Jump to content

Ban appeal WishBlackPine


Recommended Posts

Bir arkadaşım bottan ban yemiş bugün. Ve o kişi bi kaç hafta önce bir kere benim charıma girmişti. Benim gibi iki arkadaşım daha var. O banlanan kişinin girdigi tüm karakterler ban yedi sanırım. Karakterlerim    priestim yada roguem  24 saat online , karakterlerin girdigi  pc ve ip adresinin incelenmesini rica ediyorum ve hiçbir illegallin kullanılmadıgı görülecektir.

IGN : WishBlackPine , CallMeAGA

Link to comment
Share on other sites

Hocam loglara bakarsanız 1 kere girdigini görürsünüz oda cok oldu gireli cünkü son bir haftadan uzun süredir karakterim kendi bilgisayarımda acık 24 saat seklinde

gündüz priestim online gecede macro ile lycanlara bırakıyorum yan karakterim okcu ile . hesaba benden baska giren olmadı yani uzun zamandır . Loglardan benim bilgisayarım haric girilmedigini görürsünüz ve hic bir illegal programın kullanılmadıgını , loglardan beni teyit edebileceginizi düşünüyorum . @GM_Thanos

Link to comment
Share on other sites

Hocam 10 gün önce 1 kereligine sadece 1 dk charıma giren kişi kendi charı ile illegal işlere karıştı diye benimde banlanmam biraz agır degil mi sizce lütfen ama.

Benim karakterim o banlanan karakterden yarar sağladıysa yada benim karakterimde en ufak illegal birşey varsa açılmasın zaten ugraşmam ben sizide böyle ugraştırmam ama tamamen temiz bir oyuncuyum.

@Majesty @GM_Thanos

Edited by Lawien
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...