Jump to content

Turksancağı nooblarına ait özel bir post.


RedRaw

Recommended Posts

Merhabalar öncelikle.
Serveri bırakalı yaklaşık 1. ayına giricek ve bazı durumlardan dolayı bırakmak durumunda kaldım. çok kaliteli bir server olduğunun altını çizeyim. kısa zamanda görüşürüz diyerekten cümlelerine başlıyayım.
Livri banın da benım nickimi dile getiren '' overlokcu '' 
Oyuna ara vereli 1 ay olmuş hiç biriniz ile iletişime geçmediğim taktirde clan üyenin banını açtırmak için neden benım adımı anıyorsun?
Seni clana aldığım da üstünde sadece wing of baba kanadın vardı +6 shel set ve raptor ile geziyordun :)
Sayemde item yaptın biraz server de tanındın ve ilerledin . clanı patlattım ve orc bastım . size güzel bir clan ve çevre hediye ettim.
Hala gelip burda konuşup duruyorsun benım ban yememe gelirsekte macrodan değil . 
Hesabıma daha önceden giriş yapan birinin yanlış bir program kullanması gereği hesabım kapatılmıştı. 
Elimde ban yediğim zamana ait video olduğu için yetkililer tarafından izlenilip hesabım tekrar açıldı.
Bilmediğin işler hakkında boş yapıp burda konuşma ve adımızı da ağzına alma .
Sana ve noob tayfana selam söylüyorum konuyu kapatıyorum :) .  
Umarım bir gün gerçekten oyunu öğrenip karşımızda player olarak yer alırsınız .  çekişme olursa en kısa zamanda tekraradan görüşmek dileği ile :)

Link to comment
Share on other sites

Oyunu bırakmış ve serverda olanlarla zerre ilgilenmeyen biri olarak bu "Overlokcu" denen şahsın acizliğine bikaç kelam etmek istiyorum. Öncelikle clanında banlanmış birinin yediği haltları meşrulaştırmak için benim ve clan arkadaşlarımın ismini kullanmak tamamen farklı olayları kendi banlanma sabepleriyle bir tutup iftira atmak nasıl bir ezikliktir kardeşim! RedRaw ın banlandığı an online olan ve banının açılmasına kadarki tüm sürece tanıklık etmiş biri olarak söylüyorum, RedRaw accountuna farklı bir  IP'den giriş yapılmış ve o IP den giriş yapan tüm hesaplar banlandığı için banlanmıştır.Sonrasında yapılan inceleme neticesinde hata olduğu tespit edilip banı açılmıştır. Sen şimdi bu olayı git kendi clanında videolu makro kanıtı olan adamın banlanma olayıyla bir tut birde makroyu bunlar verdi diye bizim isimlerimizi telaffuz et. Allah akıl fikir versin.

İkinci bir konuysa "LivRi" nicki arkadaşla oyun içi ve dışı hiçbir muhabbetim yoktur. Keza "overlokcu" nickli şahıslada öyle. Bu yüzden oyunu bırakmış biri olarak tarafsız bir şekilde şunu söylebilirim, ırk değişip karusa geçtikten sonra banlanan arkadaşla CZ de karşılaştığımızda 2 skill de HP toparlayamayıp ölüyordu. Itemleri hemen hemen aynı olmasına rağmen oyunu bırakmadan önceki bir kaç gün önce aynı char (LivRi) gözle görünür şekilde minor atıp HP dolduruyordu. Artık charı bi başkası oynuyordur ve ya makroyu devreye almıştır bilemem ben sadece şahit olduklarımı yazıyorum. Yetkililer gerekli incelemeyi yapar ve gerekeni yaparlar.

Bu zamana Allah'a şükür oyunda hiçbir illegalliğe karışmadım ve makro vs gibi yazılımda kullanmadım. Başkalarını karalayarak iftira atarak kendinizi aklamaya çalışmayın. Hadi eyvallah..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...