Jump to content

Recommended Posts

Ben sizi o gün taşın içinde gördüğümde normal chatten sanırım 7 defa dışarı çıkın yazdım. Hiçbirini görmediniz, ya da görmek istemediniz. Sonra PM atıp dışarı çıkın dedin. O zaman karakterin biri offline oldu, (ki bu da sanırım ceza almamak içindi) diğeri de town attı. Aynı karakter daha sonra yine benzer bir durumda görülerek bize bildirilmiş, biz de yönetim olarak gerekeni yapmışız.
 
 Banınız açılmayacak.
 
 all chatten 7 defa filan uyardım diyorsunda alttan yazılan yazı bazen oyunda 1sn bile sabit durmuyor ki bunu söyleyen Gm yani yönetici şaka gibi bu 1.
 evet pmden yazdın diğeri town attı dediğin charim olduğu için towna düştü + olarak bişeyler yazdın sana pm den çeviri yapcam dedim Sende duvar içi girmek yasak dedin 2.de ceza uygularım dedin eyw dedik bu 2.
 Aynı Karakter daha Sonra yine Benzer bir durumdan görelerek bize bildirilmiş Size Bildirilen veyat  Gösterilen Ne varsa Hala Banned Atıldığından beri Bekliyoruz ay mi geçccek yilmi geçcek hala loading göremedik ya işinizi yönetim tarafından banned atılan adamlara karşı net olarak gösterin yada böyle insanları durduk yere banned atıldı duygusuylu oyundan soğutmayın hala bekliyorum 3.
 baniniz Açılmıcayak. bu cümle çok hoşuma gitti emin ol çay içmek için denk düşmek isterim seninle. 4.

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...