Jump to content

Majesty

Members
  • Posts

    1,536
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35
  • Country

    Turkey

Posts posted by Majesty

  1. 12 minutes ago, Bhromka said:

    hakkımı yedirmeden, dayanağım olmadan konuşmam ve yıllardır sözümü sakınmam.

    Biz kimsenin hakkını yemeyiz aksine buradaki her oyuncunun hakkını savunuruz. Buranın kuralları bellidir ve sahibi de bellidir. Onun kurallarına uymak zorundasınız (yönetim ekibi gibi)

    12 minutes ago, Bhromka said:

    "Sorry mb"

    Ben hiç bir konuyu böyle kapatmadım lakin kendinizi savunma şeklinizi gözden geçirin diye defalarca uyardım sizi. Takdir size kalmış. Hani diyorsun ya tarafsızlığını koru diye eğer gerçekten adalet duygusuna sahipsen yönetici olarak ne taraf seçtiğimizi de buraya yorum olarak ekleyebilirsin ancak sadece işinize gelen kısmı kesip yorum yapıyorsun.

    12 minutes ago, Bhromka said:

    drama çıkarmanın kimseye faydası olmadığı konusunda hem fikirim.

    Eğer bu konuda aynı fikirdeysen arkadaşlarının "anlamsız" ve "tahrik edici çocukça" yorumlarına engel olabilirsin. Çünkü son 3 sunucu süresinde vereceğimiz cevaplar ve tavırlar şu şekilde olacaktır: "Kişi hak ettiği cevabı ve tarzı alır." Drama çıkarmak istemeyen birisi benim orada muhatabınız ben değilim ben aracıyım demek istediğimi çok basitçe anlar ama siz kendinizi çok kıymetli karşınızdakini de kendinizden daha aşağıda gördüğünüz için yanlış tavırlar içerisindesiniz. Söylediğim basittir, kararı veren nikos aracı olan biz moderatörleriz. 

    12 minutes ago, Bhromka said:

    Mizah anlayışınızdan hiçbir şey kaybetmemeniz de ayrıca hoşuma gitti hala biraz triggerlanınca bel altı yorumlar yapabiliyorsunuz.

    Hak ettiği tavır budur arkadaşın. Bel altı vurmadım onun tarzında cevap verdim. Çünkü yetki nikosta ve sunucuda istediği yere onu uçurabilir :) bunun oyun içinde komutu bile var, GMlerden bir gün rica edersiniz size gösterir :) 

     

    P.S.: İstediğiniz lafı sokacaksınız ve birileri bunun altında kalacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Tavrınız davranışınız ne ise onu görürsünüz.
    Şimdiden iyi eğlenceler dilerim. 

    • KappaPride 1
  2. 4 hours ago, Bhromka said:

    "Fan Art" kanalının açıklaması "Creative minds can display their work here starting with images and ending with videos" bu şekildedir. Takdir edersiniz ki bu açıklamadan buna dikkat etmemiz gerektiği anlaşılmamaktadır. Başka serverda eşit itemlarla yapılmış olan bir vs eventın videosunu paylaşmamız o serverın değil clanımızın tanıtımızı yapmaktadır. Bu şekilde bir hassasiyetinizin olduğuna ilişkin kanalların açıklamasına ekleme yapabilirseniz bizler de dikkatli olabiliriz.

    Keza aslında atmış olduğum video 

    bu konunun altında batuhanyılmaz tarafından paylaşılan videoyaya binaen eşit itemlar altında atılan vsde ne olacağını gösteren bir videoydu. O topic altına x sunucusunda çekilmiş ve kendisine ait olmayan videodan sonra yorum yapmanıza rağmen ilgili videoyu bu şekilde gizlemediğiniz için teamül olarak da dikkat etmemi gerektiren bir husus olmadığını düşündüm. Lütfen sizler de tarafsız bir şekilde moderatörlük görevinizi ifa ederken bu konularda daha dikkatli olunuz @Majesty. Teşekkürler.

    Konu ile ilgili muhatabınız ben değilim, derdinizi nikos'a anlatabilirsiniz. onun bilgisi dahilinde alınan bir karardır bu. "tarafsız" alınan bu karar admin bilgisi dahilinde yapılmıştır.

    Yıllar geçti ama hala kendinizi savunma şeklinizde bir değişiklik olmaması da ayrıca üzücü bir durum.  O paylaştığınız konuda bile bizim cevap verme şeklimiz de tavrımızda tamamiyle ProfessionalKO sunucusunu koruma şeklindeydi. Çünkü o dönem ki yoğunluğumuz başka bir şeyleri yakalama/kanıtlama üzerineydi. Videolar gözden kaçmış ama sonuç olarak o konuda da tarafımız net belli edilmiş. Aradan cımbızla çektiğiniz bir yorum ile bu suçlamanız doğru bir yol değildir. Size karşı alınan bir tavır yok ortada, bu kadar alıngan olmanıza gerek yok çünkü forumda paylaştığınız 10+ video konusunda hepsine şahsım adına beğenimi bir şekilde dile getirmiş durumdayım ben. Lütfen buradan drama çıkarmanın kimseye faydası olmayacaktır.

  3. On 9/20/2022 at 7:09 PM, Darakor said:

    @GM_Thanos @Majesty @nikos32

    Arkadaslar kufur etmenin bir kurali mi var? Varsa eger bu kurala uygun kufur etmek nedir?

    Bu kurali gozden gecirmenizi rica ederim.

     

    Ahahaha kafalari yicem kurala uygun sovdum demis.

     

    Küfür, ağır hakaret, ırkçılık, sürekli rahatsızlık verme, aileye hakaret etme, tahrik etme. Bunlar mute sebebidir. 

    Basitçe şöyle anlatayım çünkü olay Türkçe olunca farklı anlaşılmalar olabiliyor. "amk" mute sebebi değildir ama "amkdum evladı" demek mute sebebidir.

    Şuraya küfür örneği verdirmek zorunda kalan sisteme de bir şeyler demek isterdim aslında. 9_9

  4. 8 hours ago, Raspberry said:

    Çok yaşasın, bu salağa kurallar dışı bir küfür etmedim, ailevi değerleri kullanmadım, dini değerleri katmadım.
    https://imgyukle.com/i/nmjPNS

    continuous insults

     

    8 hours ago, Raspberry said:

    Diğeri de, bana piç demiş bunun cezası ne olacak ?

    https://www.imagevisit.com/image/NFFGPY
    (screen shot linkine verdiği isim)

    Forumdan ceza alacaktır.

  5. 17 hours ago, YeahhhhhhhxD said:

    bu kansız orospuçocukları yüzünden güzelim sw yi bıraktım Thanos  Majesty denen 2 at yarrağı  bunun gibi döl israflarını görmezden geliyo çünki kendilerine benziyenleri banlamıyolar ya el altından para alıyolar  yada kendi arkadaşları temiz oynayanları anca banlayıp hapise atarlar  benim hesabıda banlayın YeahhhhhhhxD  hade eyw

    O atın cinsel organını senin bir tarafına sokarım, siktir git şimdi buradan da benim canımı sıkma.

×
×
  • Create New...