Jump to content

Recommended Posts

selamun aleykum hocam kolay gelsın ıyı calismalar   gm_thanos'a açıklama yaptım konu açmamı söyledi.

karus okçu

Nick: oooooo

nick yaziyorum eksik cikiyor

hocam delosda +9 ezik takı kasıyordum xshared macro ile z1 z2 olarak makro ayarladım  1. slota ezık skıl 2. slotta kutudan cıkan manayı ayarladım   pc basındaydım küçülttüğünde atak kesmeden elle klawye tusuna kullanarak mınor yürüdüm.  

gm_thanos'a soyledim gerekli acıklama yaptım teamwıner vereyim okcu carla geleyim aynı soyledıgım sekılde yapıyım bakın 1z skille  atak z2 mana ayarlayıp küçülttüğümde atak kesmeden klaywe tusuyla skıl barda olan minor basıyım görun her hangı bir illegal  program kullanarakdıgımı ıspat edeyim. Bılıyorsunuzdur belkı xshared macroya harf ve sayıı kesinliği dışında baska hıc bır sey yapmıyor hocam sıze zahmet bu durumu sordum gıbı teamwınner vereyim aynı sekılde okcu ıle geliyim gorun lutfen yanıma donus yapın teamwınner gitmemi ıstıyorsanız veriyim ıspat edeyim. Dosyacoya vıdeo ekledım gırıp ızleyerek ıncelemenızı rıca edıyorum  teşekür ederim simdıden sagolun.

https://dosya.co/kzfiep53u8je/bandicam_2023-07-27_10-03-12-090.mp4.html
 

ıyı calismalar.

Edited by blacksea
dosyaco video eklenmistir. inceleyiniz
Link to comment
Share on other sites

selamun aleykum hocam kolay gelsın ıyı calismalar gm_thanos'a açıklama yaptım konu açmamı söyledi.

carım okçu karus nick: oooooooooo

hocam delosda +9 ezik takı kasıyordum xshared macro ile z1z2 olarak macro ayarladım 1. slota ezık skıl 2. slotta kutudan cıkan manayı ayarladım pc basındaydım envanterıme gelen ezık ıtemlerı başa atıyordum ezık yüklelle atak yapıyordum canımgında atak kesmeden elle klawye tusuna basarak skıl bardakı mıor bastım Elle.gm_thanos'a soyledim gerekli acıklama yaptım teamwıner vereyim okcu carla geleyim aynı soyledıgım sekılde yapıyım bakın z skille atak mana ayarlayıp canımı azalttıgında elle mınor basıyım görun her hangı bır illegal program kullanmıyorum bılıyorsunuzdur belkı xshared macroya sayı ve sertleşme veriliyor. baska hıc bir sey yapmiyor hocam sıze zahmet bu durumunu incelemek dedim gıbı teamwınner vereyim aynı sekılde sızın dahılınızda okcu ıle soyledıgım gıbıyım ıspat edeyim teşekür ederım simdıden sagolun ıyı calısmalar.

youtube video eklenmistir lütfen inceleyerek haksiz banlandigimin ispatidir 

https://www.youtube.com/watch?v=wEBgL74qijw

Edited by blacksea
youtube video eklenmıstır.
Link to comment
Share on other sites

  • blacksea changed the title to Haksız ban

Merhaba,

Öldürdüğünüz bir yaratığın tam arkasındaki yaratığa saldırı yapabilmeniz normal şartlarda mümkün değil. Bunu ancak ve ancak bir inject vasıtasıyla yapabilirsiniz. Ayrıca dün gece benim gördüğüm ile bunun arasında hız olarak fark var. Yani minor basarken gayet hızlı bir şekilde saldırı da yapabiliyordunuz. Aynı şekilde öldürdüğünüz yaratığın arkasındaki yaratığa da saldırı yaptığınızı tespit ettim.

Sunucu sahibine araştırması için elimde dün geceye ait olan videoları da göndereceğim. Şimdilik banınızı kaldırıyorum incelemeden sonra eğer bir problem yoksa ben sizi oyundan uzaklaştırdığım için özür dilerim. Aksi bir durum var ise tekrardan uzaklaştırma alacaksınız.

 

İyi oyunlar.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...