Jump to content

Ademmm

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Everything posted by Ademmm

  1. Nikos, Your all servers int priest very bad. Because start and next lvl for servers bf, jr uniqs and legendary items up damage asas warior and mage damages. But priest havent updating. U must add for ex. 172 int pri antideff wings and chitin antideff bots and chitin dagger defens maybe. A lot rogues use macto mouse so all time we have casting failed. All people knows 72 cap myko servers priests hard to kill. And ur servers have elemental damage and priest can be kill easy. İf u wanna a update first need int priest. Check r damage casting failed and check antideff wings or antideff chitins makeable.
  2. Herkese merhaba. Akşamları 18:00 dan sonra clanımızda bizimle oynamak isteyen tp mage arıyoruz. Clanımız genelde her akşam online 1 parti kurmaktadır. Herkes birbirini reelden tanıdığından ve 30 - 50 yaş aralığı userden oluştuğundan herhangi problem ikili atışma ergen hareketler yoktur. % 80 userimiz evli çocukludur. Saygılı, amacı eğlence olan arkadaşlar arıyoruz. Her üyemize destek olabilecek erdemlikteyiz. Akşamları bizimle oynamak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Bize katılmak isteyenler oyun içerisinde HIFSI ile iletişime geçebilirler.
  3. kardes ben gercekten anlam veremiyorum gece bowlda bircok kez karsılastık ayrıca daha öncede dikkatimi cekti. nickim HIFSI. sen bana bir seferde 6 skili nasıl vuruyorsun ben idrak edemiyorum. yaftalamıyorum. ama senin oynadığın asas bana normal gelmiyor. bu kadar seri atak yapmak nasıl mümkün oluyor anlatırsan dinlerim. yada sen normal oynuyorsan biz zaten boşa oynuyoruz leg cut tutmaz light glacier scream tutmaz. bari sen arada bir tutuyo gibi kalda biz teselli olalım. benim farkettiğim birçok asas var böyle. lukecage mightypanda bi kac ismini telafuz edemediğim asas daha var. maşallah 1 parti geziyoruz dalga gecer gibi gelip partinin icine girip gezip oturup olsa cay icip cıkıyorsunuz. mantıklı olan herşeye eyvallah ama bu kadarda olmaz.
  4. GMT+3 için Huns clanı olarak önerimiz hafta içi akşam 20:00 - 24:00 aralığında olmasıdır. Yaz mevsimi olduğu için haftasonu olacaksa daha geç saatlerde olabilir. Önceki db lerde iş çıkışı saatine denkgeldiği çok oluyordu. Oyuncuların büyük çoğunluğunun iş saatini göz önüne alırsak bu saatler daha makul olacaktır.
  5. Çokta şeyapmamak lazım çözüm basit taş kesilince kimse towna düşmezse ortada böyle bir durumda kalmaz. Ha etik bulursunuz bulmazsınız o kişiden kişiye değişir. Bencede etik değil ama ceza gerektiren bir durum olduğu sabit olmadıkça herkes bu tür csw argümanlarını kullanabilir. Burda adminin bir karar vermesi lazım. Etik değerlere uygunlukmu kontrol edilecek, etik değerler kime neye göre olacak. Yada bu tür etkinliklerin kişiden kişiye değişen yorumlanması ve karşıt görüşlerin ortadan kaldırılacağı bir çözümmü getirilecek. Sonuçta bu bir oyun ve kişiler hayatın gerçeklerinden biraz kurtulabilmek için, kafa dağıtabilmek için kendini bu sanal dünyaya atıyor. Kendine avantaj sağlayacak ve kural ihlali olmayan bu tür açıklarıda kullanmaları olağan bir durum. Bu haftaki csw de başka clanlarda aynı şeyi yapamazmı mesela isteyen yapar başarabiliyorsa. Yoksa iki kelime "başaramadık abi" her şeye yeter.
  6. Pm on forum account 08:00 - 18:00 Pm in game HIFSI 18:00 - 01:00
  7. cok dogru yaprak kalkan yaprak kalmalı onun güzelliği görüntüsünde...
×
×
  • Create New...