Jump to content

Darakor

Members
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  • Country

    Turkey

Posts posted by Darakor

  1. 9 minutes ago, Majesty said:

    Küfür, ağır hakaret, ırkçılık, sürekli rahatsızlık verme, aileye hakaret etme, tahrik etme. Bunlar mute sebebidir. 

    Basitçe şöyle anlatayım çünkü olay Türkçe olunca farklı anlaşılmalar olabiliyor. "amk" mute sebebi değildir ama "amkdum evladı" demek mute sebebidir.

    Şuraya küfür örneği verdirmek zorunda kalan sisteme de bir şeyler demek isterdim aslında. 9_9

    Bilgilendirme icin tesekkur ederim. 

    Konulari okuyorum genel olarak saskinligimi nasil ifade edeyim bilemiyorum. Kufur edenleri alacagiz deseniz, yine bu kadar guzel bir istikrar yakalanmaz.

    Syg iyi aksamlar.

  2. On 8/14/2022 at 12:14 AM, hdemirci26 said:

    konuyu açan arkadaşın nickinden belli zaten bunu yapacağı ben yarım el tbl felan değilim arkadaş sürekli db attığı için basar gibi yapıp bıraktım MaDxQ adlı arkadaşıda ağlatmışız demekki oda atlamış varsa kuyruk acın sende al video gm ler izlesin karar versin sürekli oyundayız

    Bro sen iyi bi oyuncu degilsin. Sadece internetin hizli.  Bizde parayi verip iyi net almasini biliriz.

    Lutfen 0.005 sn de cure atan oyunculari serverde tutmayalim. İnternet hizindan dolayi haksiz rekabet oluyor.

    Ben bi ilk postta yakaladim. Birde ban yedikten sonra. Aradaki delayi goruyo musun?

  3. Merhaba,

     

    Benim dusuncem islerin daha zorlasmasindan ziyade daha kolaya indirgenmesi. Mesela vaktinde 4 id girip afk ba kasan arkadaslar bdw ringleri, kanatlari tamamlanmis durumda. Servere yeni baslayan birisi icin ayni seviyeye erismek cok cok uzun vakit alacaktir. Bowlda barinabilmesi zaten imkansiz durumda olacak ve eskiye nazaran kasmasi daha da zor olacak. Bu koklu degisikliklerin serverdekilerin genelini etkilemesi kotu. Bu koklu degisikliklerin server basinda yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Keza bir cok insan rc bc setlerini ego farmindan yapti, ayni zamanda bf ringlerini tamamlamaya calisti. Burada yine koklu bir degisiklik yeni baslayanlara haksizlik olacaktir.

     

    Mesela 10. Maddedeki durum icin insanlari ba farmini farkli sekilde yapmanin yolunu sunmaniz gerekiyor. Mesela atros gorevi ve bu gorev ile 10 dk farm yapmanin, afk ha farminin 10 dksindan daha fazla getiriyor olmasi gerekmete ki insanlar bu yole yonelmesin.

    Yonetim ekibinin bu yonde dusunmemesi beni sasirtiyor.

    • Like 1
  4. 49 minutes ago, Raspberry said:

     

    Beyler sizin tartışma kültürünüz, "konu hoşuma gitmedi ben de milletin yoluna taş koyayım" mı ?

    Denir ki düşündüğün gibi değil durum, bak bu böyle şu şöyle...

    Olayın asasla vs ne alakası var. Ayrıca battle priestlerin de int priestler kadar armor'lu hatta int stat vermeyip onun yerine hp stat verdiği için hp pool'unun çok daha fazla olduğundan da bahsettim. Bu serverda herkes kendi classı nerf yiyecek diye kuduruyor. Çok garipsiniz.

    Bir de priest de oynadım, oynuyorum. Sizin kadar iyi değilim ama.

    Saygılar efendim.

    Hocam kendi gozlemlerimizi aktariyoruz. Asas oynadigin icin daha iyi derdini anlatabilmem icin bu ornegi verdim. 

    Tavsiyem main olarak priest oynamaniz. Bahsettiginiz gibi bir durum var ise bizden cok daha iyi oynayabildiginizi belirtmek isterim.

    Saygilar bizden efendim.

    • Like 1
  5. 4 hours ago, ngnktn32 said:

    Heal atarken failed alıp almadığını anlaman için, Priest oynamaya davet ediyorum. olumsuz Asasinlerin 2 saniyede bir lightfeet basabilmesi ile alakali bir öneri getirirsen durum belki esitlenmis hale gelebilir.

    +1

     

    Ben genelde int priest oynuyorum. Dedigin gibi degil healde casting fail aliyoruz. Belki debuf skilleri kadar degil, ama aliyoruz.

    Atak altindayken debuf skillerini neredeyse hic kullanamiyoruz. 

    Bu soyle bir oneriye benziyor benim gozumde, asaslara vuruldugunda minor basamasin. Mesela 1sn kadar minor skili kapali kalsin. 

    Selamlar.

    • Thanks 1
    • Haha 1
  6. Oncelikle konuyu birebir tartisma haline getirmeye ne yazik ki niyetim yok. Konu ile alakali bundan daha fazla yorum yapmayacagim.

    Konuyu sapitmaya calisilmis gibi gorunebiliyor fakat diger classlar ile alakali tecrubelerimizi paylastik. Ben de herkes gibi yasadigim seylerden bahsettim. Ben de herkes kadar konuyu sapitmisim sanirim.

     

    Fevrilikle alakasi yok. Dikkat ederseniz lf cd si kalkarsa bir sonraki gundememiz diye belirttim. Bir nevi asaslarin  isteklerine gonderme idi bu.

     

    Benim genel anlamda sikayetim cc potun agarligi, yeri geliyor olup olduremeden cc pot tazelemeye gidiliyor.

    LF konusunda ise, Thanos konuyu orneklerle guzel ozetlemis. Hakkimizda hayirlisi olsun..

  7. Bilgi tazelemek adina, 3 rogue cok guzel priestin heal castini bozabiliyor. ayrica priestler atak altindayken debuf skillerini neredeyse kullanamiyor. (Cast edemiyor.)

     

    Thanos soylediklerinizde cok haklisiniz. Lf cd sinin kalkmasi ne yazik ki rogueleri kendi gozumde daha guclu bir hale sokacaktir.

    Bu denilen lf cd si kaldirilirsa bir sonraki gundememiz muhtemelen asaslarin skilleri manadan yemesin olacaktir.

     

     

     

     

     

  8. 7 hours ago, Cullinan said:

    If I were like this, I would continue playing this game as 30vs5 and come here and open a thread about the balance of races. I tried to broaden your vision a little bit, but unfortunately you are too far from it because your whole being is a game. You are really pathetic. You are unlikely to realize that the issue is far from winning and losing. I think you should do another poll. You're the ones who are greedy enough to do an ROF poll even with the game screwed up. I was not in this clan when you were given advice months ago. And what was said came true. I am stubbornly trying to widen your point of view, but the character data is not loading :)


    Among the messages I wrote to you, there are some recommendations. If your vocabulary isn't enough and it forces you to do mean things, never mind. You don't have to pretend to be something you're not. It's obvious from the first post how pathetic you are

    Profesor forgot why he opened the topic. Ahahahha :)

    Look at the title of the topic than look what wrote proffessor in that topic.

    İsnt it looking weird?

×
×
  • Create New...