Jump to content

Recommended Posts

Aslında bunu sürekli olarak siz zaten dile getiriyorsunuz yani bir fotoğrafa da gerek yok.
Farmda fare makroları gibi basit makrolar kullanıla bilir 
Razzer black widow v4 Pro serisi klavyem var ve sadece klavyede 5 tane makro tuşu.
Size özel mesaj yoluyla da bunu dile getirdim, eğer ki evet makroda bir sorun gördüyseniz. bunu yapmak en doğal hakkınızve gayet normal bir şey.
ama ana karakterim xTHORx ve xSERDENGECTİx in ban yemesi garip geldi. İllaki geçerli bir açıklamanız vardır, olmasa da zaten yasağı atmazsınız.
Benim size özel mesaj yoluyla söylediğim gibi xTHORx ve xSERDENGECTİx karakterlerim de gerçekten çok fazla emek var. Sizden sadece onun göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.xTHORx karakterinin bankasına baka bilirsin kaçtane moc var bugün kanadı bitiricektim böyle bir aksilik oldu.
xSERDENGECTİx bankasında 200 gb'den fazla para gelecek olan ascolon için gb biriktiriyorum. Tamam farm charlarım da yasa dışı aksamdan şüphelenmiş olabilirsiniz ama yok. çünkü gece ben gündüz öz abim en az yarım saatte 1 karakterin oklarını kontrol ediyoruz yani klavye ile kurulan makroda en fazla ne olabilir ki ?
Tekrardan sadece rica ediyorum xTHORx ve xSERDENGECTİx karakterimin emeklerini lütfen rica ediyorum hiçe saymayın onlarıda göz önünde bulundurun.
@GM_Thanos_ _

Edited by xxthorxx
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

İlgilendik zaten. Şu kullandığınız "GM Onaylı Makro" ve "GM Onayına Dair Görseller"i burada paylaşmanızı bekliyorum. Öyle sağda solda yönetimi töhmet altında bırakacak konuşmalar yapıp, sonra da hiçbir şey olmamış gibi ilgi bekliyor olmanız da sizce garip değil mi?

Gelsin bakalım o fotoğraflar, hangi GM neye nasıl onay vermiş biz de görelim.

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle şunu söylemeliyim ki makro kullandığına veya hile kullandığına %100 emin olduğum kişilere ceza verip vermemek noktasında sunucu sahibi ile birçok defa kavga ettik, tartıştık. Ben kullandıklarından eminim ama o loglarımıza yansıyan bir şey yok dolayısıyla elimizde kanıt yok dedi hep. Ama önünde sonunda söylediğim o karakterlerin tamamı sunucudan uzaklaştırıldı. Yani ben emin olduğum halde ne kadar aleyhinizde delil toplasam da sunucu sahibimiz de bir o kadar lehinize olan delilleri topladı. Ya da aleyhinizde olanların tamamının %100 kanıtlı olmasını istedi. Bugüne kadar uyguladığımız ban politikası hep böyle oldu. Zannetmeyin ki tek taraflı kontrol sağlanıyor. Kısıtlama uygulanan her hesap için ikili eşleşme yapıyoruz. Oyun içinde oyuncunun davranışı nedir ve bunun loglardaki yansıması nedir. Bu ikisi birbirini örtüyorsa işlem yapıyoruz, değilse yapmıyoruz, yapamıyoruz. Çünkü ban politikamız GM tecrübesine dayalı bir tasarrufu reddediyor. Evet GM tecrübesi tespit noktasında önemli ama karar noktasında etkisi %1'den az. Dolayısıyla bugün benim makro ya da hile kullandığından %100 emin olduğum fakat ispatlayamadığım birçok hesap var. Hepsi de sırası geldiğinde sunucudan uzaklaştırılacak.

 

Hile kullanımı tespit edilen bir karakterin diğer ilişkide olduğu karakterler de bulunarak tüm hesaplara süresiz kısıtlama uygulanır. Daha öncesinde legolas1, legolas2,..., legolas6 gibi human karakterlerinizin yanı sıra karusta bulunan ve ağırlıklı mage olan karakterlerinizin de hesaplarına süresiz kısıtlama getirildi. Yani o karakterler de sizindi. Onlarla ilgili tek bir kelime bile etmediniz çünkü siz de biliyorsunuz yaptığınız hatayı, işlediğiniz suçu. Yine aynı şekilde yaptığınız hatayı bildiğiniz halde; "Tamam farm charlarını banlayın da şunu şunu açın" demeniz de yaptığınız yanlışı kabul eder niteliktedir. Siz inkar etseniz de biz loglarımıza yansıyanları çok net görüyoruz.

Kısıtlama uygulanan hiçbir karakterinizin/hesabınızın kısıtlaması kaldırılmayacaktır. Kısıtlamasının kaldırılmasını özellikle istediğiniz o karakterler de aynı uygulamayı kullandıkları için süresiz uzaklaştırıldı.

Tekrardan aynı şeyi yaşamamak için makro kullanımı ile ilgili konumuzu tekrardan dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

On 8/27/2023 at 11:58 PM, GM_Thanos said:

Oyun içinde oyuncunun davranışı nedir ve bunun loglardaki yansıması nedir. Bu ikisi birbirini örtüyorsa işlem yapıyoruz, değilse yapmıyoruz, yapamıyoruz. Çünkü ban politikamız GM tecrübesine dayalı bir tasarrufu reddediyor. Evet GM tecrübesi tespit noktasında önemli ama karar noktasında etkisi %1'den az. Dolayısıyla bugün benim makro ya da hile kullandığından %100 emin olduğum fakat ispatlayamadığım birçok hesap var. Hepsi de sırası geldiğinde sunucudan uzaklaştırılacak.

Herkesin görmesi ve ilgili yazının burada bulunması nedeniyle bu başlık altına yazıyorum.

Bu arkadaşların kimler olduğunu söyleyecek misin ? Ya da asıl merak ettiklerimi sorayım, bu oyuncu "https://professionalko.com/?page=char&id=KarIHawzen" veya bu clanın "https://professionalko.com/?page=clan&id=15298" oyuncuları incelemelerinize takıldı mı ?

Eğer legal oynuyorlarsa lütfen bana hem priest hem warrior hem asas için neler yaptıklarını öğretsinler. Gerçekten öğrenmeyi çok isterim, çok merak ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SimplyTheBest said:

@Raspberry sen hala ağlıyor musun lan bok böceği 🤣

sen neden kudurdun hayırdır ? Açık açık diyorum varsa bu seviye bir oyunculuk öğrenmek istiyorum biz neyi beceremiyoruz bir bakalım...

Sen de geçen serverda aldığınız strike'ları göstermemi ister misin ? Sonra sırayla oyunu bırakıyorlar, ağlayacaksan hiç girme bu toplara.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar alamazsınız.

 

ElenorPlak
PeachBamBam
Hospital
FastHZ
Darbuka
Antrikot
Cuguli
Bumbala

GezenTavuk

 

Yukarıda ismi geçen ve yine size ait olan karakterler de oyundan süresiz olarak uzaklaştırıldı. Hiçbir karakterinizin uzaklaştırılması kaldırılmayacağı gibi, artık sizin bu oyunu oynamamanız için elimden geleni yapacağım. Gerekirse bütün GM ekibi ile heryerde nöbet tutacağız, ama size oyun oynatmayacağız. Çünkü siz oyun oynamıyorsunuz, siz burayı ticarethane olarak görüyorsunuz.

  • ClapClap 1
Link to comment
Share on other sites

LifeSaver
ComeBro
Fearie
Effective
Domdom
Barbar
Acoustic
Cabbar

Yukarıda ismi olan karakterleriniz de süresiz olarak oyundan uzaklaştırıldı.

Bu karakterlerle ilgisi olan diğer karakterler de araştırılıyor. Bir hesap paylaşımı, bir yan karakter ile ticarete rastladığım anda kim olursa olsun, onlar da oyundan süresiz olarak uzaklaştırılacak.

  • Cool 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...