Jump to content

Recommended Posts

Merhaba ben IVacilando, karakterime kosp kullanma sebebiyle süresiz ban atıldı. Karakterimde şuan güncel itemlerin fiyatı 3000 TL. Herhangi bir ufak aklı olan kişi bu karakterde kosp acmaz. Kaldı ki asas oyuncusuyum. Herhangi bir yazılım vs. ile zaten işim olmaz. Kaldı ki eğer ki kosp kullanıyor olsaydım itemli bir charda neden kosp acayım. Son olarak troll de elimle DD (20) Cıkarmaya calısan bir insanım. Ve o esnada banladım. Bilgisayarımın her türlü kontrol edilmesi ve bir tane hernagi bir yasaklı program bulunması sonrası çıkabilecek karara saygı gösteriyorum. Karakterimin açılmasını talep ediyorum. 

 

Gereğinin yapılmasını arz edeirm.

Link to comment
Share on other sites

Hocam herhangi bir yazılım vs. kullanmadım. Zaten asas oyuncusuyum ve charım da yeterince itemli. Hangi akla mantıga kosp kullanayım. Lütfen işinizi böyle ramdom şekilde değil gerçekten birşeye dayandırarak yapın. Onca emek verip charı bu hale getirmişim. Kullanmadıgım bir yazılım vs. sebebiyle bu şekilde nickimin karalanmasını istemiyorum. Lütfen.

Link to comment
Share on other sites

Hocam vereyim teamwiver yada ne istersen. Bakın pc ye herhangi birşey cıkarsa zaten daha da ne sizi ne kendimi ugrastırırım. Suçsuz olmadıgım birşeyden dolayı ban yemek istemiyorum böyle birşey olamaz. Biraz anlayışlı olun, bu kadar sorumsuzca ban neden atıyorsunuz anlamıyorum. Kullanmadıgım birşeyden neden ban yiyorum. 50 kere yazdım GM e veriiym team weiever yada ne isterseniz bakın kontrol edin. BEN KOSP KULLANMADIM!

Link to comment
Share on other sites

Sanırım bunu 50 defa falan yazıp hem gmlere hemde forumda konu açtım. Ben herhangi bir program kullanmadım. Ve bu  yüzden 2 gündür uğraşıyorum. Ben sadece günde 4 5 saat pk atıp vakit geçirdiğim bir oyunda, karakterimin ve nickimin böyle karalanmasını istemiyorum. Gereğinin yapılmasını ve banımın açılmasını istiyorum!

Link to comment
Share on other sites

  • Majesty locked, locked and locked this topic

Ben yanlış birşey yapmıyorum ve saygı çerçevesinde hakkımı arıyorum. Evet bende sıkıldım bunu defalarca yazıp hem sizi hemde kendimi bu denli uğraştırmaktan. Herhangi bir program vs. kullanmadıgım halde, emeğimle kasıp zamanımı verdiğim charım elimden hiç bir delil vs. göstermeksizin banlandı.

İtem vs. umrumda değil, yine yaparım elimden geldiğince evet. Charımda ki son coinse kadar alabilirsiniz yada bankamdaki olan itemleri ve gblerimi. Herşeyi geçtim şuanda ben arkadaşlarımla pk ma kendi ismimle devam etmek istiyorum.

Ve bu kadar emek verdiğim bu nickin, haksız yere ''KOSP'' gibi aşagılık bir sebebten dolayı böyle yaftalanamsını ve karalanmasını itemiyorum.

Madem inanmıyorsunuz, alın bütün itemleri sıfırlayın charımı. Ama bana, benim hakkım olan nickimi ve itibarımı geri verin! BAŞKA HERHANGİ BİR TALEBİM YOK.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...