Jump to content

tayyar

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by tayyar

  1. 10 minutes ago, hachirita said:

    yazdığım şeyde nerde damagela ilgili bir şey söylediğimi gördün? ne anlatıyon aga? bunlar galiba bot gibi yazılan her şeyi damage'a çevirip bi şeyler anlatmaya çalışıyor. ;D

    talia kaldırılacaksa herkesten kaldırılsın dedim. paper setle cz çıkıyosan 1k 1kda 3k 3kda yersin yani. ;D

    600 defle kral olmaya çalısıyolar bunlar :P warirorlerle kafa kafaya giremiyolarmış peh :P

  2. 2 hours ago, ThomasFuckingShelby said:

    Db malice dd yokken tek atıyorsunuz neredeyse r+spike.Arkadaş 72 lr staffı baz almış bu problem yaratmaz zaten serverda toplam 10 lr mage var. Diğer skillerin kit oranı aynı kalacak.Damageler eskiye göre daha dengeli fakat update gelmesi lazım rol roc> flame lr ice poison rol roce upgrade edilmeli ve fr imirler 15 damage yerine orjinale çekilip mageye özel olursa hem senin rolün rocun değerli olacak hem de elemental ring yapacaksın.Bu yazdığım update olarak gelirse herkesin damagesi bi tık artacak, itemler değer kaybetmeyecek pazar çeşitliliği vs de artmış olacak 

    Magelerde 10 gb ye full item yapacak dimi mage charın hiç bir masrafı yok sw de

  3. 3 hours ago, ThomasFuckingShelby said:

    Hocam 72 cap magenin en güçlü olduğu captir,83 mage bile 72 staff + 60 70 kullanır aklında olsun.72 staff max 450 vuruyor ki normalde 72 magenin vssi asas ve wariorla kafa kafaya gider fakat burada mageyle hiçbir wariorun canını veya asasın canını 1v1 de %70 altına indiremezsin bunda hemfikiriz.Adam sana diyor ki lr erenion 7 takıp 255 mi ile 500 vuruyorum bu damage wariora 450,asasa 425 olarak yansır.Ancak imir ve fr orjinale çekilirse belki 600ü 700ü görür yine de 1v1de mage hiçbir jobu kesemez burada.Senin damagene gelirsek ben dd kafalık kullanmıyorum ve ortalama asas bana 1400-1700 arası spike vuruyor gayet de yüksek damageler bunlar.Adam yine demiş ben 1v1 de kesmek istemiyorum sadece staff az vuruyor oyunda hiçbir işlevim yok diyor.Warior damageye de gelelim ortalama warior bana m5 olduğu halde 750-950 vuruyor bu da fazla ama ses çıkarmıyoruz.Kimse kimseye tek atmasın diyorsun ama 5.5k hp mageyi bi zahmet 2 skille kesme 

    Hangi magenin stafı 400 vuruyor? ben hic öle bir damage yemiyorum warrioruz char ile bizdemi sorun var? ortalama her mage 500-600 arası net skill bide yanında 50-100 arası vuruyor toplamda 550-650 arası yani  ve hala aglıyorsunuz cok garip. 83 lwl olayına değinmişin zaten şuan mageler 83 lwl berserker warior gibi alan vuruyor bide üstüne 550-650 arası staf vuruyor. ÇOK KOMİKSİNİ CİDDEN. Ayrıca kaç defensiniz varda warirorun sana 750-950 arası vurmasına çok diyosun?

  4. 55 minutes ago, Majesty said:

    Server açıldığından beri 538 kişi banlanmış, illegal aktiviteden dolayı banlanmış. Şu an sunucuda bahettiğin k*xp veya b0t ile oyun oynayan hiç kimse bulunmamakta. Ama sana uyarım, yaptığın yorumlara dikkat etmen konusunda. Bizim desteklediğimiz nokta açık ve net belli. 

    "Şu an sunucuda bahettiğin k*xp veya b0t ile oyun oynayan hiç kimse bulunmamakta." Bu yorumuna katılmıyorum. Bunu inanarak söylediğinide düşünmüyorum. ( Tabi bu benim kendi görüşüm. Görüşlerimize saygımız vardır sanırım.)

  5. 5 hours ago, TheLastPUNCH said:

    Leg/scream ideal değil.. Kaç kere cc almam gerek kaçmak için bilmiyorum. Tüm asaslar bu dertten muzdarip. Konuyla ilgili anket açılabilir. Ftler konusunda da yanılmıyorum girin bakın herkes sağa sola koşuyor pazarcı hepsi. Afk kalmiyim de hapse gitmiyim derdinde. 1 kere czde görmediğimiz adamları ft de görüyoruz clanca. 

    tabi tabi sen istiyorsun asas ucacak kacacak scream leg cut hic yemicem bırak bu ayakları 

  6. Daha önceki serverlarınızdan birinde ban yemiştim. Fakat betaya girebildiğim için bu serverda oynayabileceğimi düşünmüştüm. Fakat bugün denediğimde girmeyi blocklu olduğumu gördüm. Arkadaşlarım ile beraber keyifli bir şekilde zaman geçirebilmemiz için bloğumun kaldırılmasını istiyorum. Şimdiden yardımlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

    @GM_Thanos @Majesty @nikos32

×
×
  • Create New...