Jump to content

VoaG

Premium Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by VoaG

  1. 2 hours ago, Bhromka said:

    "Fan Art" kanalının açıklaması "Creative minds can display their work here starting with images and ending with videos" bu şekildedir. Takdir edersiniz ki bu açıklamadan buna dikkat etmemiz gerektiği anlaşılmamaktadır. Başka serverda eşit itemlarla yapılmış olan bir vs eventın videosunu paylaşmamız o serverın değil clanımızın tanıtımızı yapmaktadır. Bu şekilde bir hassasiyetinizin olduğuna ilişkin kanalların açıklamasına ekleme yapabilirseniz bizler de dikkatli olabiliriz.

    Keza aslında atmış olduğum video 

    bu konunun altında batuhanyılmaz tarafından paylaşılan videoyaya binaen eşit itemlar altında atılan vsde ne olacağını gösteren bir videoydu. O topic altına x sunucusunda çekilmiş ve kendisine ait olmayan videodan sonra yorum yapmanıza rağmen ilgili videoyu bu şekilde gizlemediğiniz için teamül olarak da dikkat etmemi gerektiren bir husus olmadığını düşündüm. Lütfen sizler de tarafsız bir şekilde moderatörlük görevinizi ifa ederken bu konularda daha dikkatli olunuz @Majesty. Teşekkürler.

    Forumda füze emojisi olmadığı için mecbur link bırakıyorum.

    https://www.hizliresim.com/k8gtogu

    • Haha 1
    • Ban 1
  2. 53 minutes ago, Stophia said:

    Video daki kadro asıl kadromuz değil gecenin 3 ünde online olan oyuncularla  kurulan biforst bi partysi , ayrıca o video daki ithamlarıda ananızın amına kadar iade ediyorum, bu aksam forum da o kadar yazdık anlaşmalı tam kadro vs diye 30 tane pm attım cevap yok, madem bu kadar adamsınız niye gelmediniz? hayal kurmaya devam edin siz, korkak oç ları

     

    Biz 40 gündür farklı serverda mı oynuyoruz ? Cz de aklınıza gelebilecek her köşede , darda veya genişte , kale içinde , kale dışında kesmedik mi sizi , daha ne istiyorsunuz ? Bu akşam dara çağırdık gelmediniz diyorsun , ctc esnasında darda towna düşen kimdi ? Yok oyum eksik , yok buyum fazla , hala yığınla bahane , yeter da bizimkiside can , her akşam sizin gönlünüzü eylemeye mi uğraşacağız.

  3. TheLegendary clanına cc priest alınacaktır. Ayrıntıları görüşmek için oyun içinden THESIRJHON , Bhromka , ThellWhoIsNexTll veya TheBiladerrr'e ulaşabilirsiniz.

     

    We are looking for cc priest for TheLegendary clan. You can contact with THESIRJHON , Bhromka , ThellWhoIsNexTll or TheBiladerrr in game.

    • Like 2
  4. 46 minutes ago, NotSoBad said:

    haahahahahahah tokatı yiyip serverı bıraktığın günü hatırlıyorum :D:D 

    1 party aldım demedim ben. ne sayıklıyorsun olum sen kafan mı iyi cidden asdgfashjjkdka her boka ağlıyorsunuz. tek becerdiğiniz geçen db de 1 e basıp alan açıp np kasmaktı. sadece o kadarsın. onun dışında her şekil tokatı yedin senden kastığım PK stonelerin ksci hala duruyor sen ne anlatıyorsun ahhaahahah oyunda bir ektin yok. klan olarak bir halt yapmamışsın adın yok şanın yok gelmiş burada laf atıyor bana ahahahahahah

    cz ye aktif olarak çıktığımda moradona geçip merchant kuruyordunuz koçum unutmadık o günleri :)))))))) 

    csw farklı bir olay diye anlatmaya çalışıyorum ama sende onu anlayacak kapasite olmadığı için yormayacağım kendimi evlat. hadi kaybol ya. beceremediğiniz her bok için gelip burada öneri açmak yerine kendinizi geliştirin insan ilişkinizi geliştirin. kısaca AĞLAMA :) 

    İnsan ilişkilerinizi geliştirin demişsin de kusura bakma bizim boğazımız o kadar geniş değil.

×
×
  • Create New...