Jump to content

blacksea

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

About blacksea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blacksea's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kusura bakmatın ana link attım hala banlı görüynüyor karakter ben anladım anlıyacağımı tamam
  2. https://professionalko.com/?page=char&id=whooooo macro kullandığım için hesabım yanlış anlasılmadan dolayı banlandı. forumda konu açarak youtubeye yüklediğim xshared macro kullandığım videoyu delil olarak yükledim banın kaldırıldığını söylediniz hala oyuna ve web site girişde giriş sağlanmıyor macronun serbest olduğu oyunda ilk skil bar 8 slottan olusuyor ne kadar skil koyarsanız hepsini kullanabilindiğini nasıl oluyorda bilmiyorsunuz anlamıyorum. gerçekten böyle hesabı bloklayıp hesabınızın block değil kaldırıldı giriş yapabilirsiniz diyorsunuz hala bloklu dediğim halde mümkün değil blok kaldırıldı diyorsunuz kusura bakmayın ama daha macronun sayı ve harf komutuyla skil mana pot minor vb. 8 slotta eklediğinizde hepsini bastığını bilmiyen oyun yöneticisiyle ilkdefa karşılaşıyorum. yaptığı haksızlık karşısında durumu açıklayarak video kayıt ile foruma ekleyerek delil gösterdiğim halde 3 gündür bir banı açamıyorsunuz. aklı başında oyun tecrübesi olan bir gm den rica ediyorum ilgilenmesini.
  3. selamun aleykum hocam kolay gelsın ıyı calismalar gm_thanos'a açıklama yaptım konu açmamı söyledi. carım okçu karus nick: oooooooooo hocam delosda +9 ezik takı kasıyordum xshared macro ile z1z2 olarak macro ayarladım 1. slota ezık skıl 2. slotta kutudan cıkan manayı ayarladım pc basındaydım envanterıme gelen ezık ıtemlerı başa atıyordum ezık yüklelle atak yapıyordum canımgında atak kesmeden elle klawye tusuna basarak skıl bardakı mıor bastım Elle.gm_thanos'a soyledim gerekli acıklama yaptım teamwıner vereyim okcu carla geleyim aynı soyledıgım sekılde yapıyım bakın z skille atak mana ayarlayıp canımı azalttıgında elle mınor basıyım görun her hangı bır illegal program kullanmıyorum bılıyorsunuzdur belkı xshared macroya sayı ve sertleşme veriliyor. baska hıc bir sey yapmiyor hocam sıze zahmet bu durumunu incelemek dedim gıbı teamwınner vereyim aynı sekılde sızın dahılınızda okcu ıle soyledıgım gıbıyım ıspat edeyim teşekür ederım simdıden sagolun ıyı calısmalar. youtube video eklenmistir lütfen inceleyerek haksiz banlandigimin ispatidir https://www.youtube.com/watch?v=wEBgL74qijw
  4. selamun aleykum hocam kolay gelsın ıyı calismalar gm_thanos'a açıklama yaptım konu açmamı söyledi. karus okçu Nick: oooooo nick yaziyorum eksik cikiyor hocam delosda +9 ezik takı kasıyordum xshared macro ile z1 z2 olarak makro ayarladım 1. slota ezık skıl 2. slotta kutudan cıkan manayı ayarladım pc basındaydım küçülttüğünde atak kesmeden elle klawye tusuna kullanarak mınor yürüdüm. gm_thanos'a soyledim gerekli acıklama yaptım teamwıner vereyim okcu carla geleyim aynı soyledıgım sekılde yapıyım bakın 1z skille atak z2 mana ayarlayıp küçülttüğümde atak kesmeden klaywe tusuyla skıl barda olan minor basıyım görun her hangı bir illegal program kullanarakdıgımı ıspat edeyim. Bılıyorsunuzdur belkı xshared macroya harf ve sayıı kesinliği dışında baska hıc bır sey yapmıyor hocam sıze zahmet bu durumu sordum gıbı teamwınner vereyim aynı sekılde okcu ıle geliyim gorun lutfen yanıma donus yapın teamwınner gitmemi ıstıyorsanız veriyim ıspat edeyim. Dosyacoya vıdeo ekledım gırıp ızleyerek ıncelemenızı rıca edıyorum teşekür ederim simdıden sagolun. https://dosya.co/kzfiep53u8je/bandicam_2023-07-27_10-03-12-090.mp4.html ıyı calismalar.
×
×
  • Create New...