Jump to content

HIFSI ve Hun karakterlerinin banı hakkında son konu


Recommended Posts

@GM_Thanos yorumda bahsettiği için görünce yazayım dedim. Ben HIFSI forumdan banlandığım için yeni üyelik açtım. Konuyu tekrar tekrar anlatmak istemiyorum. Boş yere ceza alan var ise iade-i itibar ile cezasından muaf olur yazdığınız için cevaplama ihtiyacı duydum. HIFSI ve Hun karakterlerine giren ip lerden birisinde capslock tespit edilmiş ve bu yüzden banlandığımız belirtildi. Hangi bilgisayarda vardı, hangisinde tespit edildi bilmiyorum ve tespit edildiğine göre yoktu diye inkar edemem. Ama kullanmıyoruz diye tekrar altını çizmek istiyorum. Kaldıki kullansak zaten bizim incelenmemiz yönünde yönetime ulaşanlar, foruma konu açanlar olurdu. Her iki karakterinde oynayışı itemi vs bellidir beni tanıyan oyunda oynadığımız birçok arkadaşta vardır. İade-i itibar istiyoruz. Hakkımızda oynayışımız, kişiliğimiz vb herşey dahil olumsuz bir düşüncesi olan bi arkadaş olursa, bu arkadaşlar hilecidir, hırsızdır yaramaz adamdır derlerse banımız açılmasın. Ama önyargılı davranmayın, bir kez olsun loglar vs inceleme nasıl yapılıyorsa bir bakın. Ayrıca tanıyan arkadaşlardan da destek bekliyorum en azından konunun altına bizimle ilgili olumsuz bile olsa bi görüş bildirinki sesimiz duyulsun.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@nikos32 bizim ile ilgili verilen kararda değişiklik olabilir mi ? eğer açıklamalarımız verilen kararı değiştirmeye yeterli değilse daha fazla konu açarak ve ümit ederek zamanınızı almak istemeyiz.  

Could there be a change in the decision made about us? If our explanations are not sufficient to change the decision made, we do not want to waste your time by opening more topics and hoping.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...