Jump to content

Recommended Posts

https://professionalko.com/?page=char&id=whooooo

macro kullandığım için hesabım yanlış anlasılmadan dolayı banlandı.  forumda konu açarak youtubeye yüklediğim xshared macro kullandığım videoyu delil olarak yükledim banın kaldırıldığını söylediniz hala oyuna ve web site girişde giriş sağlanmıyor macronun serbest olduğu oyunda ilk skil bar 8 slottan olusuyor ne kadar skil koyarsanız hepsini kullanabilindiğini nasıl oluyorda bilmiyorsunuz anlamıyorum. gerçekten böyle hesabı bloklayıp hesabınızın block değil kaldırıldı giriş yapabilirsiniz diyorsunuz hala bloklu dediğim halde mümkün değil blok kaldırıldı diyorsunuz kusura bakmayın ama daha macronun sayı ve harf komutuyla skil mana pot minor vb. 8 slotta eklediğinizde hepsini bastığını bilmiyen oyun yöneticisiyle ilkdefa karşılaşıyorum. yaptığı haksızlık karşısında durumu açıklayarak video kayıt ile foruma ekleyerek delil gösterdiğim halde 3 gündür bir banı açamıyorsunuz. aklı başında oyun tecrübesi olan bir gm den rica ediyorum ilgilenmesini.

Link to comment
Share on other sites

Kullandığınız bu dile inat: "Aklım başımda değil. 2014'ten beri buraların en tecrübeli delisi benim. Var mı itirazın?" diye bir cevap alabilirsiniz; ki bunun sonu yok. İkimizde de klavye olduğu sürece sonsuz bir döngüye gireriz, buna da gerek yok. O yüzden cümlelerinize dikkat ediniz.

Karakterinizin uzaklaştırmasını kaldırdım, panelden de kalktığını görebilirsiniz. Bunu size dün gece de açıkladım. Sunucu sahibine durumu ileteceğimi söyledim. Sürekli konu açıp aşağılamaya çalışan dil kullanmak süreci hızlandırmayacak.

  • Ban 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...