Jump to content

HzMelikSah

Premium Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by HzMelikSah

  1. 6 hours ago, Raspberry said:

    Event'lerde böyle dingilleri engellemek için oyun içinde ".warn karakter adı" şeklinde bir şikayet komutu var. Eğer bunu yaparsan partindeki diğer üyeler için geçerli bir oylama başlatıyor, oy çoğunluğu halinde şikayet edilen oyuncu event'lere katılamıyor. Event'lere katılması için bir şeyler toplaması gerekiyordu sanırım burasını tam hatırlayamıyorum ama en azında 1-2 gün herkes için durumu rahatlatır diye düşünüyorum. Yine denk gelirse öneririm.

     

    Bunun gibi yorumlara kulak asma, son kolladığı adam mimli bir hilekar yine karakteri boşaltıp kaçtı.

    Celeron işlemcili adamı kesemiyorsan bu senin beceriksizliğin :D

  2. 2 hours ago, Ojo said:

    :))) şu konuyu ciddiye alıp yazmayacaktım fakat bir kaç gerizekalı gelip yorum attığı için net cevap olsun.Bu clanın kuralları var herkesede ilk söylediğimiz şey kuralları okuyun.Kurallar açık net.Yukarıdaki gerizekalı velet, ukala ukala konuştuğu için clandan atıldı.Clandan atılan ve ya cıkan hiç kimse drop payı alamaz.Burası vakıf değil kimsede sizin çalışanınız ya da ameleniz değil.Herkes kurala tabİi bu clanda, kimseye özel muamele yok.

    https://www.hizliresim.com/81e81u5
     

    Kuralın tarihi açık.Ağlayacak olan köşede ağlasın.Kabul etmeyen girmez olur biter.Biz tek başımızada mücadele ederiz, bizimle oynayacak düşünce yapısına sahip adamlarlada oynarız."Kimse bu yüzden onlarla oynamıyor." Bu çok komik tespit gerçekten,  karşı ırttan dahi olsa defalarca beraber oynamışlığımız olan çok arkadaşımız var bugün gelsinler sorgusuz sualsiz diyalog kurmadan bile beraber hareket edebiliriz.Herkes bizi gayet net bilir.Hayal dünyanızdan sıyrılın, kin ve öfkenizin nedeni neyse onları çözün yoksa freni patlamış kamyonlar gibi hareket ediyorsunuz :) Kimsenin parasını çalmadık.Herkesin payını verdik.Unutulmuşsa da bizim hatamızdır.Hatırlatırsınız öderiz.Bundan dolayı da özür dileyecek erdemde insanlarız.Genelde unutmayız.Server başından beri düşman kesilen bir kitle var hiç oynamışlığımız ve tanışıklığımız olmayan özellikle mxxx ve tuke bu ikisiyle hiç sohbet etmedim hiç oynamadım tanımıyorum hangi salaktan ne duydular bilmiyorum ama ergen gibi sağdan soldan duydukları şeyleri  yorumluyorlar sizi ciddiye almıyorum beyler.Tanımadığınız biri hakkındaki önyargılarınızıda yıkmaya falan çalışmayacağım inandığınız şeye devam edin.Çevirisini yaparsınız, size zahmet edemeyeceğim.

    ToR kimsenin emeğini çalmaz.Kimsenin payını vermemezlik yapmaz kurallar açıktır.Herkes kurallara tabidir.Yıllar önce yazılan şeyleri 2-3 gerizekalının gönlü olsun diye bozmayacağız.Bu clan 4 yılını devirdi 100lerce oyuncu gördü.Kimisyle iyi kimisiyle kötü ayrıldık.Ama clan içinde iken hiçbiri bana hakkımı vermedi diyemez.Herkes hakkı neyse kuruşuna kadar almıştır.Clan dışındakilerde buna dahil.Fakat pek çok tecrübenin sonucunda sert ve katı kurallar almak gerektiği için bu kuralların haricinde pek cok kural mevcuttur.Clana dahil olan herkesin okuyabileceği gibi de açık "rules" kanalında.Tecrübeler kuralları oluşturur.Buna hırsızlık diyen ya aptaldır kural okumamıştır ya cahildir okuma yazması yoktur ya da okuduğunu anlamayan salaktır.Sırf buraya düşmanlık beslediği, uyuz olduğu için gelip yorum atacak salak arkadaşlarada tavsiyem yeriniz değil beyler açın başka başlık orada tartışalım. 

     

    Kolay gelsin.

    Ya Ojo clanın kuralları batsın clandan cıkmak isteyen adamın payını hiç etmişsin kendi ağzınla söylüyorsun . Başka clientlerde de aynı muhabbeti bana da yaptın ağzıma geleni söyledim orda da sana bi kafa yapını değiştir . 

  3. @Majesty amacım sizinle tartısmak veya polemiğe girmek degil . Sizler '' yönetici '' kelimesini taşıyan kimliklere sahipsiniz. Sizlerin göstermiş olduğu davranışları niçin @nikos32 göstermiyor . Sizlerin bu kadar rahat davrandığınız yerde oyuncular da rahat davranır anlamına getirmeye calısıyorum konuyu . bundan 1 - 2 ay önce sizler söylemediniz mi chatden ana bacı küfür etmeyin chatten uzaklaşırsınız diyerek tepki gösterenler. @nikos32 ' nin göstermediği davranışları göstermeniz yanlış bir davranış . 

     

×
×
  • Create New...