Jump to content

ban açtırma skyExterm & skyHealer


Recommended Posts

Merhabalar,

 

Oyun içerisinde Türk GM arkadaşımız ile yaptığımız görüşmeye istinaden Farm için macronun sebest olduğu bilgisiyle birlikte kendi yazdığım macrom ile oyun içinde farm atmaktaydım. Oyunda 2 hafta önce pre çekerek başladım. Zaten 2 aydır açık olan sunucuda diğer oyuncuları yakalamak adına biraz afk farm ile seviye eşitlemeye çalıştık :)

 

Biraz önce hem Okcu charım hemde Priest charım banlandı. Ayrıca macroyu kendim yazdığım için herhangi bir dağıtımını vs de yapmadım.

 

Bu uyarıyı ciddi manada dikkate alarak macro kullanmayacağımı tahhüt eder ve banımın kaldırılmasını rica ederim.

Göstereceğiniz ilgi ve destek için şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca macro ile farm yapmanın legal itibası konusunda da detaylı bir bilgilendirmeyi hak ettiğimi umuyorum. Teşekkürler.

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Merhaba,

Makro, bir görevi otomatik olarak gerçekleştirmek için birlikte gruplandırıp tek bir komut haline getirdiğiniz bir dizi komut ve yönergedir. Biz burada belirli olayları belirlenmiş bir döngüde yaptırarak hayatımızı kolaylaştırıyoruz. Bu tanıma ve oyun kurallarımıza uygun şekilde makrodan fayda sağlayan hiçbir kullanıcımız bugüne kadar ceza almadı.

Sizin karakterinizin davranışı yukarıda kendimce tanımlamaya çalıştığım makrodan çok daha fazlasıydı. Mesela priest karakterinizle okçu karakterinize heal atıyordunuz. Eğer yukarıdaki tanıma ve oyun kurallarımıza uygun olan bir makro olsaydı priestiniz belirli bir sürede heal atmalıydı. Fakat ne zaman okçu karakterinizin canı 80% altına düştüyse priestiniz okçunuza heal attı. (Elimde bu durumu gösteren tarafımca çekilmiş video kayıtları da var.) Kullandığınız/Yazdığınız şey her ne idiyse (ki bunu da araştırıyoruz) kurallarımıza uygun değil.

Karakterlerinizin kısıtlaması kaldırılmayacaktır. Başkaca bir hesap açıp makro ile ilgili kurallarımıza tekrar bakarak sunucumuzda oynamaya devam edebilirsiniz.

 

Link to comment
Share on other sites

haklısınız. En azından kısa süreli bir uyarı banı yada bir uyarıyla bu durumu tolere edilebilir olmalıydı diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile herhangi bir packed injection süreci mevcut değil. En azından yeni başlamış birine bi uyarı ile bu durum tolere edilebilirdi.

Ayrıca belirttiğiniz akıllı macroyu yalnızca Priest kullanıyordu :) Okcuyu yanında da kurban etmek biraz ağır oldu. En en en azından bu durumda priesti bile banlasanız fevkalade bir uyarı yöntemi olacaktı.

Maradonda ve Kral adayları aynı şekilde aynı yöntemlerle macro kullanıyorlar maradonda bi 2 saaat izlerseniz fark edersiniz :) Neyse sağlık olsun. Elinize sağlık.

 

 

Edited by zoeken
edit
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...