Jump to content

C0X (Konu kilit sebebiyle açılmıştır.)


Recommended Posts

İlgi : Konu için tıklayınız.

 

İlgili konuda açtığım talep robotik olarak yanıtlanmış ve hiç bir düzeltim çabası sağlanmamıştır. Bir ceza uygulanırken kullanıcının bunu art niyet ile yapıp yapmadığına bakılmaksızın süresiz ban verilmesini doğru bulmuyorum. GM Takdiri dediğiniz şey genel olarak çok geniş kapsamda, ben genel olarak kural ihlali yapmayan biriyim. Yaptığım durumun doğruluğunu hiç savunmadım fakat cezası süresiz ban değildir. İşinize saygısızlık etmek istemem ama uğraşmayacaksanız ve direk robotik cevaplar verecekseniz söyleyin bizde ileriye dönük hedeflerimizi belirleyelim. ProfessionalKO da severek oynuyoruz lakin bu durumun doğruluğunu savunmuyorum, mücadelemi de vereceğim. Bu arada forum tartışmaya açık bir platformdur, Hile vb. yazılım kullanan kişileri forumdan uzaklaştırabilirsiniz lakin cevap yazdığınız konuyu kilitlemenizin etik olmadığını düşünüyorum. Siz varsınız diye biz varız, Biz varız diye siz varsınız bu bağlantıyı daima öngörmemiz gerekiyor. Son bir not ekleyip konuyu kapatmak istiyorum, ingilizcesi olan biri değilim, kendimi dil konusunda geliştirmeye çalışıyorum ama Türk Kullanıcıların çok olduğunu ve Başvuru esnasında Türkçe kurallar vb. bir kısmın bulunmadığını da ele almanız gerekiyor. İyi forumlar dilerim.

Link to comment
Share on other sites

Bot şeklinde cevap verilmedi size. Oyuna kayıt olmadan önce okumanız gereken kurallar bölümünde neden ceza aldığınızı gösteren kısmı ekledim buraya. 

Ayrıca Türkçe kurallar olmasını gerektirecek bir zorunluluk bulunmuyor. Burası Türk sunucusu değil ve admin de Türk değil. Doğal olarak kuralların İngilizce olması çok normal. Yeterli İngilizce'ye sahip değilseniz google translate kullanıp o kuralları okuyabilirsiniz.

Cezanız sabittir, değişiklik olmayacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...