Jump to content

Recommended Posts

Selam

Serverda farm slotlarının çeşitliliği ve bowlda ki pk süresinin uzaması için bir kaç öneride bulunmak istiyorum.

Öncelikle bir slota birden fazla opsiyon koyarak değil tek bir opsiyon ve quest ile o slotu alternatif yapmak daha makul.Böylelikle oyuncular farmda çeşitliliğe gidebiliyorlar.Tek bir slot için herkes beklemiş olmuyor.

-Bf Fragment slotlarından 350 killde trina verebilir.Taşlardan old uniq çıkma oranı arttırılırsa 3 old uniq 1 normal uniqe çevirilebilir.Belirli bir upgrade ücreti ile. (örn 50m-100m) gibi

-Bf fragmentlerden medal düştüğü sürece booro farmı kimse için bir alternatif olamayacak denge çok önemli mage priest drop oranı arttırmak yine mage ve priestleri booro farmına ne yazık ki yönlendiremez.Bf fragment farmında ki değişiklik booroyu alternatif yapabilir.

-Medal chaos taşı ve bowl bosslarından droplanabilir içerisinde aynı pk stones 25x gibi ya da renkli bir kutu ile kırdırarak belirli miktarda örn; 5x-10x...-20x olarak change edilebilir.Bu tarz bir sistem bravery içinde geçerli olabilir.Hem bowlda kalabilene hem boss kesebilen kişilere kutudan droplanabilir.

-Rainbow süresi 2 saate çıkarılabilir.Chaos taşı insanları bowla pek taşıyamıyor.Belkide yukarıdan bildirim geçse chaos içinde pk dönecek.Bowlda hem rainbow

hem chaos taşı birbirine yakın sürelerde cıkınca hemen akabinde bowlda kimse kalmıyor.Belki bununla ilgili birbirinle çakışmayan saatler ayarlanabilir.Örneğin rainbow 2 saat chaos taşı 1 saat gibi.

-Bowl 70 Questlerinden gelen uniqler +4 olarak verilebilir zaten pk stone ile +1 olarak alınabiliyor.

 

Bravery ve Rainbow hakkında ise ;

Bravery ödülleri belirli bir np altındaki kullanıcılara verilmeyebilir böylelikle piyasanın hem dengesi bozulmaz hemde bravery değerli kalır ve oyuncuları bowla yönlendirir. örneğin 50k np gibi

Rainbow r skillini de aynı şekilde 20-25k ya da 50k npli char altındaki charlara vurma imkanı verilmeyebilir.Çünkü bowl böyle dönemlerde full çıplak charlarla makro mouse ile kendi as charını takip ettiren oyuncularla doluyor.Birileri 2-3 char getirip şansını arttırmaya çalışıyor.Tek bilgisayarı olan arkadaşların oradan son vuruş alma ihtimali çok düşük.

Bounty önerisi; yeni cz haritasında bounty ödülü bowlun orc human girişlerindeki ağaçlı bölgelerde iptal olabiliyor.Bununla ilgili inceleme yapabilirseniz belki dediğim durumu farkedebilirsiniz.

-Old takılar hakkında; çoğu kişi old takıları ya çöpe atıyor ya da inn hostessinde haftalardır tutuyor.Old takıları kırdırma ile birşeyler eldetme imkanıda getirilebilir.

 

Şimdilik önerilerim bunlar.Güncelleyeceğim.

 

İyi çalışmalar.

Edited by Ojo
  • Like 1
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...