Jump to content

wogo

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by wogo

  1. 4 hours ago, GM_Thanos said:

    Hatırlamamak, inkar etmek ve yalan söylemek birbirinden çok farklı şeylerdir. İlki insanlık halidir olabilir, ikincisi ve üçüncüsü olgun bir bireye yakışan şeyler değil. Buyrun size ait PM logları:

    ZEMBEREK : azaldý para ya
    MORETHANWORDS : olsun kasarsýn
    ZEMBEREK : gb lacagýn zaman haber ver
    ZEMBEREK : bizde var
    MORETHANWORDS : kaçtan satýyon abi
    ZEMBEREK : bakarýz o hanki
    ZEMBEREK : piyasassýna 

    Gerçekten kimseyi kırmak, üzmek ya da küstürmek peşinde değilim. Elimden geldiğince kibar davranmaya çalışıyorum. Şahsıma ana avrat küfür edenin bile PM'sine cevap veriyorum, sıkıntısına yardımcı oluyorum. Kaldı ki, şahsıma küfür edene sınırsız ban atma yetkim var, kullanmıyorum. Ama bir oyuncumuz küfürle ilgili sıkıntı çektiği zaman kuralları uyguluyorum. Burada anlatmak istediğim şey sizlerin deneyimlerini burada harcadığınız zamanı kendiminkilerinden daha değerli bulduğumdur. Bu gayrete küfürle cevap verilmesi de küfrü edenin henüz yetişmemiş, ham, olmamış karakterde olduğunu gösterir, yani yine benden bir şey eksiltmez.

    Biz de insanız, zaman zaman hata yapabiliyoruz. Komut yazarken dalgınlığımıza gelip hapse atmamız gereken oyuncuyu banlayabiliyoruz; banını açıp özür diliyoruz. Yanlış anladığımız durumlarda "Özür dilerim ben yanlış anlamışım" diyebiliyoruz. Ben bundan hiçbir zaman gocunmadım, kadromuzda da bunu yapmaktan imtina edece kimse yok.

    Drop ve upgrade tamamen şansa bağlı bir durum. Yani biz bir oran belirliyoruz bu oranı server kendi çalışma prensibine göre işliyor. Ayrıca; server açık ve aktif oyun oynandığı esnada dropların değişmesi gibi bir durum söz konusu değil. Sunucuda bunu komut satırına yazsanız bile servera restart atmadan bu değişiklikler aktif olmaz. Tüm konuşmayı okumamakla birlikte burada ne yazık ki bir GM arkadaşımız dropları etkilemek/değiştirmek/kendine göre ayarlamak veya benzeri bir durumla itham ediliyor (Eğer ben yanlış anladıysam buradan sonrasını okumanıza gerek yok). Bakın çok samimiyim; kanıtınız varsa paylaşın inceleyelim ne yapılması gerekiyorsa yapalım. Kanıt yok, şüphe üzerinden bunlar konuşuluyorsa yaptığınız şey kalp kırmaktan günah almaktan öteye gitmez. Çünkü GM karakterleri trade atamaz, party atamaz, moba vuramaz (o bilinen 30k damage burada GM'ler için kapalı), eslantta q'ya basıp hızlı koşamaz, clandan çıkamaz, clana giremez. Bakın yapmamalı demiyorum, yapamaz diyorum çünkü bunların hepsi DB'de kısıtlandı. Mesela Bifrostu human ırkı kırdı diyelim, herhangi bir karus GM karus ırkı için açılmadığı sürece içeri giremez. Sabaha kadar da yazsa o komutu moradona atar. Ultima odasına koşarak giremez, herkes gibi taşla içeri girmesi gerekir. Yani kısaca suistimal edilebilecek her türlü şeyin önünde DB kısıtlamasıyla geçtik zaten. Tekrar söylüyorum; yine de suistimal edildiğini düşünüyorsanız ve kanıtınız varsa lütfen paylaşın, gereğini yapalım isterim.

    👏👏

  2. 23 minutes ago, Bhromka said:

    Güzel kardeşim okuma yeteneklerin açık mı ? Muhtemelen okuduğunu idrak edemediğin için anlayamadığını düşünüyorum. Bak ilk cümlemde ne demişim; "Drop ratein düşüklüğü konusunda hayıflanmakta muhtemelen haklısınız ". Yani sizin drop rateten veryansın etmeniz muhtemelen doğrudur demişim. Yani size hak vermişim değil mi ? Geçen haftanın bir kuyruk acısı da yok tek clan olarak elimizden geleni yaptık son salise siz aldınız yapacak bir şey yok. 

    Yok kardeşim o demek değil,

    Açıklayayım sana;

    TDK'ya Göre Hayıflanmak Nedir?

    Hayıflanma kelimesi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde iki anlamı bulunmaktadır. Hayıflanma kelimesinin Türk Dil Kurumu sözlük anlamı aşağıda belirtilmiştir.

    - Acınmak, üzülmek, yerinmek, esef etmek
    - Kaybedilen bir fırsat için üzülmek

    Şimdi o kadar kelime varken hayıflanmayı seçiyorsun üstüne üstlük haklısınız demiyorsun, muhtemelen haklısınız yani haklı olmaya da bilirsiniz.

    Doğru bir tanedir kardeş grisi yoktur, ya siyahtır ya beyaz, griyi siyah yada beyaz  olarak görmemizi sağlamaya çalışarak buradakileri salak yerine koyma cüretine girişme.

    Böyle yaparak sanki yaranmış gibi yapıp asıl vurgulamak istediğin düşünceyi betimliyorsun lakin vurgulamak istediğin düşünceler iğneleyici, şimdi bir insan paylamayla alakalı herhangi bir bilgiye sahip değil ayrıca kendileri de 2 clan ittifak yapmış, ayrıca aynı cswde ise 5 clanın ittifak yaptığını bilmene rağmen, iki clanın ittifağına ooo çokmuş dedirtirtmeye çalışıp iğnelemeye ve laf sokmaya çalışırsan, ardından garip garip köy yağmalama falan filan diye örnekleme yaparsan belki sen farkında bile olmasan da sahip olduğun şey kuyruk acısıdır.

    İki hafta önce ki sohbetimizi hatırlarsan gayet seviyeli bir şekildeydi, lakin geçen haftaki kaybınız sana oturmuş belli ki sen farkında bile değilken aklını ve duygularını yönetiyor. Okuduğunu anlamayla alakalı ders vereceğine yazdıklarının ne anlama geldiğini öğren.

     

    Kusura bakma arkadaşım bana iyi gelmeyen insana iyi gelemem, içinde art niyet olan adamla da anlaşamam.

    Objektif olarak değerlendirdiğin başka konularda görüşmek üzere..

     

    • Like 1
  3. 14 minutes ago, Bhromka said:

    Drop ratein düşüklüğü konusunda hayıflanmakta muhtemelen haklısınız ancak castle siege warun amacı clanların o kale için birbiri ile savaşmasıdır. Belki siz 70+ kişi olmayıp tek clan olarak kaleye oynarsanız kaleden gelecek gelir sizi doyurabilir. Malum küçük bir köyü 3 filo ile yağmalamaya gelirsen yeterli ganimet çıkmaz ve tayfada isyan başlar.

     

    U're probably right to whine about low drop rate. But the GOAL of CSW; clans have to fight with each other for the castle. Maybe u play with 1 clan and dont play with 70+ ppl for castle that castle can feed u. If u come to pillage a small village with 3 fleet, there won't be enough loot for crew and the crew will revolt.

     

     

     

    Ne dediğin anlaşılmıyor aslan,ne drop alınmışta paylaşılamamış 70 kişi paylaşmışmış, ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun?

    Dandik dundik itemler çıktığı için kimse sallamıyor bile, 2-3 çar sokup öyle kesiyoruz oda drobundan değil maksat aktivite ve isi kesilmiş olsun.

    Bir tane iron neck glass belt iron belt drobu var mı alınan?

    Boş boş muhalefet olmak için yorum yapıyorsun, geçen hafta ki kuyruk acını burada çıkarmaya çalışma, çalışacaksan da sana önerim onun için iskinin kanal açma boruları var yiğidim.

  4. 15 minutes ago, Oxijean said:

    bu şafakta arenada doğuya bak hacı beni göreceksin. Atarız 1-2 vs. Konuyla da çok alakalı, buradaki arkadaşların drop konusunda ağlaması samimi değil. Bunlardan biri oyun dışı alışveriş ile strike almış, diğeri ise chatboxtan dayanaksız sallayarak insanları zan altında bırakacak kadar sığ, konu altında bırakır gideriz diye tehdit edecek kadar da ahmak.

    Gelince pm at kankam,konuyla da alakalı isilion csw droplarında ciddi sorun var czdeki isilionun bu kadar göze gelmemesinin sebebi üst üstte 60 kere kesen birinin olmamasından dolayı 3 haftadır isilion bizim clanda elini vicdanına koy ve söyle chitin shield drobunun dışında bir tane necklace yada belt atmaması sadece şans ile açıklanabilinir mi? Eğer açıklanabiliniyor ve şans deniliyorsa 60 küsür kere kesip tatmin edici bir drop almayan bizleri de bu konuyu tartışmaya açmak zorunda bırakıyor.

     

    Ayrıca cz isilion drobunun csw isilion drobuyla aynı oranda olduğunu düşünmüyorum.

  5. 5 minutes ago, Majesty said:
    1 Offensive Language (racism, family, religion or continuous insults)
    1 day mute
    3 day ban
    Permanent Ban
    2 Inappropriate King or War Commander Notices
    1 day mute
    7 days ban
    Permanent Ban
    3 Staff Impersonation
    Permanent Ban
    4 Communicating with a GM using rude language or spamming messages.
    GM Discretion
    up to and including Permanent Ban
    5 Advertising (i.e. shouting in general chat) Third Party Websites, Tools or Private Servers
    7 days mute
    Permanent Ban
    6 Selling of Knight Cash, Accounts, and all out-of-game transfers
    Warning,
    1 day mute
    Permanent Ban (in all accounts belonging to the seller)
    7 Nation Points Transfer (NPT) or Bug Abuse to gain Nation Points (NP)
    Reduced to 100 NP, 7 day ban
    Reduced to 100 NP, 30 day ban
    Permanent Ban
    8 Payment Fraud
    Permanent Ban
    9 Abusing bugs (including speed/wall glitching) for individual or team advantage
    GM Discretion
    up to and including Permanent Ban
    10 Editing game files (TBL, Objects, Zones)
    Warning
    Permanent Ban
    11 Using 3rd Party Tools (aka bots)
    Permanent Ban
    12 Using Macro tools on PK
    Jail
    Jail
    Permanent Ban
    13 Possession of a Bugged item, Hacked item or Stolen item.
    Temporary ban until all suspicious items and coins are deleted
    14 Requesting another Player's User ID or PW
    Permanent Ban
    15 Interference with users (i.e. spamming trade/party/clan requests, being AFK in event zones)
    Jail
    GM Discretion
    up to and including Permanent Ban
    16 Shared or purchased accounts
    Will receive no Customer Support
    and can lead to Permanent Ban

     

    • Kurallar dahilinde yaptırım uygulanacaktır.
    • Biz bu işi para için yapmıyoruz, tamamiyle gönüllü olarak ve bu sunucuyu sevdiğimiz için burada hizmet ediyoruz.
    • İster 1 KC almış olsun isterse 100.000 KC satın almış olsun illegal aktivitede olan her hesap/karakter banlandı bu zamana kadar. Bunun örneklerini forumda da görebilirsiniz.
    • Artık yönetimi hedef alan ofansif ve drama içeren yorumları bırakmanızı rica ediyorum.

    Yönetimin bu bağlamda kararlılığı ve özverisi için teşekkürler.

    Adaletin keskin bir bıçak olduğunu şahıs, kurum ve topluluğu tanımayacağını içeren bu mesajınız için ayrıca teşekkürler.

    • Thanks 1
  6. Böyle bir hileyi tüm serverın üstüne titrediği bir savaşta gözler önünde yapmış olmaları çok manidar gerekenin yapılacağını umuyorum.

    O kadar insan hakkıyla almaya çalışsın sen gel hileyle diğerlerinin önüne geç diğer oyuncular eşek mi? 400-500 kişinin hakkına girmeye hiç utanmıyor musunuz? 

    Şimdi çok kritik bir durum yönetim ekibi için bu olayda gereken ceza verilmezse, kanaatimce  server hileden hurdadan geçilmeyecek.

    • Like 2
  7. 10 minutes ago, Majesty said:

     

    R ile el düşürülmesinin devam ettiğini bizzat test serverda kontrol ettik.

     

    Videoda izlediğiniz prieste 5 asasin atak veriyor healinin düştüğünü gördünüz mü?

    Benim gözümle gördüğüm denediğim şeyi denedik sorun yok, deyip üstünü kapamaya çalışıyorsunuz.

    Dalga mı geçiyorsunuz?

    Bu patchleri yapan nikos ile bu konuyu konuştuk kendisi diyor ki; Artık hiç bir job priestlerin healini kesemeyecek çok şikayet aldık. :)

  8. 9 minutes ago, Majesty said:

    R ile el düşürülmesinin devam ettiğini bizzat test serverda kontrol ettik. Hatta sürekli oyun içerisinde belirli kişilerden sızlanma içeren PM alıyorum sürekli elinin düştüğüne dair. 

    Arkadaşım video paylaştım elin düşmediğine dair sizde video paylaşır mısınız?

    Tabi ki yazar siz birilerinin dediklerine göre mi ilerliyorsunuz yoksa deneyerek mi anlamadım denediğinizi söylüyorsunuz lakin inandırıcı değil neden?

    Nikos32 ile pmden konuştum dediği şey  ''artık hiç bir job priestin healini kesemeyecek'' dedi.

    Bence bir görüşün tartışın bu konuyu nikos ile.

    @nikos32@Majesty

  9. 11 hours ago, wogo said:

    O kadar çok şey söyleyebilirim ki ama gerek duymuyorum.

    Dikkatle veya dikkatsiz izleyin her şey açık ve net yada kendiniz arenada deneyin teşekkürler.

     

    https://youtu.be/0FWtnOCCglg

    Cevap bekliyorum arkadaşlar.

    Hata yaptığınızı düşünmediğinizi söylediniz, umarım hala öyle düşünmüyorsunuzdur.

    @Majesty@nikos32@GM_Thanos

  10. 32 minutes ago, GM_Thanos said:

    Hata yaptığımızı düşünmüyoruz. Şu durumda olması gerekeni yaptığımızı, gayet de doğru yaptığımızı düşünüyorum. Ayrıca biz buna ağlamak değil, şikayeti dile getirmek diyoruz. Eğer ağlamak diyorsanız, sizinki de aynı gruba dahil.

    Hiçbir serverda 3-5 kişi için düzenleme yapılmaz, burada da yapılmadı. Genel talep, onu geçtim olması gereken buydu öyle oldu. Okçu hem uzaktan vurması, hem hızı, hem mana çekmesi, hem de el düşürmesi üstüne bir de sadece event zamanlarında CZ'de şaşırtıcı şekilde asastan okçuya dönenler sebepleriyle okçular priestlere karşı OP durumdaydı, sadece bu düzenlendi.

    Ayrıca, full item okçu 50 level priesti kesemiyorsa jobu değişsin derim, ya da siz abartmaktan vazgeçin.

    O kadar çok şey söyleyebilirim ki ama gerek duymuyorum.

    Dikkatle veya dikkatsiz izleyin her şey açık ve net yada kendiniz arenada deneyin teşekkürler.

     

    https://youtu.be/0FWtnOCCglg

  11. 1 hour ago, GM_Thanos said:

    Priestlerin eli R ile hâlâ düşüyor. Güncelleme notlarına bakarsanız sadece mage LR ve okçu skilleri için el düşmeme getirildi. Bunun dışında hile olduğunu düşündüğünüz biri veya birileri varsa isimlerini yazın inceleme yapalım.

    denedik arenada 2 asas r atıyordu prieste bir kere bile el düşmedi.

     

    31 minutes ago, Stophia said:

    @wogo delisin.. 1 tane okcu 100 metre den priestin elini düşürüyor, LR yi hiç söylemiyorum bile, laf olsun diye konu açmışsın kuzen

    Aslan boş yapıyorsun. 

    Bu söylediğimi okçu için demiyorum, oyunda en seri skill vurup heal kesen job olan asas için söylüyorum.

    Ayrıca, normalde de kesmesi lazım, oranı bilmem ama bu yapılan serverı warrior serverı yapıyor.

    Açıkça soruyorum, gmlerden falan mele party de oynayanlar mı var, neden server her fırsatta warriora yöneliyor?

    • Thanks 1
  12. 2 hours ago, GM_Thanos said:

    Günaydın.

    Yani? Tam olarak ne demek istiyorsunuz?

    normalde priestin heali combo ile kesiliyor veya lr yiyince failed atar ama burada bu oran %0 insanlar hile ile magenin nova kesmeme priestin heal kesmeme tbl vs kullanıyor ama sizin yapmış olduğunuz son güncellemeyle oyunun kendisi priestlere tbl vermiş oldu.

  13. Herkese Günaydın,

    Son güncellemede eklenmiş olan priestlerin heal düşürme oranı 0 a çekilmiş.

    Hile ile yapılan bir şeyin update olarak eklenmesi çok manidar.

    Düzeltilmesi gerekli.

     

    Morning Everyone,

    Priest's casting failed rate seems %0,normally peoples do that with hack that is so funny.

    It has to be fixed.@nikos32

×
×
  • Create New...