Jump to content

TREX

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    Turkey

Posts posted by TREX

  1. Birlikte oynamaktan zevk aldigim tüm Profko Oyuncularina,

    Betanin ilk gününden beri severek oynadigim bu özel serverda artik benim için yolun sonuna gelinmiş bulunumaktayiz

    Burada çok güzel dostluklarla beraber Knightonline'ının oldschool ruhunun bize yaşattıgı mücadele ile büyük sevinçleri
    ve büyük üzüntüleri 8 ay boyunca sizlerle paylaştım.

    Yüzlerce kişi ile discord üzerinden muhabbet edebildim gerçek hayatlarina dahil olabildim sizleri tanıdığım için çok mutluyum.
    Yaptığımız eğlenceli muhabbetleri,derin konuşmalari,kişisel sorunlarımızda birbirimize olan destegimizi asla unutmayacağım.


    Professionalko'nun özellikle popülerliğini yitirdiği ve insanlarin burayi terkettiği günden beri sürekli aramizda,geride kalan sadik insalar
    için mücadele ettiğimiz dönemler benim için sadece iş stresinden kaçıp pk atmaktan çok daha öte bir şeydi Bu bir mücadeleydi bunu

    sizlerle beraber başardığımız için hiç birşeyi umursamiyorum asıl zevk budur. Birbirimiz için dünyanın her köşesinde,bilgisayalarımızın

    etrafindaki dünyayi daha yaşanabilir hale getirmek herşeyden daha mutluluk verici bunu biz beraber başardık bu çok gurur verici.

    Bu serverin başından geçen bir çok durumu bilen ve yaşayan bir insan olarak diyebileceğim çok az şey kaldi benim için,eğer gerçekten

    haklı mücadele için düzgün ve kalıcı adimlar atılmasını istiyorsak sesinizi daha çok çıkartın bunun için ne kadar çabaladığımı yönetimin degilde

    sizlerin biliyor olmasi benim için yeterlidir. Evet bir çoğumuz gibi bende 7 ay sonra bu programi kullandım oynamaktan zevk aldıgım warrior sınıfında

    sadece tek skili benim için kolay hale getiren bu program en azindan gerçek hilekarlara karşı yenileceğini bilmene rağmen en azından mücadele firsati

    verdi büyük resim ise kolaya kaçmak degildi

    Öyle olsaydi bende bir mouse satin alir assasin sınıfı oynar begginer itemlerle beraber 2 party arasindan öldürümeden kaçabilirdim yada cz tek yakaladığım aylarca emek vermiş
    dolu charlari kolayca öldürür ve bir çok şeye kolaydan ulaşırdım ama dediğim gibi zaten amacım zaten kolaya kaçmak değildi.

    Bunu tercih ettiğim için pişmanım,ama beni bu tercihe sürükleyen durumun başında banlanmama sebep olan şey yönetim şeklidir.

    haksiz mücadele ortamini bizlere olağan gibi yaşatanlar sizler değil yönetimdir 608 kişinin oylari ile beraber halen anasayfada duran,minora kisitlaması getirilmesine karar
    verilmiş olmasina rağmen birşey yapılmamış polldur

    Aylarca aramizda gerçek hilekar dedigimiğimiz insanlarin bdwlerde kale savaşlarinda cz de yaptıgı hilelerdir (wall hack,hizli koşma cani az iken town atma vb)

    Bu insanlarin tespit edilemiyor olmaması konusunda yönetime hak veriyorum nikos32 tek başına kaldıgı günden beri bizimle beraber bu oyunu yaşayamıyordu bir çok kez
    hatirladıgım kişisel hayatinda zorluklarda oldugu gibi veya hastanede yattıgı dönemlerde ki gibi hep yalnız kaldık nikos gelecek diye insanlari serverda tutmaya çalıştıgımız
    ve umutlandırdıgımız günlerde oldugu gibi.

    Eğer gerçekten aramizda olabilseydi o da bizim gibi kimin kime haksizlik yaptıgını canli olarak gorurdu ama malesef olamadi.

    İkinci şans konusunda birşey istemiyorum çünkü bu server bu şekilde ilerleyemez bugun bana yarin size olabilir üzgünüm nikos32 ama ilk günden beri oyununda olan insanlari tanımıyorsun.

    Ben artık yorgunum tüm mücadelelerimizi tüm güzel zamanlarimizi anilarimda yaşatmak istiyorum umarım dün yaşanan banlarin karşılıgı gerçekten amacının kolaya kaçmak oldugunu bildigimiz
    gerçek sahtekarlara uygulandıgı günlere bir işaret oldugudur aksi taktirde zaten sonumuz ayni olacaktir kimse üzülmesin.


    Sizlerle son bir kez buluşmak isterim bu akşam Bifrost evetinden sonra moradanda sizleri bekliyorum herkes havai fişeklerini alsın benim için son kez sizleri bir arada gördügüm
    bir an yaşamak en azından emeklerimizin boşa gitmediğinin işareti olacaktir hepinizi çok seviyorum

    TREX

     

    To all Profko Players that I enjoyed playing with,

    We have come to the end of the road for me in this special server that I have been playing since the first day of the Beta.

    I have shared so much happiness and profound sorrow along with great friendships, in the spirit of Knight Online old school’s great challenges.

    I was able to chat with hundreds of people on discord, I was able to participate in their real lives, I am very happy to know all of you.
    I will never forget the fun conversations we had, the deep conversations we had, and our support for each other in our personal problems.

    Loyal people who have always been among us, especially since Professionalko lost its popularity and people left.
    The times we struggled for were much more than just escaping from the stress of work for me. It was a struggle, because we succeeded together with you. I don't care about anything, that's the real pleasure. Making the world around our computers more livable for each other in every corner of the world. It's more pleasing than anything, we accomplished this together, and it is something to be proud of.

    As a person who knows and lived many situations that this server has gone through, there is very little left for me to say, If we want proper and permanent steps to be taken, raise your voice more. It is enough for me that you, not the management, know how much I strive for this.

    Yes, like many of us, I used this program after 7 months, at least this program that made only one skill easy for me in the warrior class that I enjoyed playing. Even though you knew you would be defeated by real cheats, at least you gave the opportunity to fight, and the big picture was not taking the easy way out.

    If it were, I would buy a mouse, play the Assassin class, and escape from 2 parties with begginer items without being killed, or cz the only thing I caught worked for months. I could easily kill full chars and achieve many things easily, but as I said, my goal was not the easy way out.

    I regret that I chose this, but the reason why I was banned at the beginning of the situation that led me to this choice is the management style.

    It is the administration, not you, who make us experience the unfair struggle environment as usual. Together with the votes of 608 people, it has been decided to introduce a minor restriction, which is still on the homepage. It is a poll that has been given but nothing has been done.

    These are the tricks that we call real cheaters among us for months, in cz in castle wars in BDWs (wall hacking, city throwing etc.)

    I agree with the management that these people cannot be detected, nikos32 could not live this game with us since the day he was alone many times. I remember, we were always alone, like in difficulties in his personal life or when he was in the hospital, we tried to keep people on the server in case nikos would come.

    If he could really be among us, he would have seen live, like us, who did injustice to whom, but unfortunately, he could not.

    I don't want anything like a second chance because this server can't progress like this, it may happen to me tomorrow, sorry nikos32 but you don't know people who have been in your game since day one.

    I'm tired now, I want to keep all our struggles and all our good times alive in my memories, I hope the bans that happened yesterday are in return for those we know that the purpose is to take the easy way out. It is a sign of the days when it was applied to real fraudsters, otherwise we will end up the same, no one should be upset.

    I would like to meet you for the last time, I'm waiting for you at the moradan after the Bifrost event, everybody get their fireworks for me it's the last time I saw you all together and live this for a moment will at least be a sign that our efforts are not wasted, I love you all.

     

    • Like 8
  2. buradakiler dedigin sadece farm yapan 2 kisi  pk da yoksunuz oyun arkadasi degilsiniz bu toplulukta,ayrica az düşünseniz zaten empati sonucu bunu actigimi algilarsiniz evet söylediğiniz kişilerle takıldıgım süre icindede  bundan şikayetciydim benim acimdan bir sey degismedi pk yapan insanların rahatsizliklarini dile getiriyorum (farmcilarin degil) ve yarin bakima girecek server bu topicin amaci budur. az objektif bakin direk türk kafasi herşeyi mahalle kavgasina cevirmeyin.

  3. Ben kitleme oranlari diyorum siz bize daha çok güç versinler diyorsunuz,Sanki bu server a 8 kişilik ekip getireceksiniz pk ya mage team cikacaksiniz komik. kendi çıkarınız(farm) için sorun olan bir durumu istismar etmeyin. Su anda akan pk melee üzerine 2 kişinin keyfine gore birşey onermiyorum burada %99 tutan lr lerin her sefereinde el düşüren skillerden bahsediyorum.

  4. Especially mage skill %99 successful this is so annoying  we playing each other we dont play crowd mage teams on server since 8 months.

    Just one mage dominated all melee members,commander priest is always casting failed we try to fight and 3 sec standing  2 sec later again we dont enjoy anymore this situation

    if you have some complain about mages skill or etc pls comments this topic guys !

    we have maintaince soon.

    Best respects.

    @nikos32 @GM_Thanos

    • Like 1
    • Thanks 1
  5. Bilmiyordum başın sağolsun patavatsızlık ettim. @BigHunter hak verirsin ki burası karman çorman halde  anladıgım kadarı ile her clanda gm var su an. benim derdim eski defterler degil sadece su ana bakıyorum serverın ayakta kalmaya çalıştıgı şu günlere yaşadıklarımdan yola çıkarak kendimce anlatmaya çalıştım kimi zaman genel uslübe uydum ki bu yazışmalarda farklı yaklaşım goremedigim içindir. Daha fazla kasmaya gerek yok herkes kendince haklı ortada havada kalan durumlar var vortex gibi sonsuza kadar gider bu iş. Hepimizin az cok işi gücü var kasttettigim o degildi insanlar gittiğinden beri sürekli online olup yeni başlayan insanlara yardım etmeye özen gösteren biri olarak bir çok insanın burada oynamayıp aslında baska servera geçtiğini bir çok yakın arkadaşımdan zaten biliyorum tabiki nasıl ve ne zaman hangi oyun oynayıp oynamayacagınıza karışamam ben evcil hayanımı bile öyle yaklaşmıyorum,sürçü lisan ettiysem kusura bakmayın durum ortada herkes gm herkes hileci herkes mükemmel oyuncu ne kadarı gerçek ne kadar kulaktan dolma bilgilerle kartopu efektine dönüştü hepimiz kişisel olarak güvendiğimiz yakın arkadaş ve kendimizden doğrusunu biliyoruz daha fazla birşey yazmak istemiyorum birbirimizi kırmanın anlamı yok buraya eğlenmeye geliyoruz gününüz güzel geçsin.

    • Like 1
    • Thanks 1
  6. @NotSoBad arkadaşlık olarak görebilirsin doğrudur ama bu server'ın şu anda ki  durumu ile bu gayet böyle gözüküyor bunu değiştiremezsiniz bu sadece benim görüşürüm değil,ayrıca sokulan lafa laf sokarak haklı oldugunu sanma çaban ise yukarı yazdıklarım ile gayet güzel uyuşuyor.

    "Yanlış kişilere laf atıyorsun baya cesaretli laflar" aa kimsin acaba ? bu bana birini hatırlattı ama neyse... sacma bir sebepten banlanırım şimdi kasdja zaten hep aynı olacak bu durum değişen birşey olmaz saf türk egosu bu. bu yönetimde mantıklı ve adil düşünebilen bir tek türk @GM_Thanos ama o da dedigim gibi zekasını kullanıp muhattab olmuyor zaten düzen belli serverın ilk haftasından itibaren el atından raptor +8 satma ile başlayan serüven nice çıkar ve basit ego keyifleri ile halen devam ediyor.

  7.  

    Sıkıntım yok problemde yaşamadım ama söylediğin şey direk bende alter egonda büyük boşluklar oldugunu hissettirdi.konuşmak istedim normal bir soruydu alınma :) bundan sonra yazacaklarımı genel geçerdir ister alın ister alınma.

    Topic açıldıgı andan itibaren herzaman yaptıgınız gibi direk olayın üstünü örtmeye yonelik konu ile alakası olmayan laf kalabalıgına gidiyorsunuz. Kimse soruna bakmıyor gm lerde dahil dandik holding call centerları gibi düz cevaplar veriliyor cogu zaman,ortada adil olmayan bir gidişat var aslında cogu zaman vardı bunu sizler içiniz de biliyorsunuz ama sizi etkilemiyor çünkü size faydası var bunada konformizim denir( güç ve imkanı olan kişiler yada oluşumların yanında olup fayda sağlamak. zararları ise bazı omurgasız davranışları gerektirir.Örnek amipler )O yüzden aktrolllerden bahsettim ne güzel bak bir emirle hepiniz döküldünüz bu servera bu aksam,özgür irade güzel şeydir tavsiye ederim. Ayrıca Bu tamamen türk egosu bunu yabancılar öğreneleri cok oluyor o yüzden bu ülke tamamen bu şekilde yönetiliyor artık.

    Neyse uzun lafın kısası sizleri aramızda hafta içi de online gormek isteriz.(belki satıp gittiğiniz bu servera faydanız dokunur)bu insanlar ellerinden geldiğince bu serverda kalmaya devam edecekler ve kullanıcı sayısını düşük gormek onları da bu serverda oynamayı seven diğer herkes gibi üzüyor.

    @BigHunter'ın da dediği gibi isiyi kesmemize izin verecek kadar insanlarlar taşak geçecek durumdaysanız kimseden saygı beklemeyin olay item degil biz halen bu serverdan  tad almaya çalışıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz az kişide olsak.

    Çok basit Eğer buraya sadece csw için toplanacaksanız bizde sizi başka zahmetten kurtatırız boşuna beklemezsiniz 40 dk kristalin başında cz de falan charınızı afk bırakırsınız hatta saatlerde kimse gelip öldürmez(o gün gelecek ama zaten siz burada olmayacaksınız ) Kimse kusura bakmasın betanın 1.gününden beri oynuyorum cok insan tanıdım cok haksızlıga sahit oldum tespit ettim nice clanların,kullanıcıların kötü yönetim yüzünden burayı terk ettiğine şahit oldum üzüldüm. Bu sadece bir oyun rekabet güzel şeydir bilek hakkı gerektirir ozaman cok daha zevk alırsın ve rakibin tarafından saygı duyulursun.

    Teşekkür ederim @BigHunter ne güzel içimi döktüm başından beri birikmişti 

    Ayrıca alınma kanka ama bir ara profil fotoğragını değiştir şu ana kadar 3 ayrı clandan nargileci kel türk olarak bahsediliyorsun :D

  8. 29 minutes ago, Sky said:

    u can see video of TREX when he vs, Aomiarmaster hit so fast to Trex, skill + r, later hit r + skill + r at same time, same u hp go down so fast, i kill Aomiarmaster but i dont check hits on me, i try check next time

    yea mate i realized my vs is not good this video but other times i fight this guy not skill missed and skip mana potio, i never down %80 hp hp bar always stabil on this guy

    i record speclialy assassin vs assasin

    ah never mind this is uber player

    my topic subject name everyday one uber player asjkdajks

     

×
×
  • Create New...