Jump to content

schwarz

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by schwarz

  1. 35 minutes ago, nikos32 said:

    What 3rd party programs and when was the last time ?

     

    You were banned him on previous server same reason using 3rd party programs (we don't know coz he isn't used) after that you connect his pc and checked and unban him. 

    You can connect his pc and check again if you want. as i sait Nomad int mage Dikkat_lazzz is a int priest there is no need to use 3rd party programs while on pk. 

    I would like you to please reconsider about ban.

     

  2. 13 minutes ago, Ojo said:

    Seni tanımıyorum.Derdin ne onuda bilmiyorum.Benim açtığım her konuya gelip yorum atmak gibi bir zorunluluk hissediyorsun sanırım kendinde .Eğer özel bir derdin varsa pm at bana ya da oyunla alakalıysa yaz buraya öğrenmiş olayım.Konuya dönecek olursak eğer, pmlerimdeki üslubu okuyupda gerçekten "kışkırtma" diyebiliyorsan ya okuduğunu anlama sorunun var ya da benimle ilgili derdin var.Umarım ikincisidir.Birincisi ise senin adına üzülürüm.İkincisi ise oyunda nickimi biliyorsun pm at derdini anlat.Yaşınızı başınızı almış olduğunuzu varsayarak , "sana neden sövüyorlar?" gibi enseye tokat göte parmak arkadaşına soracağın soruyu bana burda öyle gevşek gevşek sormak senin haddine değil.Derdini anlatacaksan oyundayım pmni bekliyorum.Doktor tavsiyeni gözden geçireceğim.Sanada tavsiye ederim.

    Aklı selim her 10 kişiden 9 u senin kışkırttığını düşünecektir. Benim kimseyle sorunum yok kimseyle bir derdim de yok sadece okuduğum kadarı ile yorumluyorum ve evet üzülerek söylüyorum ki adamı kışkırtmışsın. Resmini çektiğin arkadaşı tanımam etmem kimsenin avukatlığını da yapmaya çalışmıyorum. 

  3. 8 hours ago, Innocenzio said:

    Mükemmel bir yönetim ya, resmen serveri saldınız kendi haline ne olursa olsun modundasınız. Benim konum özelinde değil, dd kafalık çok dert değil ben vazgeçtim ondan zaten, insanlar yönetim piyasada yok diye söyleniyor. Yazık oldu. Sorunun çözümüne gerek yok. Konuyu kilitleyebilirsiniz. @GM_Thanos @Majesty

     

    Excellent management for sw, you left the server alone,you don't care. I don't care about my problem. It's okay if you don't give a DD helmet, it doesn't matter. I already gave up.It was a pity. There is no need to solve the problem. You can lock the subject.

     

    Have a nice day.

     

    @nikos32

    Geçen db de de aynı problemler vardı. sonra Thanos bu konuyu açtı. Fakat değişen bir şey yok Nikos 1 haftadır yok, burada kimseyi suçlamıyorum fakat tek yetki anladığım kadarı ile Nikos da olduğundan dolayı diğer Gm ler sadece çevirmen veya aracı görevi görüyorlar gibi. Bu durumda doğal olarak Nikos olmadı mı hiç bir şey çözüme ulaşmıyor.

     

    • Like 1
×
×
  • Create New...