Jump to content

K4d1r

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by K4d1r

  1. 6 hours ago, METEHAN20 said:

    Sence her hangi bir program ile oyun oynasak nikos burda isim vermek yerine bizi banlamaz mı ? Asıl kelime oyununu sen yapıyorsun. Dediğim gibi Livinmind tekrar incelenirse onun banı da açılacaktır 

    Keşke insanlar sizi tanımasaydı, utanç verici bir durum. Eşinin , dostunun yüzüne normal hayatta nasıl bakıyorsun?

    Hani yanlış anlama oyun için demiyorum. Sen normal yaşantında asalak bir adamsın. Bunları oyunda yapan, aile geçindirirken hırsızlık yapıp, haram lokmada yer. Sizin için üzülmekten başka bir çarem yok. Umarım bir gün iyi insanlar olursunuz. 

  2. 4 minutes ago, Stophia said:

    Benim anlamadığım bu macro, k0xp, TBL işlerinde mim li olan Yahya bunu daha önce oynadığımız server larda bir çok kez şahit olduk banlandı, bu dururken Gandalf gibi istediği yere descent olan Burak dururken azizin banlanması tuhaf olmuş 

    daha önce Oğuzhan ve azizle oynadık bu tür olaylarla işleri olmazdı, hile hurdayla  Yahya mı uydular anlayamadım 

    Körle yatan şaşı kalkar azizim.. 

  3. 1 minute ago, METEHAN20 said:

    @GM_ThanosŞu konuyla ilgilenir misiniz ? Seviyesi düşük insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyoruz.

    Önce seni temizlesin it herif , insanların hakkına girerek 8v8 diye yaygara koparttınız. Nasıl bu beyinle bu yaşa kadar gelebildin anlayamıyorum. Aile desteği tamamda, sen ağır asalaksın.. Ağız dolusu cümlelerim kulaklarından eksin olmasın. 

  4. 1 hour ago, METEHAN20 said:

    Sebebi nedir ? Hiç şikayet dahi almayan küfür bile etmeyen karakterimiz niye banlandı ? Daha önce strike bile yok ? Panele baktığımızda aka bottan yazıyor. Bu konuda ciddi olamazsınız. Oyun yönetimini acil konun çözümü için yardım talep ediyoruz.

    Mete kardeşim ben sizin suçsuz olduğunuzu anladım, adalet yerini bulacaktır. En yakın zamanda birlikte oynama dileğiyle… 

  5. 3 hours ago, batuhanyilmaz said:

    Her şey incelenir her şey ortada ağlamaya gerek yok. Videonu attın her şeyi gösterdin izlenir ve incelemeye alınır. İstediğiniz xYAHYAx karakterinin banlanmasıydı onuda yaptırdınız incelemeye alındı. 

    Geldim sincap , wood staflı korkulu rüyan geldi. Hadi eşit olmamız için çıkarttım benimkini konuşalım.. 

    • Haha 2
  6. 3 hours ago, xBurak said:

    Boş yapmaktan başka ne işe yararsın ki sen kadir? Czde görüp kesmeye bile tenezzül etmediğimiz bir insanın buradan ağlamasının ve o +8 wood stafınla servere hiç bir katkının olmadığını düşünüyorum. Neyse sen cardinal kesmeye devam et  

    Burak , sana ben kemik atmadım daha abicim sen havlama. Çok havlayacaksan ağızlık alayım sana. Boş muhabbet yapma ne bok olduğunuzu tüm server biliyor. Bana maval okuma. Git adalet diye bahsettiğin clanda havlamaya devam et. 

  7. 1 hour ago, METEHAN20 said:

    Thor un sahibi başka bir arkadaş niye bilmediğiniz şeyleri biliyor gibi aktarıyorsunuz çok ilginç. Evet hepimiz hileyiz GM ler de salak bizi banlamıyor. Aptallaşmayın artık. Kafemizden bir tane çocuk GB aldı diye 6 tane charımız ban yedi. O kadar itemli charlarımızla hile açıyoruz ban yemek için. Bizi karalayan herkese sesleniyorum anlaşmalı videolu bütün clanlarla 8 v 8 atarız burdan ağlamayı kesin artık. 

    Metehan ,

    Sen akıllı bir insanı aptal yaparsın , seviyen çok düşük. Yapma gözünü seveyim insanlara ahmakça cevaplar verme. Daha ne kadar küçük düşeceksin. Yapma üzme insanları.. 

  8. 7 hours ago, SAKAT said:

    SELAMUN ALEYKÜM BEN xSERDENGECTIx

    Hiçbir yorum yapma gereği duyup kimseye cevap vermeyecektim , ama bazı arkadaşlar bizi öyle bir takındı haline getirmişki hiç üşenmeden tek tek nickleri yazıp kendi kafasın da kurdugu konuşmaları buraya yazmış . Bir takım arkadaşlar da yok sizden 2 3 gömlek büyük itemli adamlara bunu demen de garip demiş.
    Bazı insanlar da yok efendim 2 party nin içinde nasıl 1 tane adamı tutup kesiyorsunuz demiş.

    İYİ OKUYUN .
    1 -> 2 Parti adam eğerki 2 priest 1 mage 5 warrior lu adamı kesemiyorsa burada altı çizilmesi gereken 2 önemli husus vardır 
    ( 1 -> Ya Kesmeye çalıştıgınız 1 parti gerçek den çok iyi organize oluyor ve çok güzel desleri ayarlayıp Z tutuyor ) 
    ( 2 -> Ya da kesmeye çalışan 2 parti adam ya zihinsel engelli beynini kullanamayır yada fiziksel engelli kolu yok ) 
    Bu bahsettiğiniz uzak dan vurma , Z target alma değil 2 parti adam demek 4 priest 10 warrior 2 de mage demek , yani bu demek oluyor ki 10 warrior sadece 1 tane prieste SADECE 1 skil vursa zaten düşürür , He bu da şu sonuca cıkıyor KOLU YOK , neyse ki zihinsel bir engel yok :)
     
    2 -> Bizden 2 3 gömlek insanların bizi kesememe sebebi eğer ki sözde uzakdan vurma ise az önce bahsettiğim 10 warrior sadece tp magemizi kesse ki bu mage içinde geçerli hepsi R siz sadece skil vursa mageyi keser partyi zaten düşürür , bunu yapamıyorsa karşı taraf yani BİZİM ADELET clanı , herşeyin item olmadıgını playerlik ve beynin birleşmesi sonucu birtakım şeylerin olacagını ispatlamış oluyoruz. Burada loglar kontrol edildik den sonra o insanın suçsuz oldugu ortaya çıkınca @nikos32 tarafın dan onaylanınca bakalım nasıl bir tepki vereceksiniz .

    3 -> İtemin hiçbir öneminin olmadıgını , herşeyin sadece playerliğe baglı oldugu bir oyun oynuyoruz , gerçekten oynamayı bilen bir asasın sw de kesemeyeceği jop yok dur mesela . İRON SET ALAN KENDİNİZ ÖLÜMSÜZ ZANNEDİYOR .
    Tabi oda haklı daha önce bizim gibi bir clan ile karşılaşmadıgı için PARA ile item alıp birşeyler yapacagını zanneden insanlar , okadar parayı verip bizi kesemeyince tabiki de bukadar ses getirmeye çalışması normal , her charımız da her zerresi tek tek EMEK ile olmuştur. PARA yatırmadan PARA yatıran insanları REZİL KEPAZE ettiğimiz için bukadar suçlaması yapılması da normal .

    NOT => BUNU BİR SAVUNMA YAPMAK İÇİN YAZMADIM , SADECE İNSANLARIN HERŞEYİ İTEM ZANNETMESİNE SİNİRLENİP OLMADIK ŞEYLER SÖYLEMESİNE SİNİRLENDİĞİM İÇİN YAZDIM 2 PARTY EĞER Kİ 1 PARTY İ KESEMİYORSA BU 2 PARTY NİN PROBLEMİ DİR 1 PARTY İSTERSE FULL + FULL TBL KULLANSIN . KESEMİYORSAN OYNAMA BU OYUNU. KENDİ REZİLLİĞİNİZİ BÖYLE BİR HAKSIZ SUÇLAMA İLE KAPATAMAZSINIZ .

     

    Üşenmeden uzun uzun yazan insanlar,

    kim bilir belki de , konuşacak , dertleşecek kimsesi olmadığı, yakın çevresinde onu dinleyen , kimsesi olmadığı için burada uzun uzuuun  yazılar yazıyordur. 
    Sen çevrende birine kalkan olmadan önce onu iyi tanı. Yazılarının hiç bir anlamı yok kimse okumayacaktır. 

  9. Bir çok şey zaman ile kafamda oturuyor, siz bu şekilde oyuncu kaybetmek istemiyorsunuz. Fakat bu şekilde oyuncular da  kazanamıyorsunuz. Çoğul konuşuyorum ki anlayın ne yazıkki ben sizi anladım.
     

    Biz 8 kişilik partimizde dc kanalımızda aynı anda bu adamın hile olduğunu anlayabiliyoruz. Fakat ne hikmetse siz anlayamıyorsunuz.  

    Justice Will be served one day. Even if not today.

    Kadir 

  10. Merhaba,

    Kısa süre önce başlamış olduğumuz bu serverda , Yahya isimli arkadaşımızı uzaktan dmg (attack) atarken gördük. Daha önce konusu açılmış fakat yanlış bir bilgi kirliliği ile konu kapanmış olarak gördüm. Konuşmak veya iletişime geçmek isteyen yetkili veya Yahya isimli arkadaşı savunmak isteyen kişilere dc kanalımı verebilirim. Konunun kapatılıp takım arkadaşlarımın ve benim gibi düşünen tüm insanların haklarının hiçe sayılmaması için yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyorum. Il

     

    teşekkürler.

     

    • Like 4
×
×
  • Create New...