Jump to content

Recommended Posts

Merhabalar .

Nickim : Heracles

dün gece çarımın ban yediğini gördüm oyundan çıktıktan sonra ban yemiş . ben niye ban yediğimi açıklarmısnız rica etsem ? 

bir hafta önce paylaşım yaptım . https://forums.professionalko.com/index.php?/topic/5897-gm-nikos/ burada söylemiştim . ben niye strike yedim diye ?? 

sizler 10 gün boyunca bu konu hakkında ne cevap verdiniz nede yardımcı oldunuz . ben tekrardan söylüyorum , benim pc mi girip bakabilirmisiniz hangi program yüzünden strike ve ban yediğimi . ben bakıyorm ve bulamıyorum herhangi birşey . strike yediğim zamanda söylemiştim kontrol edin lütfen diye .

şuanda emek verdiğim çarım ban yiyor ne kadar saçma . bu emekler böylelikle çöpemi gidicek ? sabah akşam GB kasmak için uğraştık item yapmak için uğraştık .

200-300 GB değerindeki çar ban yiyor ve bunun açıklaması yok , banımı açarmısnız lütfen . ve TW verebilirim bütün kontrolleri yapın . ben herhangi bir program vs. birşey kullanmıyorum . yanlış program varsada lütfen TW den bağlanıp bana bildirin . bu zamanlarımızı bu oyunda geçiriyoruz yazık etmeyelim . 

Davasız yargılama olmaz ......

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

YavuzSultanSelim ve Beyazid isimli bot karakterlerle item kasıp, moradonda bazen trade ile bazen de merchant yoluyla itemleri kendinize aktararak kastığınız 200-300 GB'den mi bahsediyorsunuz? Kendi bilgisayarınız temiz olabilir ama bot karakterle yaptığınız alışverişten dolayı hem bot karakterler hem de asıl karakteriniz banlanmıştır.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...