Jump to content

TheLastPUNCH

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by TheLastPUNCH

  1. 12 hours ago, HuckleberryFinn said:

    Your wish came true hunny :P @TheLastPUNCH

    It's really weird I actually feel the need to proof this, since there is clearly lots of trash MP usage moments in many of my clips that looks just horrible in any good assassin's eyes out there, and all because I got used to a skill bar where my MP pot is placed at 6(its weird I know 😅), which is very hard for my left hand to reach for, and causes me to lose precious mana in battle time.

    If people claim me as a macroer, imagine what they will say if I get used to the right skill bar. but I am a lazy cunt so... :P
    There is always room for improvement..

    Anyway, I am currently working on a 3rd person video, but my fiance is a little busy lately and I am struggling to video myself with my own phone so it may take a little while, but for now, I hope this sheds some light to all you sceptics out there.

     

    To be continued...

    Tr plz.

    • Haha 2
  2. 17 minutes ago, pithearcher said:

    ben bu ftlerdeki ''emek hırsızlığı'' adı altında yapılan duygu sömürüsüne bi türlü anlam veremiyorum. aşağı yukarı her serverda ftler bu şekilde geçiyo. çıplağından, muhabbet edeninden, trolünden, arkada arada iki mouse klavye hareketiyle afk kalmamaya çalışanına kadar. ne emeğinden ne gaspından bahsediyosun komik gerçekten...
    biz de biliyoruz ft dediğin şey bir topluluk oyunudur, birlikte ya kazanırsın ya kaybedersin, ki burada kaybedildiğini en azından ben hiç görmedim.
    biz de görüyoruz kim savaşıyor kim savaşmıyor. ama mevcut durumda bu savaşmayan insanların ftye girmemesi için bir sebep yok ortada.

    senin ftye girebilme sıklığına göre değişen duygu durumuna göre mi muamele görsün insanlar?


    kurallar açık net ortada;
    girebilmek için aranan şartları yerine getirmiş.
    zaten random alıyor ft, register yapmış girmiş.
    ödül almak için aranan şartları yerine getirmiş, basmış gitmiş yoluna.
    neden bu böyle hassas bi konuymuş gibi bazı insanlar tarafından ''emek hırslızlığı'', ''hak gaspı'' falan gibi ilginç tanımlarla bu kadar problem ediliyor anlam veremiyorum.

     

    yeterince duyar kastıysan kendi işine dönebilirsin. kusura bakma o FT'ye random alınanlardan biri benim. Belirttiğim gibi 1 haftada 1 kere girebildim. Bir ikincisi ben atak yapıyorken mob farketmeksizin, bu arkadaşın arkada boş boş durması üstelik charın çıplak olması birden fazla charla girmeye çalıştığına da işaret belli ki ana karakteri değil bu karakteri almış ftye. sen bunu normal algılayabilirsin ama ben algılamıyorum kardeşim. bu ft de kayıp diye birşey yok 51 den sonra biter ve kupon kazanırsın. bu kuponu emek vermeden kazanan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum.

  3. kardeşim hemen savunma mekanizması devreye girmiş. suçlusun bunun psikolojisiyle savunmaya geçmişsin. sondan başlayayım, 1.si o cümleyi sen kurdun. 2.si çıplak karakterlerle ft giremezsin demiyorlar lakin oradaki herkes yaratıklara saldırıyorken senin boş boş arkada gezmen neye işaret? gereken cezayı umarım alırsın. senin gibileri benim, bizim hakkımızı yemeye devam ettikleri sürece şikayetler devam edecek. üşenmem. son olarak ft ye haftada 1 kere zar zor girmiş olmama rağmen böyle tablolarla karşılaşmak canımı sıkıyor. umarım anlarsın ;)

  4. 07.12.2020 15:00 FT'sinde yine gözlemlediğim iki kişi çıplak karakterler ile arka tarafta boş boş dolaşarak insanların hakkını gasp etmektedir. Yüksek ihtimalle ana karakterleri giremedi alt karakterleri ile girdiler. 2 kişi 20 kişi çok önemi yok. Ft'de emek veren herkesin hakkı gasp edilmeye devam ediyor. Jail'e göndermek yapıcı bir çözüm değil. FT'ye giriş için gereken National veya Ladder Point'lerin yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    Not : int pri ne alaka diyen olacaktır, cz'de bir kere bile görmediğim birinin ft de basit bi kalkanla takılması yeterli bir cevap bence.

    Nickler : Den , Zangetsu (birde pişkin pişkin sizin charlarınız giremedi heralde diye dalga geçiyor insanlarla, AYIP)

    @Majesty@GM_Thanos@nikos32

    https://ibb.co/Z6kZWKt
    https://ibb.co/rvmLHTM

  5. 2 hours ago, Stophia said:

    @wogo delisin.. 1 tane okcu 100 metre den priestin elini düşürüyor, LR yi hiç söylemiyorum bile, laf olsun diye konu açmışsın kuzen

    laf olsun diye yorum atmışsın kuzen. arkadaşlar test yaptıktan sonra bu konuyu açtılar. hiçbir şekilde priestin eli düşmüyor. ne okçusu ne 100 metresinden bahsediyorsun. ne LRsi ? çağır clanını arenaya hepsi üstüne çullansın heal spamla bak düşüyor mu el görürsün.

    • Like 1
×
×
  • Create New...