Jump to content

ThamosJefferson

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Everything posted by ThamosJefferson

  1. Hayda şimdi sana bu clandaki insanlarla tek tek kaç yıldır tanıştığımı mı kanıtlayayım kanka manyak olursun bak girme böyle konulara, bi benden küfür yemedin bence bu onuru taşımaya devam et
  2. Konuyla alakası olmayan adamlara sövüyodun insan gibi uyarınca da yalvarıyon ayakları çekiyodun olmamış konular üzerinden algı yapıyodun şimdi mi aklına geldi efendilik falan. O açılan konu üzerinden strike yediğin zaman daha çok taşak geçicem seninle merak etme. Gizli kapaklı sövmeye devam et sen algıcı çocuk. Edit: Ayrıca ben sana daha hiç aile bireylerini kapsayacak küfürler etmedim, konuyu genelleme yani boşuna. Ben sana sadece götveren dedim bunda da bence haklıyım.
  3. Ağlayacaksan oynamayalım ? Sabah küfürleri forumdan yağdırırken böyle değildin, şimdi niye mazlumu oynuyosun?
  4. Algı yapma algı tehtit falan yok ortada ben sana sadece bu serverdan gitmeni temenni ettiğimi dile getirdim.
  5. Senden ne istediğimi açıkça yazayım mı hileci BU SERVERDAN EN KISA SÜREDE DEFOLUP GİTMEN. Gidersen rahat bırakcaz söz
  6. It's funny that you don't understand, but the man you defend got banned for 1 day because he attacked from afar the other day. Then Nikos looked and saw that he was cheating that he was banned for 1 day. I hope it gets banned completely soon. you can have a look here
  7. Bak hala algı peşindesin çocuk adam Nikos beyde nikos bey. Ben seni banlatırım derken zaten farklı yollardan bahsetmiyorum, uğraşıp video alıp normal olmayan bir çok şeyini kayıtlarıyla atmaktan bahsediyorum yani hemen algılara soyunup burda kelime yapma. Yine söylüyorum bence beni kendine düşman etme tekrar söylüyorum ve ekliyorum oyun içinde yapılmaması gereken 3 5 kusurlu haraketin hepsini yapıyosunn KAŞINMA
  8. Algılardan bıkmadın dimi Lütfen bunları karıştırma demişim asdhashasd sen var ya iflah olmaz bi yalancısın. Kardeş ben bu oyuna dün başlamadım, senin gibi götverenlerin de hile kullandığını inan ki bilgisayarına bakmadan anlayabiliyorum. O yüzden algılardan kaçınmanı tavsiye ederim, eğer uğraşırsam seni şu oyundan banlatmam kanıtlarıyla beraber 3 gün sürmez o yüzden beni kendine düşman etmemeni tavsiye ederim. Sana dostane yaklaştığım zamanlarda oldu ama senin kanında bi bozukluk var onu anlayabiliyorum. He eğer düşmanlık edecek beni bulduysan hodri meydan ama sende o göt yok kardeş. SEN KENDİN NEYİ KULLANDIĞINI, O OYUNCULUK ADI ALTINDA KULLANDIKLARININ HEPSİNİN 3.party YAZILIMLAR OLDUĞUNU BENDEN ÇOK DAHA İYİ BİLİYOSUN. İŞTE O YÜZDEN BENCE FAZLA KAŞINMA.
  9. Konuyla alakası olmayan insanlar hakkında konuşmalarına dikkat etmeni tavsiye ederim, konu onlardan bağımsız 3 kişi arasında geçiyor. Sana hiç küfür etmedim ama bunun için benden küfür yersin benden demesi. Ben sana delikanlı gibi teklif yaptım, karı gibi kıvırtma burda az delikanlı ol karşıma çık yada çıkamıyosan konuyla alakası olmayan insanlar hakkında az insan olup edepli konuş. Bu son yazdığını ya düzgün bi dille yaz yada en azından bu konuda delikanlı olup seni sikine dahi takmayan insanları polemiklerinin içine çekme yazdığını sil. Konu olması gerekenin dışına çıkmasın. Az onurun gururun varsa yaparsın.
  10. Benim macro işlerine ihtiyacım yok ama görüyorum ki sende de benim karşıma çıkacak göt yok hadii devam YAZILIM MACRO PEDAL YADA TBL Mİ her ne isen. Şimdi sana tek tavsiyem sakın bir daha bu forum konularında beni ve benim üyesi olduğum clanın her hangi bir oyuncusunu vs den de anlamıyo diye yaftalama. hee yaftalacaksan teklif senin götün yiyene kadar açık, çık karşıma oyunu bırakma iddialı vs atalım. Ama herkesin gördüğü gibi sende o göt yok kardeş.
  11. I see here those who defended a player who was banned for 1 day due to a remote attack two days ago. Cheaters like LEZSEK will continue to be in the game as long as you react to the one who reveals the crime, not the guilty one. In addition, why someone whose purpose was not npt kills the one who is constantly reprimanded, not the one who rez. Isn't the other priest karus?
  12. olum herkes sen mi macroyu açsın benim sana teklifim açık ama sen aptalsın anlamıyosun. video açık oynıcaz eller görünecek, sana söz tek elle oynıcam bakalım 2 elinle sen neler yapabileceksin
  13. ahahahaa güzel bi hayal dünyan var kendini tatmin etmeye devam et yiğidim, götün yemiyosa götüm yemedi de bileyim kelime oyunu yapma boşuna herkes şahit işte burda, teklif açık götün yerse buyur gel yemiyosa iftiraya girişme hadi macro pedal yazılım devam et böyle kolsuzzzzz.
  14. hahahaha Bu durum böyle yaşanmadıysa cümle alem üstünden geçsin mi? Sen var ya gerçekten onuru olmayan bir gavatsın Ben sana bu dediğin cümlelerin bir tanesini kurmadım ama seninle insan gibi etmeye çalıştığım muhabbetleri çarpıtarak yazarsan anca kendini tatmin edersin Eşit iteme gerek yok çağrım açıktır, okçuya iki üç item koycam sen kendi charınla gelcen ve ben senin eline 2 kere verdiğim gibi yine vercem. HİLESİZ HURDASIZ PEDALSIZ YAZILIMSIZ.
  15. Ben okçuyu da warrioru da elimle oynuyorum okçuya 2 3 item koyayım delikanlıysan videolu kanıtlı kayıtlı vs atalım ellerimiz görünsün videoda kaybeden oyunu bırakasın? Sana forumda herkesin önünde açık çağrımdır, celeron işlemcili bilgisayarın müsade etmiyordur muhtemelen ama edecekse gel buyur. Pedalını macronu hileni kullanmadan bakalım ne kadar delikanlısın He ayrıca warriora göğüslük çıkaracak kadar delikanlıysan okçuyla oynarken neden kaçacak delik arıyodun 2 kere incittim gururunu hilene macrona rağmen o yüzden mi yoksa?
  16. Benimle 5 kere vs ye durup 2 tanesinde kesilip 3 tanesinden kaçtıktan sonra bunları söylemen komikmiş. Sonra adı okçuyla vs mi olur oluyo Bu oyun tarihinde çok örnekleri var okçuyla vs atan asas ve warriorların ama sende o yetenek olmadığı için köşelerde göz yaşlarını siliyodun. Sana oyun içinde anana sövenlerin aksine insan gibi yaklaşmaya çalıştım ama en az 10 kere sana insan muamelesi yapılmayacağını kanıtladın. Şimdi kalkıp burda bir iki kişi üzerinden içinde 25 farklı bireyin olduğu clanı yaftalayarak haklı çıkmaya çalışıyosan boşa çaba harcama. He bide benim bilgisayarım celeron işlemcili oyuna bile zor giriyorum derken, oyundan kazandığın 1000-2000 tlyle ''paranız yoksa ben vereyim'' gibi laflar etme. Git önce kendine iyi işlemcili bi pc ve sonra da bi kol satın al. Aksi taktirde muhtemelen 2 hafta içinde farklı videolara meze olup ban yiyeceksin, bunu sen bizden çok daha iyi biliyosun.
  17. This friend was famous for his attacks from long distances in the game, although I reported this to the authorities many times, they said that there was a screen bug and continued the game without anything. Two days ago, he finally got the punishment he deserved, but it seems that he didn't learn from it. We request that this and similar cheaters be banned from the game.
  18. Şimdi gelelim olayın biraz gerçek tarafına, hile değilim yok bu bilgisayarla oynuyorum gibi acındırmalar seni olduğun durumdan daha küçük duruma düşürür ve burdaki kimseyi de bağlamaz.. Ama konunun asıl noktasına gelirsek, senin ve yancılarının burda adlandırdığı gibi bu durumun ekran bugu gibi basit bi açıklaması olsa ve sen dediğin gibi o an atack yaptığın kişinin tam arkasında olsan 32. saniyede kuleden damage yemen gerekirdi ama ne hikmetse sen damageyi 34. saniyede Raspberry kulenin dibine geldiğinde yemeye başlıyorsun. Yani belki aklın yeterince yetmez diye şöyle anlatayım arada olması gerekenden fazla mesafe farkı olmasa senin kuleye 34. saniyede ölmüş olman gerekirdi ama sen ölmen gereken saniyede ilk damageyi yiyosun. Sen ve senin gibiler gelip 3 iq su ile bizim aklımızla dalga geçemez, sende çok iyi biliyosun ki hile kullanama rağmen kolsuzsun. Haksız rekabet ortamını yaratmadığın her senaryoda bir şey yapamayacağını sen bizden çok daha iyi biliyosun. İlk strike yediğin gün o charın üzerindeki itemleri kaçırıp X bir kişiye satacağını da hepimiz biliyoruz. Umarım bu son dediğim süreç sen ve senin gibiler için hızlı gerçekleşir ve oyun pislikten biraz olsun arınmış olur. Edit: 32. saniyede kuleden yemen gereken damageyi 34 te yemişsin diyerek fazla iyimser davranmışım. Tekrar kontrol ettiğimde 32. saniyede yemen gereken damageyi 36. saniyede yemeye başlıyorsun. Yani kısacası charını boşalt yavaştan, bugün olmasa yarın şutlanacaksın.
  19. Bu durum sadece ekran buguyla açıklanamayacak kadar yaygın server içinde ve bu durumdan bir önceki serverda ban yemiş aynı adamların aynı şeyleri yaparak hala bu serverda barınabiliyor olması bana gelmediği gibi bir çok oyuncuya da normal gelmiyor. LEZSEK denen hileci arkadaşı bir GM zaman harcayıp pk anında izlese zaten oyunda bu kadar barınamayacaktı. Bu gibi durumlar video alındığı halde ekran bugu denilip çoğu zaman geçiştirilsede oyunu yıllardır oynayan biz ve bizim gibi herkes olayın böyle olmadığını çok iyi görebiliyor. Gereğinin yapılacağına inanıyor, herkesi adil bir oyuna davet ediyoruz.
  20. I ask you only one question, Mr. Nicos. If the castle was left to a clan, not us, in the last second war, would everything be normal? We took the goal with the last hit when everyone was attacking. There is nothing here to create doubt. Your aim is not to find a solution, but to take away a well-deserved gain through illegitimate and misdirection. Your offer will take its place as the funniest event in the history of the game. Give me the castle and I'll lift the ban. Do you own the server or are you just a party?
  21. The ban given without any fault is illegal. In addition, another issue that is outside the rule is the banning of a player who is not in the game during wartime, and it is a completely malicious decision. As a team, we have not been in any extraordinary process, and the ban on a player who was not in the game at the time of the war shows us that this was a completely greedy decision. We are waiting for you to provide justice and explain how right it is to be banned from the same subject even though one of the two separate players is not in the game at the time of war. @nikos32
×
×
  • Create New...