmg than any other +7 weapons.
  8. It should be flame-light-ice version of ascalon. Or you must bring a free change system for our bdw rings elemental dmgs (flame-light-ice) . I got 2 light bdw and i must gamble for change them. Its obviously unfair..
  9. Char created yesterday. 0 kill 4 deaths. no heal on bdw, even 1 time. I think he is asuna, he will ruin our events. I add a ksc here. Pls check. ty. https://ibb.co/kGXDGn4
  10. i cant see any advantage here, you kill that mage anyway. I didnt tp anyone, or i didnt run or town, i didnt gain any advantage. Its a bug that i am not aware of. Its a harmless farmer tp mage, nothing more. But because of you are a cheater, you think every1 just like you. I know what you are doing, you think that if you share enaugh video like this 1, you will get an immunity for your actions. I hope gm staff see that fact..
  11. Hırsız yavuz ev sahibini bastırmaya devam ediyor. Go on bro, we all know you are clean, every1 except you deserve ban..
  12. Asuna ile birçok kez bdw ve jm girme şerefine bende nail oldum. Her girdiğimiz eventte karusları trollüyor kendileri.. Tam afk kalmıyor, ama hiçbirşey de yapmıyor. Geçtiğimiz günlerde benden ksc istenmişti. Arkadaşımız saolsun buraya videolu delil bırakmış. Bu char ile bağlantılı asıl hesap da tespit edilebilirse eğer server bir zararlı uyanıktan daha kurtulur. Gereğinin yapılmasınu umut etmekteyiz..
  13. olaya gerçekten tek taraflı bakıyorsunuz. Adam bize vur kaç yapıyor zaten. Yunusunda söylediği gibi kendisi hareket etti ve asasa atack verdi. Bulunduğu konumdan ayrıldı. Piestin reskilini beklerken kabak gibi ortada kalmasın diye ağaç arkasında bekledi. Kendisi de atack almadığının farkında değil. ağacın kenarından ayrıldıktan sonra aynı asas 4-5 kez saldırı için gitti geldi. Pek tabi videonun o kısımlarını kesmiş. Sizin mantığınıza göre cz deki her ağaçla armıza 5 m mesafe koymamız gerekir. ""Gerçekten öyle cümleler kuruyorsunuz ki dışarıdan buraya bakan birisi "Hile yapanı görmezden geliyorlar demek ki" gibi bir tasarrufta bulunacak."" Yukarıdaki cümlenizle alakalı durumu açayım madem rahatsız olduınuz. KarIhawzen denen pro asas, townun içinde 10 tane kule ona vurduğu esnada 3 skill 2 r atarak afk charı kesti. Kanıt olarak fotoğraf koydum. Evet ban yedi, teşekkür ederim ama ban sebebi magesini abuk sabuk yerlere park etmesiydi. asıl şikayette bulunduğum konu ile alakalı herhangi bir işlem yapılmadı. Adamın 1 haftalık yokluğunda servera can geldi, insanlar farm yapabildi, towna charlarını bırakabildi. Hile hurda ile millete musallat olan bir adamı şu serverdan uzaklaştırmak için adamın itiraf videosuna ihtiyacımız var sanırım. Güya oyunu bırakıyordu hazret, dün yine godlike 87-88 sayıyordu. Böyle bir adam tarafından abuk sabuk bir olaya ait yukarıdaki video sebebiyle siz de ban yeseniz, bırakın banı uyarı alsanız emin olun siz de rahatsız olursunuz. Resmen yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Meselenin özü budur, yoksa 24 saat dediğiniz çabucak geçer, biz de farkındayız. Konuyu sizin vicdanınıza bırakıyorum..
  14. Videonun son kısmında görebileceğiniz üzere mage arkadaşımız asas geldiği anda atack vermek için sağa doğru da hareket etmiş. Tekrar değerlendirilmesini talep ediyoruz.
  15. Arkadaşın eklediği videoyu da buraya koyayım insanlar merak içinde kalmasın..
  16. Hile yaptığı apaçık ortada olan bir charı, namı diğer RevienT4CulOs u şikayet ettik ve banladınız diye adamın attığı saçma sapan her şikayeti dikkate mi alacaksınız ? Hayyaminamirra ile alakalı atılan videoda ben de bulunuyordum. Partinin toplanmasını beklerken mage ağacın kenarına park etmişti. 1 warrior 1 mage gerçekten bu asalak arkadaştan korktuğumuzu mu düşünüyorsunuz? Son kısımı ingilizce yazayım. About RevienT4CulOs shared videos, it was a break for party that we make a regroup. We were 1 warrior and 1 mage there. Why we abuse bugs for RevienT4CulOs atack? and as you see in video, hayyaminamirra left his spot when sin came there. Ortada yanlış bir durum yok. Hayır inatla var diyorsanız da, ilk seferinde uyarı vermeniz gerekir ban değil. Konuyu tekrar değerlendirerek banı kaldırmanızı talep ediyoruz. Teşk ederim. Nick: King_of_Ottoman
  17. I sold ft coupon to sundries accidently. Sorry for that. Id: King_of_Ottoman. Date: 20.08.2023 between 15.10-15.35 Item: Ft coupon
  18. Many thanks to gm staff for investigation. I am glad that theese kind of ppl are getting what they deserve. I should say something to you KarIhawzen. Theese photos that you shared are meanless to me. You are using something illegal, you get banned for it, you are just a farmer killer, nothing more. Every1 can kill farmers, i am not judjing ppl doing that, but i think your only aim was killing ppl who is in farm, or staying on town etc. Even i dont like this kind of play, you can do that for sure, but in legal way not with 3rd party tools. I have played this game since 2004, i cant say that i am the best or pro, but i know how this game works. You cannot hit ppl with 3 skills and 2 r when 7-8 towers hitting you. So as i said before, photos that you shared are irrelevent this topic. Gm thanos ve diğer arkadşlara ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu serverda farklı dönemlerde oynamak nasip oldu, 1 kuruşluk itemi dahi para ile satmadım, satana da lafım olmaz ama vurgulamak istediğim şey keyif alarak oynama istediğimizdir. ve bir aksilik olmaz ise nikos devam ettiği sürece biz de keyif almaya çalışacağız burdan. Bir arkadaş magesini sıkıntılı yerlere saklamıyor demiş, ben 2 kez denk geldim, mageye skill vuramadım. Burada oynayan birçok arkadaşla konu ile alakalı fotoğraf paylaştı geçmişte. Bunun üzerine tartışılacak birşey yok diye düşünüyorum. Herkese iyi oyunlar dilerim. Nick: King_of_Ottoman.
  19. thx for your advices thanos, if you look at 2nd photo, you can see i've just arrived cz (because of massimoroti merchant message). So all hitting action at the sime time and 1 time. I am typing here 1 more time the notices. 1st: massimoroti merchant message 2nd: fullblownaids ms drop mssg 3rd: Karıhawzen Godlike mssg (28 the pro) 4th: Karlhawzen defated me 5th: the guard tower defeated him. https://hizliresim.com/fv65ebi if he hit me 2 times, there should be 2 times tower defeat mssg. Or some mages tp him with perfect (!) timing. So its 1 time action. i am asking you to analyze photo more carefully. and you also mentinoed that a ksc cannot tell us someones cheating. It should be true, i believe he is cheating, but i am not asking to ban him immediately, i am asking to you investigate him. I didnt post this topic that i died in cz town, it could be happen many times, with mages, or 3 ppl can hit me, or 2 times spike town etc. Its a game, i know the risks when i go cz for sure. But 1 sin can hit me 5 times while 7-8 towers hitting him? Well, than i call him the pro if he is clean. You gm's should tell us if he is or not after investigation. I ask for only investigation, nothing more. Son kısmıda türkçe yazmak istiyorum. 35-40 yaşlarında bu oyunu oynuyoruz. Oyuncu sayısı belli. Bir hile ihtimaline binanen dünyanın zamanını zaten harcadım. Benden ısrarla video istiyorsunuz. Oyun oynarken video çekmek veya bunu bilmek gibi bir zorunluluğum olduğunu düşünmüyorum. Forumun hile bildirimi kısmını takip ettiğimde insanların dert yandığı 3-5 kişi olduğunu görüyorum. 3-5 kişiyi inceleyecek gm ekibinin de bu oyunda şu an için mevcut olduğunu düşünüyorum. Ben bu post ile insanları 3. parti yazılımlar kullanarak rahatsız ettiğini düşündüğüm, ergenliğini muhtemelen tamamlayamamış bir arkadaş adına üzerime düşeni yaptım. Sizden inceleme talep ediyorum. Yaparsanız memnun olurum. Yapmazsanız ve benim gibi oaynayan arkadaşlarda bu şahısların sayısının arttığını düşünürse bizde mecburen gereğini yaparız. Keyif alarak oynadığımız bir server, ama sizin olduğu kadar bizim zamanımızda kıymetli. Kolaylıklar dilerim.
  20. its not happening ona nova town mr. professor, its happening middle of the night, he is solo, he always solo not for this night.. look that priest location on town, she is close to center towers, not behind hostess or sundries. he should get damaged by 7-8 towers at least. i am glad that 2 skills 2 r we are agreed on, if the last one were skill as u mentioned, well, 3 skill 2 r less than 1 sec. wow. let's all quit bro. i understand that you should teach us something on your head but not this time pls.
  21. another photo proves that i 've just arrived cz from moradon. So, all skills and r hitted 1 time.. https://hizliresim.com/fv65ebi
  22. in that photo, you see a sin hitting me in cz town. He has less than 1 sec before towers take him. And he hit me 2 skills and 3 r. Also i vs many times with him as a bp, his r speed is always incredible that you cannot get heal or db many times fail. He hides mages somewhere you cannot hit skill, only r.. i humbly ask our gm's to investigate him. Thx a lot. https://hizliresim.com/22kh5ja
×
×
  • Create New...