Jump to content

Toma

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by Toma

    1.  Paylaştığınız video'da gm size bir soru sordu dedi ki bu descenti açıklar mısınız .. ?
    2.  size dendi ki yahya macro kullanıyor mu kullanmıyor mu ? 
    3. Try2killme nickli arkadaş sizin yaptıklarınız anlattı , itirazınız oldu mu ? 
    4. tüm clan üyeleriniz ifşalanmış durumda bu konuya bir cevap verebildiniz mi ? 
    5. Majesty xYAHYAx ile ilgili bir video paylaştı buna cevap verebilidiniz mi 

    Bu soruların tamamının cevabı hayır .  

    Boş laf yapıyosunuz 8 vs 2309472345 gelin cz de şu kadar adamı kovalıyoruz .. hadi 8 v 93045983 gelin falan filan hariçten gazel okuyorsunuz .. bakın ciddi ciddi şu sorulara cevap verin . 

    Siz Hem Farmda Hem Pk da Macro kullanıyor musunuz Kullanmıyor musunuz ?
    Tüm charlarınızda w+sol click macro ( ekran bugundan  dolayı hızlı koşma , uzama ) var mı yok mu ( 2 charın banı da bu yüzden)
    Bugüne kadar attığınız pk'larda yapılan tüm ifşalara cevap verecek misiniz ( internet hızı demeyin avrupa oyuncuları asya oyuncuları da sizi şikayet etti ) internet hızınızın onlardan iyi olduğu gibi bir yalanı kabul edemiyoruz malesef . 

    Yoksa bu soruları yine cevapsız bırakıp . Biz sizi cz de 10 partyken kovaladık deyip Sefa Abiyi Çarşıyı nasıl kovaladın anlatsana kardeşlerine bestesi söyleyip hadi gelin 8 v 203478537945 atalım mı diyeceksiniz ?

  1. 15 minutes ago, TRY2KİLLM3 said:

    Suratınıza karşı söylüyorum siz küfrü son raddeye kadar  hakeden zavallı varlıklarsınız

    şuna şöyle cevap vereyim ..  Küfür dediğin erkeğe edilir :D

    Gitsen ne farkeder 
    kalsan ne farkeder

    sattığın gb'ler elbet bir gün biter
    Profko tayfası Erkeğe küfreder 
    İşte Sen bu kadar Zavallsın Mete :D :D :D 

    Kudurrrrrrrrrr ahhahahahha

     

  2. 12 hours ago, LivinMind said:

    İyi forumlar.
    Her akşam olduğu gibi bu akşamda oyuna girip oynadım. Sonrasında arkadaşlarımla biraz vakit geçirmek için dışarı çıktım ve geri geldiğimde hesabımın yasaklandığını gördüm. Siteden nedenine baktığımda ise 3. Parti yazılım olduğu yazıyordu.
    Karakterim sınıfı priest. Priest oynarken nasıl bir 3. Parti yazılım, macro, tbl veya bug kullanmış olabilirim? Farmda bile elimle oynuyorken nasıl oluyor da illegal yazılım kullandığım için yasaklanıyorum? Karakterim de küfür dahi etmedim.

    Neden, nasıl, ne zaman, ne ve nerede. Ne zaman nerede ve nasıl illegal yazılım kullandım söyler misiniz lütfen? Sözde kullandığım illegal yazılımın adı ne? Neden durduk yere yapmadığım bir şeyden ötürü oyundan uzaklaştırılıyorum?

    İlginiz için şimdiden teşekkürler eder umarım en yakın zamanda uğradığım bu haksızlığı düzeltmenizi temenni ederim.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Good forums.
    As every evening, I entered the game and played tonight. Then I went out to spend some time with my friends and when I came back I saw that my account was banned. When I looked at the reason on the site, it said that it was 3rd party software.
    My character class is priest. How could I have used a 3rd party software, macro, tbl or bug while playing Priest? How come I am banned for using illegal software while playing with my hand even in the farm? I didn't even swear in my character.

    Why, how, when, what and where. Can you please tell me when, where and how I used illegal software? What is the name of the illegal software I supposedly used? Why am I being suspended from the game for something I didn't do out of the blue?

    I thank you in advance for your interest and I hope that you will correct this injustice that I have suffered as soon as possible.

    @nikos32@Majesty@GM_Thanos

    Ana dilin gibi yalan konuşuyorsun . Dün w+sol click kullanarak ne güzel uzayip descent artırıyordun . Nikosun oyunda olduğunu bilmediginizden rahat rahat takiliyordunuz.  Adamı çağırdık adam sizi izledi hemde nerde biliyor musun attirdigin descent tam karus Town önünde . Öyle bi uzama şekli yok canım benim . Böyle bi uzama şekli var . Nikos hadi sana uza dedi sende uzadin bu iş bu kadar basit ağlamayı bırakın . Sıra diğerlerinde . Biz serveri bıraktık demiyeceksiniz. Bizi profko dan kovdular diye anlatacaksiniz heryerde . Millet capslocktan ban yerken sen oyunun bugundan yararlanıp ban yemeyeceksin öyle mi .. kafalar kafalar .. hadi şimdi s...evinip gidebilirsin . Yolun bahtin acik olsun ASLAN PARÇASI 

×
×
  • Create New...