Jump to content

Recommended Posts

@Majesty dostum neden konuya kilit atıyorsun. Bir yanlis anlasilma var ve onu düzeltmek için konu açıyorum. @nikos32 bana söylediği şey başka serverin reklamini yaptığıyaptigim için ban yediğimi söylüyor ama öyle birşey yapmadım. Oyunu bırakan bir priest vardı clanimizda başka server reklamı yapan kendisidir ve ban yedi. Benimde bu kategoriye konularak ban yedim, işlemediğim bir suç için.

Gerçekten zor olmamalı bunu araştırmak ve cevap vermek. 

Ben başka server reklamı yapmadım, ban yedim gb satışı ve maradonda çıplak gezdiğim için yediğimi düşünüyordum. Ve bu yanlış anlaşılmanın düzeltilmesini talep ediyorum, lütfen yardımcı olun.

 

 @GM_Thanos @nikos32 @Majesty

Edited by RonWeasley1
Link to comment
Share on other sites

Dostum açtığı kaçıncı konu farkında mısın? Her seferinde farklı cevap almayacağını anlamalısın artık. Biz kimseye moradonda çıplak karakterle koştuğu için ceza vermedik. Ceza sabittir. Forumdan ceza almak istemiyorsan spam yapmayı bırakmalısın.

Link to comment
Share on other sites

@Majestyeğer o yüzden ban yetmediysem haksiz yere ban yedim demektir dostum. Ben hiçbir serverin reklamını yapmadım, yapmamda!. Ve hakkımı arıyorum dostum. Lütfen bunu @nikos32e iletirmisiniz. Benim neden ban yedigimi incelesin. Rica ediyorum. Haksiz yere ban yedim ve şuan servere günlerdir giremiyorum.  Dostum birde şunu düşünün eğer gerçekten başka server reklamı yapsaydım, bu kadar ısrarcı olmazdım. Ve her gün konu açmazdım. Gerçekten bir yanlış anlaşılma var ve düzeltilmesini rica ediyorum.

Iyi günler 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...