Jump to content

Sakız Otomatı

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Sakız Otomatı

  1. 12 hours ago, Ojo said:

    Serverin bundan sonrası için önerilerim sırasıyla;

     

    -Farm slotlarının canlandırılması ve pk serverına dönüşün engellenmesi.Bu gidişle servera yeni katılan arkadaşlar farm yapamayacaklar ve sürekli slot baskınlarından bezip oyunu bırakacaklar.Legendary Token sebebiyle  farm yapılamaz hale geldi.

    -Legendary Token tek bir accountda sadece 1 char ile günde maximum 3 defa yapılabilmeli ve 100-125-150 kill şeklinde olursa main charlar için hem np kaygısı ortadan kalkar hem sürekli char değiştirme olayından kurtulmuş oluruz.

    -Mage ringler için fiyat güncellemesi yapılmalı.Bu dakikadan sonra kimse bir imir bdw ya da felankor ring üzerine 60 gb verip mage ringe çevirmeyecektir.+1'i için 180 gb ödeyecek yoktur sanırım.Kaldı ki +0larını 60-70'e mal edenler , 10-15 gbye kadar fiyat kırıp elden cıkardılar.

    -Archerların bulunduğu bölgede bir archer towna düştüğünde, birini kestiğinde  charlar bulunduğu yerde donuyor ve hareket edemiyor.Bununla ilgili bir çözüm bulunmalı.

    -Forgetten temple günde 3 defa olmasına rağmen katılan kimse yok.Event yeni bir ödülle canlandırılabilir.

    -Juriad, bowl farmından dolayı bitti gibi.Biz neredeyse bowl farmı çıktığı günden beri katılmıyoruz.Bununla ilgili bir değişiklik güncelleme juriada katılımı arttırabilir.

    -Oyuncu sayısı azaldığı için farm slotlarını pk alanlarına biraz daha yakınlaştırılabilir.Ya da bowla dm titan ya da booro farmı gibi farmlar eklenebilir.Bowl pksı hızlanacaktır.

    -Delos isiloon saatleri 6 ya da 8 saatte bire döndürmek delosu alan clanlar içinde eziyet olmaktan cıkacaktır.Bir kutudan cıkan gb sayısı arttırılabilir ve drop oranlarında da bir miktar artış aynı dengeyi sağlar.Böylelikle delosu alan clan yorucu bir hafta geçirmekten de kurtulacaktır.

    -Yeşil, kırmızı  kutularda drop artışı sağlanabilir ya da farklı droplar eklenebilir.Bdw ödüllerinden alınan kutuların pek bir albenisi kalmadı.

    -Mage stafflarında ve archer bowlarında  ki - 65,-70 defanslar bu classlar için büyük bir sıkıntı özellikle de mageler için bir tercih edilmeme sebebine dönüştü.Belki + arttıkca defans düşmesi azalması daha makul olabilir. Örneğin +1 -70 iken +7 -25 gibi...

    -Totomic Spear, Raptor, Mirage Dagger, Shard, Hell Breaker , Avedon, Giga gibi itemlerin +7 ve 8leri Legendary Weapon dolayısıyla artık çöpe dönüştüler.Eritme sistemi getirilerek bu silahlarla ilgili bir alternatif oluşturulabilir.

    -Yakın süreçte Rainbow ile ilgili butterfly wingin bir kıymeti kalmayabilir.Sadece bir aksiyona dönüşebilir.Elbet bu bir süre alacaktır ama daha sonra butterfly wing droplanması çoğu kişi için birşey ifade etmeyecek.Serverda çoğu kişi wingini yapmış olacaktır.Belki o süreçte rainbow içine bu tarz esland bossları konulabilir.Örneğin; Sq, Talos  basit kesilebilen tarzda) ya da herzamanki gibi oda boşta olabilir.Drop oranı esland dropları oranlarıyla aynı olabilir.

    -Bdw kill sayısı ve süresi arttırılabilir.Güzel pknın döndüğü bir event olduğu için 75 kille çıkarılabilir.

    -Csw konusunda Asya oyuncuları ne yazık ki katılım sağlayamıyor.Csw saatlnde bir değişim belki o oyuncularıda bu eventa dahil edebilir.

    -Clan war saati biraz daha geç saatlere alınabilir 2-3 clan arasında dönen bir eventtansa daha fazla katılım sağlanan bir event olması daha iyi olacaktır.

    -Lunar War haftaiçi yoğun bir saate dahil edilebilir.

    -Kill Gm etkenliği sayısı arttırılabilir.

    -Bowl'a haftanın birgünü Ultima spawnı eklenebilir.

    -Haftalık ya da Aylık npde 1. , 2. , 3.'lerine ödül verilebilir.

    -Aylık npleri kırma opsiyonu getirilebilir.

    -Cr mob eventlara katılımlar az ve eski talebi yok.Mob kill sayısı azaltılabilir ya da dropları iyileştirilebilir.

    -Haftaiçi için bowlda chaos stone içine mini isilion düşme ihtimali eklenebilir.

    -Pazar günü event takvimi olarak çok yoğun birgün, bu yoğunlukla ilgili bir iyileştirme yapılabilir.

    -Ladder point dropları iyileştirilebilir.

    -Oyuna yeni başlayan arkadaşlar için otomatik master sistemi uygulanabilir.

    - İnventoryde her gelen yeni güncelleme ile slot sorunu yaşıyoruz.İnventorynin slot sayısı arttırılmalı ya da başka bir çözüm bulunmalı.

    Şimdilik aklıma gelenleri yazdım.Tekrar aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim.İyi çalışmalar.

    +++++++++++++

  2. 59 minutes ago, Enes said:

    Okçuların Acilen damageleri kontrol edilmeli, ipin ucu kaçarsa çok geç olur. Bugün pk da 10 dk adam kovalayıp 3 4 defa ölünce bıktırdı oyun. Hiç bu kadar bıkmamıştım ProfessionalKO'da oynadığım sürede.

    Fazla mı vuruyor okçu az mu vuruyor Normale göre ? 

    • Like 1
  3. Just now, Sakız Otomatı said:

    Slota geldiler benim atack verdiğim moba ve slota proveke attı bende uyutma attım kestiğim mob gitmesin diye sonra direk küfür etmeye başladılar .. 

    Not: küfür ettikten sonra 3 veya 4 kere daha uyutma skili attım slota 

    https://ibb.co/FqPYZbb?fbclid=IwAR3iOzNinfGRsVyEvdKhFCVbmYYOC2HmXdTk8mGiyuB30PY7HjeLfCW3_QU 

    https://ibb.co/gR30hHZ

    https://ibb.co/xSHMhrs

    https://ibb.co/C2pgGYY

    https://ibb.co/88CCWsd

    @GM_Thanos @Majesty  

  4. Slota geldiler benim atack verdiğim moba ve slota proveke attı bende uyutma attım kestiğim mob gitmesin diye sonra direk küfür etmeye başladılar .. 

    Not: küfür ettikten sonra 3 veya 4 kere daha uyutma skili attım slota 

    https://ibb.co/FqPYZbb?fbclid=IwAR3iOzNinfGRsVyEvdKhFCVbmYYOC2HmXdTk8mGiyuB30PY7HjeLfCW3_QU 

    https://ibb.co/gR30hHZ

    https://ibb.co/xSHMhrs

    https://ibb.co/C2pgGYY

    https://ibb.co/88CCWsd

    • Like 1
  5. 2 hours ago, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Zannediyorum arkadaşın ikinci küfürü CZ'de kesildikten sonra oldu. Bakın gerçekten PK'ya açık ortamda bir şeyler yaparken karşı karşıya kalacağınız şeyleri önceden düşünmeden ve bunun sonucunda sakin kalacağınızı düşünmeden yapmayın. Birileri sizi öldürünce ortalığa bu şekilde ağır küfür etmek kesinlikle karşı olduğum bir şey. Kesilmek istemiyorsanız PK'ya kapalı ortamlarda bir şeyler yapmayı deneyin. O kadar haritamız, birden farklı farm seçeneklerimiz var. Direkt Allah'a küfür nedir?

    Çok doğru söylüyorsun ama allah için normal bir char açıp oynayın 1 hafta çoğu insanın dediğini anlarsınız ve ben eminin serverin %30 nu banlarsınız bir oynasanız keşke 

  6. 9 hours ago, rhena said:

    Sen ne anlatıyon hocam ? Hangi ssdeki çar sana ait veya hangisi arkadaşın ? Neyin boşunu yapıyosun ki burda ? CZ de herkes herkesi keser kimseninde gık demeye hakkı yok. Farm yapacak olan gitsin emc lüfer eslantta yapsın. Adam farm yapacak afk bravery kasacak kesene ana bacı girecek. :) Bu arkadaşlar kadar bunları savunanda da karakter zayıflığı vardır...

    Boş yapma ilerde havla 

  7. 16 hours ago, METEHAN20 said:

    Oyunculuk ve karakter zayıflığı kesilince ana bacı yapanlar muhatap olma dostum ;)

     

    Kesilince değil hocam daha öncede aynı tarzda olay olmuş bu arkadaş gene şikayet etmiş buraya mesele kesmek kesilmek değil mesele isteyerek daralma bundan önceki komutanda girin bakın adamlar yazmış hep 

  8. Asıl sen ağlama bowl da kesilince Moradon da küfür eden sen değilmiydin ? Aynısını sen yapmadın mı utanmadan birde konumu açıyorsun buraya 

     

    @GM_Thanos sizden ricam millete küfür edip sonra kendisine küfür edilince ksc alıp atanlarda bir yaptırım uygulayın 

     

    Not konunun benimle alakası yoktur daha önce küfür ettiği için yazdım 

×
×
  • Create New...