Jump to content

Recommended Posts

Merhaba kullanmış oldugumuz bilgisayar dükkan bilgisayarı ve statik IP olmak zorunda . Bu oyunu benden baska bırkac kısı daha aynı bılgısayardan oynuyor. Başkalarının yapmış oldugu sebeplerden dolayı bılgısayarda gırılen tum karakterler banlanıp aralarında benım para ıle kulandıgım premıumlu karakterımde dahıl aynı zamanda IP banda atılmıştır. Bu konunun çözüme ulaşmasını ıstıyorum. Statık IP olma zorunlulugu olan tek bılgısayar oldugu ıcın IP değiştiremiyoruz ve banın kaldırılmasını hıc bır sekılde sucu olmayan ben oyuna gıremıyorum. karakter adlarım Cradance ve AmbaRosso dur konuyla alakalı destegınızı rıca edıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Cavaplamayi kapattiginiz için yeni konu açıyorum ama dükkan bilgisayarım sabit ip tek bilgisayar ve bu bilgisayardan bir kaç kişi bu oyuna giriyor dolayısı ile ip ban attığınız için ben hiç bir şekilde suçu günahı olmayan ben oyuna giremiyorum ip banin kaldırılmasını rica ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Söylediğiniz iki karakter de bot kullanımından banlı ve bu karakterlerin sizin olduğunu söylediniz. Neden verilen cezayı kaldırayım. Bariz şekilde bot kullanan hesapların sahibi sizsiniz. Başka internet veya bilgisayarınızın olmaması bizim sorunumuz değil. Bot kullanmadan önce düşünecektiniz bunları. Ceza sabittir. Değiştirilmeyecektir.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...