Jump to content

yunuz0000

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by yunuz0000

  1. @Schwarzkopf You're a beggar bag of shit. When you get a mini isilion drop, you remain silent, but when someone else gets a gold bar, you chase it for 2 weeks. You are a beggar, hungry, dirty person.   Everyone knows that before defeating a boss, you are the one who constantly buys garbage items so that it is your turn to box. You're a smelly cornhole . The server is almost shut down but there is still a +4 shield on it. I have never met such a greedy creature before.

    • Like 2
  2. 1 dakikalığına özel ihtiyacımı gidermek için afk kalmam gerekti. Gelince bowla daha seri ulaşmak için Charı random bir yere tıklayıp gittim. Geldiğim de ise karakteri yine ağacın içine girmiş bir şekilde buldum .

    Aynı arkadaş beni bulunduğum yerde görüp Rrr damage atıp video çekmiş büyük ihtimal . Artık bu şekilde kaza kurşununa kurban gitmek istemiyorum .

    Arkadaş Artniyetli olduğu için Yine dışarıdan r vurup skill failed alarak, büyük ihtmal video çekip foruma atma telaşındadır :)

    https://resimlink.com/2EmHLXRW

    Videoda  göründüğü gibi ağacın içine rahatça girilebiliyor. Dışarıdan damage failed versede ağacın içine girip damage atılabilir. 

    Bug'un düzeltilmesini talep ediyorum teşekkürler.

     

    • KEKW 1
  3. 1 minute ago, SimplyTheBest said:

    Boş yapma, buna kimsenin montaj dediği yok, sadece neden bu kadar kısa attın video'u onu merak ediyoruz.. Aman tertemiz pürü pak kardeşim temiz bir oyun istiyormuş ulan kereste geçen server ne tür temiz oyun oynadığınızı bütün server alenen görüyordu warriorların maşaAllah towndan bowldaki adama skill vuruyorlardı.. ve bu serverda da, bu videoda yakarmaya çalıştığın sebepten bannlanan bir temiz oyuncusun sen :D

    Daha düzgün bir üslup kullanmayı tercih edersen, Sana cevap verme tenezzülün de bulunabilirim.

     

  4. 2 minutes ago, Arap23 said:

    bu video almıssın at madem bakalım ne kadar uzun kalıyoruz skil atamıyorlar mı atıyorlar mı videoyu güzelce izleyelim uzunca almıssan tekrar at incelensin madem sen bi konu actın bunu güzelce bidaha uzun sekilde at bakalım skill atıyorlar mı atamıyorlar mı

    Video kırpılmadı short olarak kaydetmişim 7 saniye sonra kapandı zaten . Akıl sağlığı yerinde olan herkes video'da  bug yapıldığını açık şekilde görür. Son çırpınışlarınız sizi de anlıyorum .

  5. 1 minute ago, Arap23 said:

    bu arada siz orda bize skill atıyorsunuz ve biz orda ölüyoruz cok sürmüyor video zaten kısa yapmıssın sebebi video sonunda ölüyoruz cünkü

    Bahsi geçen arkadaş orada ölmüyor town atıyor, bunu sizde çok iyi biliyosunuz. Yalana hakarete gerek yok . Ölse bile orada kim olsa o kadar rr damageye dayanamaz zaten :)

    Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor zaten. 

     

  6. 2 minutes ago, SimplyTheBest said:

    Bizim priest o taşın üzerinde öldü (kendi ekranında taşın yanındaydı), peki soruyorum bu nasıl bir bug abuse ki sizin warriorlar rahatca attack yapıp öldürebiliyor, yoksa screen bug'mı..  keşke son sahnesine kadar atsaydın kayıdı.. bir kere bann yemişsin tuhaf bir göt gıcığı oluşmuş, sal da oyununu oyna..

    Montaj bu (!) Videoda rahat şekilde görülüyor ki atackerler skill vuramıyor hepsi rr damage atıyor . 

    Sadece legal bir oyun istiyorum hakaret etmeye gerek yok, Yalan soyleme de utanmıyorsun :) loglardan bakabilir orada ölmüyor 20 kişinin içinde rahatca town atabiliyor :)

  7. Eee benim attığım video da; şahıs, düz saldırıda hasar alıyor mu arkadaşım? Hayır almıyor. R bile atamıyorum . ''Ama karakteri düz yürütmekten başka bir şey yapmanıza gerek yok o nesnenin üzerine çıkmak için''. Bende düz yürüttüm karakteri, içine de girmedim, dışındaydım. Yine aynı şekil tevilin belini kırmaya devam ediyorsun. Senden cevap beklerdim yine konuyu başka yerlere çekmişsin. Yok eğitim videosu yok karakter yürütme dersi vs.. Seviyeyi ad hominem'e kadar indirgemeye gerek yoktu. Benim ban yediğim pozisyon şu arkadaşın yaptığının 20 kat daha masumuydu . 

    Art niyetli olduğunuzu düşünmemeye çalışıyorum ama gösterdiğiniz tavır bundan öteye gitmiyor.

    Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin, sizi adaletten saptırmasın, adil davranın

    Maide/8

     

     

     

  8. Game master thanos arkadaş ilgili videoda hiç bir bug göremiyorum Oyun açığı kullanmadan da o yıkılmış heykel yüzünün üstüne çıkabilirsiniz demiş . Beni 2 saniyelik videoyla banladigin videoda ki konuma herkes Bug kullanmadan mouse sol click yardımıyla girebilir . Sadece mouseyi ağaca tıklamak yeterli . Konu bir baskasi olunca neden tevilin belini kırıyosun ? Şimdi hangi durumda bug oluyor onu bı kesinlestirelim . Objenin içine girince mi üstüne çıkınca mi yoksa yanında durunca mi ? Sadece içine girine yaptırım uygulariz demişsin ben ağacın yanında durdugum için ban yedim bu etik bir davranış mi ? Arkadaşın avantaj sağlaması için daha ne olması gerekiyor ? Rrr bile vuramiyorum 7 warrior skil bile vuramiyor video da açık şekilde gözüküyor daha ne olması gerekiyor tam olarak ?Herkesin bug kullanmadan çıkabileceği bir obje yasal oluyorsa ben neden ban yedim ? Çifte standart uyguluyorsun. Ben pt nin toplanması için bowlun dışında afk beklerken ban yedim . Adam aktif PK alanında bu bugu yapıyor ve 6-7 kişi adama damage atamıyor . Bu kadar mobbing uygulanmaz. Çık delikanlı gibi sizi bu server da görmek istemiyoruz oyunun huzurunu kaçıyorsunuz sizden nefret ediyorum de itemleri yakıp çıkalım bu kadar basit 

  9. Çocuk muhatabım sen değilsin kaybol şuradan .  

    Cezamı çektim, suç olduğunu öğrendikten sonra 1 kere bile yapmadım.

    Charı Random bi yere tıklayıp afk bıraktığım halde suçum olmadan ceza yedim .

    Sen vasıfsız kolsuzun tekisin seni ciddiye alanın kendısıne saygısı yoktur 

     

×
×
  • Create New...