Jump to content

keldusmani

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by keldusmani

  1. 27 minutes ago, batuhanyilmaz said:

    Bu tartışma anlaşılan gittikçe uzayacak sana ve senin gibi serverde oynayan diğer oyuncularada laf anlatmaktan yorulduk. Videolarını çeker atarsın @Majesty adlı arkadaşımız incelemeleri yapar gerekirse bilgisayarlara bağlanırlar ve inceleme yaparlar. Konuyu burada noktalıyorum iyi forumlar.

    ADALET ve kalkınma partisinin profko versiyonu gibisiniz kankalar valla tam komedisiniz bilinen birşeyi nasıl inkâr ediyorsunuz hala anlayamıyorum 🤣🤣

    • Haha 1
  2. Needless to say, this friend who posted the same screenshots and videos was completely hostile to me in the game. The reason for this is because we cut this friend from the farm slots with my clan friends. There is no need to state it again and again, I wish that the events are examined clearly and clearly, who is right and who is wrong.

    Fazla söze gerek yok aynı ekran görüntülerini ve videolarını atan bu arkadaş tamamen oyunda bana düşman kesilmiştir. Bunun sebebi clan arkadaşlarımla durmadan bu arkadaşı farm slotlarından kesmemizden dolayıdır. Tekrar tekrar belirtmeye gerek yok gayet açık ve net bir şekilde olayların incelenmesini kim haklı kim haksız ortaya çıkmasını diliyorum.

  3. Oyunda kesilmeyi hazmedemeyen bu iki arkadaşın sözlerindense gerçeğin tamamen doğru bir şekilde araştırılıp gerek oyun loglarından oynadığım bilgisayarda illegal program varmı ona bakılmasını ve oyun geçmişinden kim kimi kesmişten NPT durumu varmı ona bakılmasını arz ediyorum.

    Instead of the words of these two friends who can't digest being interrupted in the game, I would like to investigate the truth completely, check whether there is an illegal program on the computer I play from the game logs, and check if there is an NPT status from the game history, who cut who.

  4. Tek yaptığım karakter kesilmesin diye bug yapıp dağa çıkartmak. Buradaki yorum yapan B4ng isimli arkadaşla Code isimli arkadaş goblin slotunda benden slot almakta güçlük yaşadığı için tamamen yanıltıcı yorumlar yapıyorlar.

    If there's any evidence that we're doing npt one character cuts the other non-stop. This can be seen from the game history, who cut who, completely ban my characters.All I do is make a bug so that the character is not cut off and take it to the mountain. Commenting here, friend named B4ng and friend named Code are making completely misleading comments because they had difficulty in getting a slot from me in the goblin slot.

  5. Benim mağdur olduğum durum şu: Sadece bir hata ile tp magemi oraya buglayarak sokmamdan dolayı 1. banı yediğim için Code'nin konusundan dolayı ardından senin konundan 2. Banı 10 dakika sonra yememdir. Yani tek uyarı banı yemem gerekiyordu. Onun dışında herhangi bir illegal aktivite herhangi bir sh veya bahsettiğiniz gibi devamlı np transferi eğer gerçekleştiyse hem tp mage'm hemde ana karakterim KELDUSMANI oyunun sonuna kadar banlı kalabilir. Fakat böyle bir durum söz konusu dahi değil. Adil bir durum değil. Sadece basit bir tp yapmak için oraya geçilmiş bir karakterin ilk uyarısından sonra tamamen ban yemesi adil değil . Çok basit bir durum söz konusu ve çok ağır bir ceza

  6. Tekrardan yineliyorum illegal hiçbir program kullanmadım iki tp mage ile birbirini tpleyerek karakterleri oraya geçirdim. Eğer illegal bir program bilgisayarlarımda bulunursa tamamen razıyım 999 günlük ban yemeye. O sınır bölgesine gelerek tp yapıyorum. Yani karakter o sınır bölgesinden geçemiyor kardeşim eğer gmler nasıl yaptığımın kanıtını isterlerse video ile de açıklayabilirim bu durumu illegal bir durum olmadığını

     

  7. 3 minutes ago, b4ng said:

    @Majesty @GM_Thanos kesinlikle yalan söylüyor arkadas benim clientimde niye dağ dışına çok kolay girip çıkma olmuyor ALLAH ALLAH bu arkadas farm atamıyormus attırmıyorlarmıs bu da illegale basvurmus daha önce kaç kere sahit oldum oyun kurallarında da yazıyor herhangi bir yasaklı yazılımda GM takdiri yazıyor gelip de ağlamayacaksın herkes çarını geliştirmek istiyor senin gibi illegal program kullanmıyor çok iyi yapılmış umarım bu topic kapanır closed please 

    Ben herhangi bir illegal program kullanmadım arkadaşım iki tp mage yardımıyla birbirini tp yaparak o dağa çektim bi tanesi ve arkasına kimse geçemiyor. İllegal bir program veya benzeri bir durum herhangi bir logda gözükürse 999 günlük ban yemeye zaten razıyım. Oyun bilgin kıt olmasına rağmen bu duruma bilmeyip yorum yapman ve haksız yere ban yemem güzel bir olay değil.

  8. Rica ediyorum bu konuyla beni aydınlatın. Ne başka bir oyuncunun önüne geçiyorum ne başka bir oyuncuyu illegal şekilde kesiyorum. Sadece tp mageyi oraya iki mage yardımıyla geçirtmek 999 gün ban mı gerektiriyor? Birazcıkda olsa mantıklı geliyor mu sizlere?

    Please enlighten me on this matter. I do not get in front of another player, nor do I cut another player illegally. Does it require 999 days ban just to get the tp mage there with the help of two mages? Does it make a little bit of sense to you?

  9. Türkçe:
    İyi günler dilerim.
    Ben goblin slotunda farm yaparak asıl karakterini dizmeye çalışan birisiyim.

    Normal olarak farm slotları dolu olduğundan dolayı multi clientden yararlanıp çift karakter açarak tp magemle human goblin slotuna gidip orada farm atıyordum. Farm magemi sağa sola sakladığımda anında tp yaptığımda slotdaki humanlar rahatsız oluyordu. Ve tp magemi ya orc bandit ailesinde bulup kesiyorlardı.
     

    Bende 2 adet mage karakterimi buglayarak cardinal slotunun arkasındaki dağa soktum tp yaparak. Bu olayı bugün yaptım. Foruma iki ayrı konu açılmış ve aynı ss leri kullanıyorlar. İlkinde oyun açıklarını kullanmaktan jail yedim ikincisinde tam 10 dakika aradan sonra de GM_PHOBOS karakterime 999 günlük ban attı. Sadece bir kez yaptığım olayda iki ayrı ss alındığı için aynı anda ilk hapise atıldım ardından ikinci konu yüzünden ban yedim. Yaptığım hatalı birşeydi tp magemi dağa buglayarak arkasından geçirtmek tamamen hataydı fakat illegal hiçbirşey kullanmadım, hiçbir oyuncuyu mağdur etmedim.

    Atılan banın ilki uyarı amaçlı tamamen doğruydu, buna hiçbir sözüm olamaz. Fakat ikincisi 10 dakika sonra 999 günlük ban tamamen adaletsiz olduğunu düşünüyorum. Oyun Yöneticisi arkadaşlardan bu durum için anlayış göstermesini ve karakterimi açmasını temenni ediyorum.

    Have a nice watch.
    I'm a guy trying to line up his base character by farming in a goblin slot.

    Normally, due to the filling of farm slots, I was taking advantage of multiple customers and continuing to the human genie slot with the character tp magem. Human disturbances in the slot in the tp slot without getting stuck left in the farm magm park. And tp mage was wanted in orc bandit family.

    I also steamed 2 of my mage characters and put the cardinal slot into production by making tp. I got these things done. Two separate threads are opened in the forum and they use the same faq. In the first, I was jailed for using game vulnerabilities, and in the second, after a 10-minute break, my GM_PHOBOS character was banned for 999 days. Just once in two separate p. It was a mistake to scatter my tp mag by bugging it in the mountain I made, but I didn't use anything, I'm not a victim of any player.

    The first ban was correct as a reminder, I have no words for that. But the second 10 minutes later at 999 he thinks the ban is unfair. I'm asking Game Admins friends to run it and process my machine for this situation.

×
×
  • Create New...