Jump to content

Mageler ve genel server düzeni hk.


CizzZ

Recommended Posts

Arkadaşlar hepinize selamlar,

Bize göre sorun olan bir kaç şeyden bahsetmek istedim bilmeyenleriniz varsa nick olarak çıkaramayan RedLine clanı adına yazıyorum şuanda yazacaklarımı.

öncelikle b frost ve aynı zamanda cz ye b frost yaratıklarının eklenmesi server'a çok fazla item girişine sebep oluyor hiç bir itemin kıymeti kalmıyor.

bowlda pk atarken meleelerde sorun aynımı bilemem fakat biz mageler olarak sürekli olarak mobların tacizine uğruyoruz ve heallerımıza sürekli tüm moblar atack yapıyor heal bastığı için ve elini kesiyor bunun dışında torment yediğimizde moblar agresif olarak vurmamamıza rağmen bize attack yapıyor 2 tane vuruyorlar pk mızı aşırı derecede engelliyor bowlda bu durum.

bir çok sohbet kanalında sürekli okuyorum mage server vs. vs. ilk olarak server bildiğimiz dümdüz melee server sadece meleeler biraz şımarık davranıyorlar bence. 255 str oynayıp 6k 6.500 can ile meteor'a düşüremiyoruz bakın melee dediğin itemli olur biz çok şaşırıyoruz bu serverdaki meleelerin oyun kültürüne bir çoğu sadece pk atıp çıkıyor sanırım.

biz mage team olarak bir çok melee teamden daha itemliyiz daha fazlasınıda yapmaktan çekinecek bir team değiliz kasalarımız gb dolu ama yapabileceğimiz doğru bir harcama yok resmen meleeler çok rahat bir şekilde hem ofansif olarak hem defansif olarak itemlerle ekleme yapabiliyor fakat biz mageler olarak bdw ring te yapsak flame ringte yapsak staffta değiştirsek kıyafette değiştirsek hiç bir şekilde damage imizi arttıramıyoruz 150 gb lik ring takıyoruz ama sadece staff damage imiz artıyor oda full ring + kanat ile toplamda 150 civarında bir damage glass belt + ft neck takıyorum black chitin set +7'im var thor üstüne warrior bana 1700 vuruyor bende gözüken ? ben ne yapayım thor atıp staff mı atayım bu serverda kültür çok değişik ben sadece staff oynayacaksam neden mage oynuyorum ? 255 bir warrior full + full itemli bir mageden meteor yediğinde düşmeli istediği kadar unique takıyo olsun eğer herhangi bir heal sıkıştıramıyorsa priest araya ölmeli. biraz kafası çalışan warrior dümdüz üzerimize koşarak geliyor priestleri tek eliyle heal atıyor devam ediyor yetmezmiş gibi birde warriorlar talia kullanabiliyor bu mantıklı mı ? mageye item yapmak bu serverda aşırı gereksiz gözüküyor yaptığımız hiç bir item aoe damageimize etki etmiyor mp bonuslar çalışmıyor staffları değiştirmek işe yaramıyor +4 staff ile +7 staff aynı damage i vuruyor birisi bize yardımcı olabilir mi ? biz damagelerimizi nasıl yükselteceğiz ? flame ringle mi ? (çalışmıyor) staff değiştirerek mi ? (çalışmıyor) mp bonus kıyafet giyerek mi ? (çalışmıyor) enteresan geliyor bize ilk kez bu serverda bu kadar etkisiz gördük biz ringleri mageler adına bu arada kanatta aynı şekilde çalışmıyor item yapmak istemiyoruz artık yazık günah mage diziyoruz 500 600 gb karşılığında 500 600 hp alıyoruz? trajikomik.

lütfen itemi olmayan meleeler buraya comment atmasınlar.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...