Jump to content

JrAcura

Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by JrAcura

  1. Adam bariz başka bir şey kullanıyor tbl tarzı böyle bir r skill vuruşu yok. Oxijean , sky , ferocious , showmachine, lukecage , huckleberryfinn bu saydığım isimlerin hepsi hızlı skill atan ve geçen dblerde de bu dblerde de vs atmış olduğum iyi olduğuna hepimizin hemfikir olacağı assassinler. Ki bu assassinler içinde oxijean ve showmachine'i neredeyse hiç kesemiyorum ben bu adamlardan bile bu kadar seri skill ve r yemedim hiçbir dbde. Bunların da hepsi seri skill atan az failed veren oynamayı bilen assasslar. Gerisini siz düşünün. Oyunda benden veya saydığım hiçbir assassinden hiçbiriniz böyle bir damage yememişsinizdir. + olarak adam farklı daggerlar kullanarak hpyi bile açamaz kimsenin çünkü elemental damage alamıyor. Eee? Biz malız da bu yaşını başını almış abimiz mi süper?

    • Like 1
  2. 11 minutes ago, Oxijean said:

    Adam sovmus bu belli, yakinda mute yemeside muhtemel. Konudan bagimsiz, GM arkadaslar buraya bakacaktir diye yaziyorum. Belliki ortada bazi kelimeleri sansurleyen bir sistem var, ve sansur sonucu da kelimenin tamami yildiz, " * ", isareti ile degistiriliyor. Peki biz bu durumda bu arkadas gibi sovup sansur yemesek ve "yildiz evladi" desek, diger bir degisle " * evladi " desek ne olur ? Acikca bellidir ki, "yildiz evladi" bir kufur degil hatta pekala bazilarimizin annesi babasinin ismi mutlaka "Yildiz" olabilir, ama sansurle de karistirilabilecek bir olgu. Bu sebeple bu durumlarda yanlis anlasilmanin onune gecmek icin konusmanin oncesi sonrasi sansursuz hali kontrol ediliyor mu ? Son olarak, buradan tum ismi Yildiz olan kardeslerime ve onlarin evlatlarina selam olsun.

    Mucks

     

    Gökte bir yıldız olsam neyse tamam tamam

    • Haha 1
  3. On 10/24/2020 at 5:05 PM, Oxijean said:

    Selling

    Nothing atm

     

    Buying

    Rogue Chitin / Chitin Shell + 8 [ Helmet - Pauldron - Pad - Boots - Gauntlets ]

    Shard / Exc Shard +8

    Iron Necklace

    Foverin

    Elemental Essence

    Warrior Earring

    Rogue Earring

     

    In game PM: Oxijean

    P.S. Those who are interested, can contact with me via forum and/or in game conversations.

    ben de istiyom ben deeee

  4. Evet arkadaşlar konu assassinlerin giydiği ddlerin silinmesiyle alakalı. Bence vslerde olsun insanların mana saklamasını öğrenmemesine artı hile yapmasına yarayaran bir item bu konuda sizin de fikirlerinizi görmek isteriz. Bence sinlerin giydiği dd helmetlerin silinmesini çoğu iyi sinin isteyeceğini düşünüyorum.

    Yes, friends, the issue is about deleting the dds worn by the assassins. I think it's an item that helps people not learn to hide mana, plus cheats, etc. We would like to see your opinions on this subject. I think most people would want the dd helmets worn by Sins to be deleted

    • Like 1
×
×
  • Create New...