Jump to content

Recommended Posts

Arenada vs atarken 999 gün ban yedim 3. yazılım olduğu yazdı elimde video da var ban yediğim ana ait elimde video var arenada vs atıyordum.
Kanıtı yüklüyorum bunun sebebini söyleyebilir misiniz rica  etsem? Sistem otomatik mi atıyor geçen de hapise attı
herhangi bir yetkili isterse bilgisayarıma bağlanıp her hangi bir hile 3. yazılım bir şey var mı bakabilir. 
şimdiden gerekenin yapılmasını arz ederim.  
Teşekkürler.
 

 

Link to comment
Share on other sites

Durduk yere ban atmak nedir ? Özellikle arenada vs atarken mi? Neye göre ban atıyorsunuz? 
1 acıklama yok,uyarı yok, direk ban !
Bu swye o kadar emek vermıs,item dizmek ıcın afedersiniz g*tunu yırtmış adama ban atmak nedır ? 

Macro'su zaten yok. 7 8 pedal kullanıyor  sadece. Bu da legal birşey. Usko'da bile kullanıyor kı burda neden kullanılmasın ?

 Oyunun %80'i makro kullanmaktayken , macrosuz kullanıcıya ban atmak çok sacma.  ? 

PC'sine gırıp inceleyın makroya dair herhangi birşey bulursanız tum clana ban atınız. Veya herhangi bir illegal birşey.

Lütfen en kısa zamanda RedRaw arkadaşımız la ilgilenılsın.

Edited by ImWESTHANBUL
.
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşın banlanmasında kesinlikle bir yanlışlık söz konusu. Zaten banlandığı ana ait video kaydıda mevcut herhangibir illegal yazılım vs. kullanmadığı  eğlencesine clandan arkadaşıyla vs attığı görülüyor. Lütfen daha  detaylı bir inceleme yaparak bu maduriyeti gidermenizi rica ediyorum. Ortada hiçbirşey yokken harcanan emekleri hiçe saymak bu kadar kolay olmamalı. En kısa sürede konuyla ilgileneceğinizi umut  ediyorum. İyi çalışmalar..

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Video'ya biraz göz attım sanırım 3. parti yazılımın Otomatik minnor tarafında kullanım yapılmış. Skill kullanımı el ile yapılmış gibi duruyor. Minnor sağ tuşa alınmış fakat video'da minnor yapılırken mouse oynamasına rağmen ekranda herhangi bir dönüş olmuyor. Ve 0.25 hıza aldığımda HP full olduğu zaman minor atmadığını gördüm. Kesinlikle hiledir diye  yorum yapamam bunun tespiti Log'lar üzerinden yapılır. Yanlışlıkda olabilir tamamen kendi yorumumu yapıyorum. Eğer gerçekten bir yanlışlık varsa umarım charın açılır ama bir program kullanımı varsa geçmiş olsun.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Video sesini kıstım arkadaşlar ile dc de sohbet ettiğimizden dolayı eğer sesli videoyu izlemek isterlerse . izletirim mouse sağ tık sesim gayet yeterli ve iyi seviye duyuluyor herhangi bir yazılım program söz konusu değildir.  objektif yorumun için teşekkür ederim. başka vslerim de mevcut hepsinde mouse klavye sesi mevcut . istedikleri gibi yayınlar atarım hepsi professional ko da çekilmiş videolar . teşekkür ederim yorumun için

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşımızın şeffaf bir oyuncu oldugu kanaatindewyim bende uzun zamandır oynuyor suncuuda yanlış birşey oldugunu düşünmüyorum fakat sanırım hesabına giren insanlarda yanlış işler yapanlar olmuş kendisinin de dikkat etmesini isityorum bu hususta iyi oyunlar ❤️

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...