Jump to content

xARROWx

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by xARROWx

  1. Adama, Hassssiriye lan oradan derler bebeğim. Sw de olmamalarının sebebi acaba Meşhurrr bir yeni sw'nin açılmış olması olabilir mi? Hatta sadece ADALET Clanı değil oyunda ciddi bir user azalması var. Bunların tamamı ismini (reklam olur gerekçesi ile) söyleyemeyeceğim sw'ye geçti. Bunu görememek için de ''imzandaki'' Aşık VEYSEL gibi olmak gerekir! Yok Nikos ve GM'ler gelince gittiler vs bırak bu işleri ya :D.  

  2. 54 minutes ago, TRY2KİLLM3 said:

    Deru slotunda sanal makina ile charlara makro yazdırtan bir zavallısın şuan bahsettiğin şeyleri bire bir sende yapıyorsun nitekim geçmişte forum konularına alındın ve yan slottan mob çekilince yan mobun ismi deru olmayınca oto z de ki moba vurmayan GÖRSEL MAKRO kullanan birisin. W+sol clickden tut sanal makina için soach sistemi kırmadan tüm çakallıklar sende yargılanacaksın diyip bu videoyla sonlandırıyorum

     

     

    Olm sen hiç konuşma ya. 50 kere anlattım kıt kafan algılayamıyor. ''Haklı yere ban yiyen'' diye ibare kullandım. Hala papağan gibi aynı şeyleri geveleyip konuşuyorsun. Şuanda kurulu olan charlarımın bütün makro kayıtlarını videolu şekilde GM e atıp onaylattım. İtirazın varsa de get GM'e söyle. Tekrar yaylan!!

  3. 52 minutes ago, yetkn14 said:

    dostum şakir ben çarımın ustundekı ıtemlerı bosaltmadım yan çarım bp ye aktardım itemlerimi... slotu senden almak için zaten alıyodum orası ayrı konu ama işimi garantiye aldım bp karakterime aktardım itemlerimi, şimdi slotu hiç alamıyorsun benden.. ya sen ne kadar dengesiz insansın itemleri bosaltmıs diyorsun.. itemleri bosaltsam ne olcak ban yedigin zaman itemlerin gene gidecek yan çardan ne akdar beyınsız bir herifsin sen benim hakkımda konu acma bilader.. 

    Sen bu oyunu oynama ya:D yan chardan gidecekmiş gerçekten birşey bildiğin yok :)) Sünger gibi pot yedikten sonra bende alırım olm slotu senden :) Bilgisayara bağlanı falan bırak. Şu makroyu at youtube'da görelim hadi bekliyoruz. Konunun dışına çıkma. At videoyu ispatla hadi bekliyoruz..

  4. Eğer gerçekten ''Mause Makro kullanıyorum'' dediği doğruysa, videonun herhangi bir yerinde mob ona vurmadan da pot basması gerekir. Ya da karakter moba vurmadan (mobun doğmasını beklerken de) pot basması gerekir. Mause makrolar çeşitli kombinasyonlarda aralarına zaman (delay) atanıp işlevini sürekli olarak ayarlandığı şekilde ve zaman kaybı olmaksızın tekrar eden ''masum'' programlardır. Videodan da net bir şekilde anlaşılacağı üzere can hep aynı yere gelince HP potu basıyor. Ve kayda alınan süreç boyunca da hiçbir pot basma aralıkları birbiri ile tutmuyor. Tutan tek şey canın hep aynı bölgeye  düşünce basılıyor olması :) Hiçbir ''mause'' yada ''klavye'' makroda can ve mana potunun her seferinde farklı zamanlarda basılabilmesi ve bunun kusursuz HP düşüşünde yapılabilmesi mümkün değil...

    Arkadaş charının üzerindeki itemleri bile boşaltmış :) Bakınız bu bir suçluluk psikolojisidir. ''Char gitsin itemleri kurtaralım'' demenin reçetesidir.

    Biz iddiamızı ispata muktedir olduk. Müddei de müdafaasını ispat ile mükelleftir... Bekliyoruz....

  5. 1 hour ago, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Lütfen kanıtlarınızla birlikte "Hile Bildirimi" bölümüne konu açınız.

    Merak etmeyin. Tüm delilleri ile sunacağım. Ayriyetten konunun açılmasındaki sebep de video aldığımı ve yarın foruma atacağımı söyleyince sözde benden önce davranarak arkadaşın açması olmuş oldu. Benim delilli ispatlayacaklarımı örtpas etmesi için bir an önce çamur atması gerekiyordu ve attı. O SS de 5-6 gün öncesine ait. Yahu bana söyleyin; Bu server'da Raptor ile 70 skili vurdurarak (seri seri 400mp gitmesi demek bu) sürekli HP ve MP potu bastırarak kim afk farm yapar? Bunun getirisi kadar götürüsü olur :) Kaldi ki bütün potları kusursuz bir şekilde basması da cabası. Slota giriyorum HP'yi aynı yerde basıyor. Slottan çıkıyorum yine aynı yerde basıyor? Bahsettiğiniz bölüme konu açılacaktır...

    1 hour ago, Enes said:

    Slota mob çekmek serbest sanırım. Bunu öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkür ederim.

    Yasak yada değil. İstediğin kadar mob çekebilirsin. 12 saat evimde / 12 saat iş yerinde sürekli bilgisayar başındayım ve kontrol ediyorum bunu da iyi biliyorsun. Benimle ne kadar uğraşırsanız onun en az 3 ile çarpım karşılığını göreceksiniz. Gerekirse USKO'daki 2 parti sistemi kapatır o slotların her birine 5'er Char Atacker sokarım. O zaman değil mob, mob slotunu da çeksen yatıramazsın bebiş :) 

  6. Sizin (''WhyRuning'' ve ''YETKING'' karakterlerinin) bariz şekilde resim taratan makro kullandığını videolu şekilde ispatlayıp siteye koyacağım. Videolarını aldım ve tüm delilleriyle hazır. +8 +7 Raptor ile 2 slotta'da 12 saatten fazla süredir mana ve can potu kaçırmadan nasıl bir makro kullandığınızı çok merak ediyorum.  Can potunu hep aynı hp düşüşünde ve birbirinden çok farklı zamanlarda bastığınız bariz şekilde belli. Bu konu hakkında @nikos32 çok hassas olduğunu biliyoruz. Yönetim kadrosundan da gerekli yaptırımların yapılmasını bekleyeceğiz...

  7. 6 minutes ago, TRY2KİLLM3 said:

    Sen şizofrensin forumda alalade bir şekilde ban list belliyken bile kurduğun cümle banlarım kalktı hepsi demen bile komedi. Herşeyi geçtim professionalko'da şuan forumda kullandığın ismi taratınca BANNED yazısı çıkıyor PERMA banlısın hala daha suratıma baka baka laga luga sistem videosu diyorsun. Bari gözle görünen şeyler hakkında yalan söyleme 3 gramlık beyninle burada benimle polemiğe girme gözüne soka soka şu resmi atıyorum. Sana laf anlatamayacam yalan hat safhada sözlerimi Mevlananın şu güzel sözüyle bitiriyorum " Cahille sohbet etmek zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline "

     

    38 2.gif DaggeR 2022-07-13 19:14:00
    39 1.gif ARROW 2022-07-13 19:00:00
    40 1.gif NFK 2022-07-13 19:00:00
    41 1.gif xARROWx 2022-07-13 19:00:00
    42 1.gif xSAKATx 2022-07-13 19:00:00
    43 2.gif KuSuR 2022-07-13 17:30:00
    44 2.gif KaiRa 2022-07-13 17:28:00
    45 2.gif MaFiA 2022-07-13 17:28:00
    46 2.gif NoTe 2022-07-13 17:28:00
    47 2.gif CeKBeNi 2022-07-13 17:28:00
    48 2.gif MaHLuK 2022-07-13 17:27:00
    49 2.gif KaRPuZCu 2022-07-13 17:27:00
    50 2.gif RoZeLYa 2022-07-13 17:27:00

     

    Ya olm mal mısın sen ya? Yazdığımı anlayarak okuyamıyor musun? ''Haklı yere atılan ban'' diye bir ibare kullandım değil mi? O char'lar haklı yere ban atılan char'lar. Ve sebebinin de bilgim dışında olduğunu söyledim. Ama xHARBISAKATx ve Asus nickli karakterlerimin banı haksız yere atılmıştı ve açıldı. Şimdi bende onların SS'ini alır at gözlüğü kılıflı başının önüne tutayım mı? Yazdıklarımı anlamadan boş boş konuşuyorsun. Aklımın sadakasını külfetin kaldırmaz ki vereyim! 

  8. 1 minute ago, TRY2KİLLM3 said:

    Sen bu attığın yalanlarınla anca "ham" diye nitelendirilen iki günlük oyuncuları kandırırsın güzel kardeşim ben bu oyuna yıllarımı verdim. Sanal cihaz kurulmuş charlara fakat bildiğim kadarıyla bu serverda sanal bilgisayarlara hata atıyor. Yani demem o ki soach.exe' yi geçmek için "İLLEGAL" durumlara başvurulmuş. İkimizde burdayız yüz yüze bakıyoruz ikimizde ne yaptığını çok ama çooook iyi biliyoruz. Ayriyetten razer makro setinle GÖRÜNTÜ MAKROSU KURAMAZSIN. Arkadaşın attığı videoda birebir bir şekilde yan mobdan canavar kesiliyor fakat görüntü makrosu olduğundan dolayı çekilen mobun ismi farklı olduğu için dalmıyor char... Yani güzel kardeşim git kumda oyna ben bu oyuna senelerimi verdim legali illegali ayırt edebilecek derecede birikimim daha senin aklına hayaline gelmeyecek kadar oyun bugları ve dahası var. Şimdi git o yalanlarını oyuna 2 gün önce başlamış yetmelere anlat..

    ooo hooo ooo. Sen 2 haftaki konuda kalmışsın canikom :) Haklı yere atılan banda yasak makroların listesinden bilgim olmadığını yazmıştım zaten. Hem bilgim olsa makro ismini salak gibi yorumda müdafaa olarak vermezdim değil mi? :) Haksız yere atılan char'larımın banı bile açıldı sen ne konuşuyorsun :) Sen bu oyuna yıllarını da versen üstüne birşey koyamamışsın aşkito :) İptidai kalmışsın! Şuan tüm char'larım legaldir. İsteyene her türlü delil resim ıvır zıvır atabilirim. Bak odamın Vlog'unu da çekebilirim o zaman bunları konuşabilecek misin acep? İstesem her slota 1 parti adam da koyabilirim. Sanal ıvır zıvır dersen sistemlerin resmini yüklerim ama kocamannnnn özür dilemen gerekir bebişko yaylan şimdi!

  9. 8 hours ago, TRY2KİLLM3 said:

    Nitekim arkadaşlar neticeyi anlayıp full +1 takılı 7 red setli karakterlerinin itemlerini aktarmaya başladılar xTHORx nickli arkadaş karakter üstü boşaltmış yine önce xHARBİSAKATx nickini kullanıyordu ardına xSERDENGECTIx olan nickini xTHORx'e çevirdi şimdi yine yan karakterlerine item aktardı. 

    https://www.hizliresim.com/z0plhwj

    Arkadaşlar sanki dediklerimizi söylediklerimizi onaylarcasına hareketler sergiliyor. Kendileri bile farkında olayın çünkü açık açık w+sol click ile makrolarına visual bug yazdırttıklarını ve bu bugun ortaya çıkacağının hepsi farkında zaten... Çoğunun gb satıcısı olduğuna kadar eminim çünkü arkadaşın

     https://www.hizliresim.com/n48bs9q

    görüldüğü üzere üst üste tüm farm charları ban yemiş durumda. Çünkü forumda bu arkadaş için şöyle bir konu açıldı: 
     

     

    Açık açık bir durum kullanımıyla karakterin manası dolması için c' ye bastırıp oturtarak çiftlik attıran bir arkadaş, ve nasıl olacağı max müşteri sayısı 2 için bu arkadaş kendi karakteriyle birlikte toplamde 7-8 karakterini anda LFC'deki apostle, delostaki Wratch gibi çok farklı arazi karakterlerini yerleştirip hatta maradonda anvilin yanında hep pazar standı xSAKATx karakteriyle onun 1000 üzerinde otobüs satıyordu 190k'dan  😀aynı anda çiftlik karakterleriyle çiftlik attırıyordu. Bu kadar gb ile hazırlıkları içinde olmak herkesin az çok ne olacağı tahmin edebiliyordur 🙂, ki upgrade eden arkadaşlar çok iyi bilirvilin yanında sürekli bu arkadaşın olduğu... Fazla söze gerek bunlar sadece bu oyunu hakkında bilgili ve onun dışında herkesin salak olduğunu zanneden 5 ıq küçük zekalı arkadaşlar.

    Pkda aladade 10 - 12 kişide kişi sayısı 10 kişidir. Serverin ailesinden olsun LE GENDARY klanından kaç defa dayak olsun onun sayısı sayılır, ki siz bu kişi bir kez bir kasabaya düşürülemediniz. Madem bizleri sizin adınıza yetiştirdiniz. Sağdan soldan servere yeni başlayan tam oturmamış birkaç kişiyle gösterseydiniz o adamlara dişiniz mi? Sizin erkekliğiniz anca çiftçiyi kesmete anca yeni başlayan birkaç grubu kesmekle olur. Adamlar serverde kesebilecek kapasitede klanlar için mage bastılar.

    Hem yasal olmayan makroyla yazılmış görsel bugu küfrü savunur gibi hepsi savunmakta hemde kullanmıyoruz bu arkadaşlar. Hala daha foruma o bana küfür etti bu bana küfür etti Derweiher küfür diye konu açmaktan utanmıyor sıkılmıyorlar. Artık gözlerimize kadar bu bugu soktular uzaklardan herkesin içinde iniş atmalar, uzaklardan vurmalar, bodyblock dahi girmeden mageye vurmalar. Gm ekibi bir durak demenin geldiği yerde, herkes tarafından algılanan herkes tarafından ziyaret edileceksin w+sol ile ilgili web sitesini ziyaret etmek ve nasıl olacak şekilde gm osdan gözlenmeye kadar anlattım. Bu avantajı sonu HDD BAN atılmasıdır. bir yol lafı yok çünkü yeni tarz değiller. Ben böyle günlerdir forumda böyle böyle bugları kullanıyorsunuz diye konuları açıyorum yorumları atıyorum, ordan içlerinden bir andaval gelen (hepsi bunu yapıyo) biz sizi 8vs16 kesiyoruz diyorlar. Yahu ne alaka görsel hata ile diyorum ki, biz tekrardan tekrardan ama biz demir setini biz kesiyoruz diyorlar. genel bakış açısıyla ilgili ve kökten net bakış açısıyla yakın programlarını bir şekilde bir kişilikleri yok saymak, savunmaya hatta hala daha dün bu posttan sonra bile YAHYAISD nickli hedefle vurmaya devam etmektedir. Koskoca serverde o kadar Türk'ü Perulusu Yunanı "mılısı Mısırlısı var koskoca server hiçbirinde bu kadar absürt yaşanmıyor ve internetten ekran bugu kadar değil, bu yahya nickli arkadaşta mı tek olabilir.
     

    LFC'deki tüm charların sahibi benim. Priesti nasıl oturtuyorlar vs gibi saçma sapan yorum atmadan önce ''yapılabilirliğin'' bütün ihtimâllerini idrâke muktedir olacaksın. Ben slota kurulmadan GM'in bizzat kendisine nasıl yaptığımın videosunu atıp onaylattım. Razer makro ile gayet güzel ''FARM'' yapılabiliyor. İllegal bir durumda hiçbir GM arkadaşın beni o slotta 1 gün dahi tutmayacağını çok iyi biliyorum. Bu tüm SW'ler için geçerlidir.


    Şimdi gelelim 2. iftiran olan; ''Bu adam nasıl bu kadar char oyuna sokabiliyor''  sorusuna. USKO'da +30 PC'li sistemim var. Evimin balkonunda, havadar olmayan yerde tutuyorum. Sadece hususi odamda ProKo için ayırdığım 8 PC mevcut. İş yerimde masamdaki PC ile de 2 char ile giriş yapabiliyorum (Pazar kurmak için). Hatta boştaki Laptop'ları saymıyorum bile. İsteyenlere odamdaki sistemlerin resmini anında yükleyebilirim  Şimdi diyeceksin ki ''babanın hayrına mı bu SW de farm yapıyorsun...'' Babamın değil, babamın oğlunun hayrına yapıyorum. Kardeşimin charını diziyorum. ''Elektrik parası zırt pırt'' gibi şeyler demene de gerek yok. USKO farmım hepsini fazlasıyla karşılıyor bebeğim. Ve gayet de yasal bir durum :) 
    Gelelim 3. iftiran olan ''Bu kadar kasılan GB'leri kesin TL ile satıyordur'' algına!!! Yetkili arkadaşların tamamı charlarımın bütün loglarını inceleyebilirler. Zor olmayacak topu topu 1-1.5 haftadır farmdayım ve 2-3 günde bir üstlerini boşaltıyorum. Farmdaki Char'larımın ve Maradon'da pazar kurup ara sıra turladığım Char'ımın dışına herhangi GB yada item çıkışı olmuş mu olmamış mı diye detaylıca inceleyebilirler. Yetkim olsa da bütün log'ları lüle lüle yapıp bir tarafına atsam!

×
×
  • Create New...